2014. szeptember 30., kedd

ADEN lip & cheek tint - TESZT


Sziasztok,
ma erről az ADEN liptintről szeretnék Nektek írni egy kicsit. Még akkor kaptam a terméket, mikor bejutottam az ADEN Lány verseny 2. fordulójába, és azóta is használom töretlenül. Szerintem sokszor elmondtam már, hogy nagyon szeretem az ilyesmi lip tinteket, mert szépen megszáradnak, és onnantól semmi macera nincs velük. Nem kenődnek el, nem kenődnek a fogainkra, sokáig kitartanak, és nem kell félóránként csekkolni, hogy minden rendben van-e. Hát ezért szeretem én a liptinteket.

Tudom, hogy sokan közületek hülyeségnek tartják, ha a csomagolásról írunk egy teszt bejegyzésben, de nekem enélkül nem teszt a teszt, szóval le kell írnom, hogy szeretem a csomagolását. Olyan a kialakítása, minta egy töltényhüvely lenne, nekem legalábbis ez jut róla eszembe :)
Az átlátszó rész egy kissé csalós, mert ilyen tömény mennyiségben egészen pirosnak tűnik a termék, mikor megkaptam meg is örültem, hogy vééééégre egy szép piros liptint, de nem, nem az.

Ahogy a feliraton is láthatjátok, ