2012. május 2., szerda

Egy kis érdekesség



-gyönyörű indexkép:D-

"Minél magasabbra szállunk, annál kisebbeknek tűnünk azoknak a szemében, akik nem tudnak repülni."
 Nietzsche


ja, és hallgassatok zenét! :D

41 megjegyzés:

  1. nagyon helyes:)mindenki vállalja fel amit gondol..nem itt sunyizni..;)király vagyy!!:)

    VálaszTörlés
  2. Ez az első videó amit látok Tőled, tök aranyos voltál! :) A hajad miért festetted vissza barnára egyébként?
    Szerintem teljesen jól tetted, hogy nem engedsz névtelenül kommentelni, a többségnek ma már úgyis van bármilyen accountja!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm!:)
      mert szeretném lenöveszteni, mert tönkretette a szőke, és ez kb olyan szín, mint a sajátom:D

      Törlés
    2. Aucs, én is pont így voltam két éve, de nem sokáig birtam eredeti hajszínen, holnap megyek ismét kiszőkülni :)

      Törlés
    3. óóó, neeee. az a baj, hogy félek, hogy én is ezt csinálom majd:D

      Törlés
    4. óóó, deee sajnos.. utólag biztos szidni fogom magam, de most nem érdekel, majd hordok parókát, ha kihullik az összes hajam :'D

      Legyél te a erős kivétel aki kibírja :DDDD

      Törlés
  3. Ezzel csak az a gond, hogy aki trollkodni akar, az így is megteszi. Mennyiből tart létrehozni egy új fiókot, ha letiltják a régit?...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. akkor legalább annyira veszi a fáradtságot, hogy bepötyögi a nevét, ebből is tudom, hogy szeret:D

      Törlés
  4. Válaszok
    1. óóóó, akkor úgy tűnik ez egy levetkőzhetetlen jellemvonás:D

      Törlés
    2. Kb úgy adtad elő magad, mintha a Pistike azt mondta volna a Lajcsinak a homokozóban, hogy nagy az orra, és te megmondanád neki, hogy nem szabad, csúnya-csúnya Pistike. Persze ez nem baj, nem véletlenül lettél óvónéni gondolom. :))))

      Törlés
    3. nekem már fel sem tűnik.:D
      ilyen vagyok indulatosan:D

      Törlés
  5. jajj Rammi, ez az első videó amit látok tőled, de tök aranyos voltál benne, és igazad van! :)) Le a köcsög anonimokkal! (Bocsi:)

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hogy mi volt bántó? pl az, hogy ócsárolt az illető, elhordott mindenféle bőrbetegnek -ami nem vagyok-, majd amikor ezt töröltem, rögtön jött a komment, hogy undoritó vagyok, stb.
      Lehet negatív véleményed, de attól még nem én leszek undorító.

      Törlés
    2. Oké, ebben igazad van, ezt nem láttam. Azt hittem a most is olvasható névteleneknek szól, mert ott szerintem csak a babás sértő.

      Törlés
    3. nem, már a poszt sem elérhető...meg a legutóbbi körmösnél is...azt is töröltem... mondom: az építő, nem sértő véleményeknek örülök, de ha valaki ócsárol, azt nem tűröm!

      Törlés
    4. Töröltem, elnézést, de én ezt nagyon benéztem. Azt hittem az előző poszt névtelenjeinek szól, akik aránylag kulturáltan leírták, hogy nem tetszik nekik. Ebben az esetben tök jogos, nem gondoltam volna, hogy ilyen durva dolgokat kapsz, ez gusztustalan és nagyon sajnálom. :(

      Törlés
    5. semmi baj, így legalább már érted:)

      Törlés
  7. Nem értem, hogy miért baj, ha megvédenek az olvasóid. Egy ideje nézem a blogodat, és tényleg nagyon elengedik magukat egyesek. Hogyhogy melyik komment volt nagyon bántó? A "jön-e a baba" és társai féle hozzászólások nem hinném, hogy építő kritikának számítanak. Az már inkább, ha kulturáltan leírja valaki, hogy ezzel és ezzel mi a gond, és azt hogyan is lehetne orvosolni. Nyilván az olvasóid is az alaptalan, BUNKÓ hozzászólóktól védenek meg.
    Lehet, hogy csak nekem ilyen a természetem, de én soha nem írnék ilyen undorító dolgokat valakinek a bejegyzése alá. Ha valami nem tetszik, akkor ha tudok szolgálni segítő, építő szándékú hozzászólással, akkor megteszem, ha nem, akkor átsiklom felette és ennyi.
    Kedves Rami, az a helyzet, hogy én is hasonló testalkattal rendelkezem, mint te, csak szerintem én alacsonyabb vagyok, és valahogy "tömzsibb" is, szóval nálam sokkal rosszabb a helyzet. Ugyan én még csak nem rég kezdtem blogolni, nem néznek sokan, ezért megbántani sem akarnak sokan, szerencsére, mert én biztosan nagyon rosszul viselném. Te a legkönyörületesebb megoldást választottad, mert én lehet, hogy elküldeném őket melegebb éghajlatra, az a legjobb, ha tudomást sem veszel róluk.
    További sok sikert kívánok a bloghoz, és azt, hogy úgy csináld ezt az egészet, ahogy neked tetszik, ez legyen a fő szempont.
    Ja, és nekem is egyből az óvónénisség tűnt fel :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajj Lányooook, pedig nem direkt van:D
      Nem vagyok ám magas én sem, 168-169 körül vagyok:D
      De ha ezzel a testalkattal még magas is lennék, na az kész isten csapása lenne:D
      egyébként teljesen egyetértek veled:)

      Törlés
    2. :)) igen, ilyesmire gondoltam magasságodnak, én 155-156 cm körül vagyok :))

      Törlés
    3. én meg amúgy mindig irigyeltem az alacsony csajokat, mert ők extrém magas cipőben sem olyan trollok, mint én:D
      bár lehet az irigységem az egyik naaaaagyon alacsony, de csodaszép barátnőm miatt van:D

      Törlés
  8. Igaziból tényleg azzal van a baj, hogy az emberek arc és név nélkül nagyon nagy emberek, de annyira nem hogy odaírják, ki voltam.
    A negatív kritika is jó lehet, ha van benne építő jelleg, és jó szándék, tehát nem azért csinálja valaki mert nincs jobb dolga, hanem hogy segítsen, mert az ember nem biztos hogy jól látja magát kívülről. De azt lehet KULTURÁLTAN is! Úgyhogy az összes sunyi névtelennek ezt üzenem =)

    VálaszTörlés
  9. jól tetted, nem éri meg engedélyezni a névtelen hozzászólásokat. Aki olvas blogokat az előbb utóbb úgyis regisztrál és tud kommentelni, ha akar.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. amúgy sem hiszem, hogy sok ilyen érdeklődésű ember lenne, akinek nincs accountja

      Törlés
  10. Igazad van Rami ! Mi szeretünk <3 cuki vagy :)

    VálaszTörlés
  11. Teljesen egyet értek Veled. Azt hiszem nekem szerencsém van, mert még sosem érkezett semmilyen olyan komment a blogomra, amitől hátast dobtam volna, de nekem alapból az elejétől le van tiltva a névetelen kommentelés.

    Egyébként a frufru nagyon jól állt Neked, javaslom. Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:)
      hááát nyárra tuti nem:D látom magam előtt, ahogy izzadok a40°C-ban,és a fejemre tapad:D majd ősszel, mert én is szerettem amúgy:)

      Törlés
  12. Az idézet lebegjen mindig a szemed előtt,amit kiírtál.Bunkók mindig voltak és lesznek...de jó,hogy van lehetőség tenni ellenük ilyen módon :)

    ÉS szerintem IGENIS JÓ VAGY ;)

    VálaszTörlés
  13. Szia, sajnos láttam a tegnapi akciót ami a bejegyzésed alatt született meg kell mondjam leesett az állam. Igazándiból azzal van szerintem a legnagyobb gond, hogy mindenki nagyon frankó csajnak hiszi magát és ezáltal felhatalmazottnak érzi magát arra hogy másokat megbántson és kéretlen tanácsokat osztogasson alpári módon. Persze ezt névtelenül a legkönnyebb megtenniük...
    Teljesen egyetértek veled, hogy tiltottad a névtelen üzenet hagyást; azt hiszem ezek után mindenkinél betelne a pohár!
    Ha esetleg a névtelen szuperhősök olvasnák ezt a megjegyzést, akkor csak annyit mondanék, hogy a jobb felső x-et sokszor könnyebb megnyomni mint hős eposzokban leosztani mást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D
      "Ha esetleg a névtelen szuperhősök olvasnák ezt a megjegyzést, akkor csak annyit mondanék, hogy a jobb felső x-et sokszor könnyebb megnyomni mint hős eposzokban leosztani mást!"
      Ez nagyonjó:D

      Törlés
  14. Szerintem is jól tetted, hogy letiltottad őket, remélem ez megoldja a dolgot. Sajnos vannak egészen megátalkodottan rosszindulatú emberek, akik ellen még ez se elég, de talán kevesebben vannak.

    VálaszTörlés
  15. Magyar mentalitás.... Csak a rosszat látják.... // Az idézeted a videó alatt tökéletes, és ne foglalkozz senkivel!! Üdv!

    VálaszTörlés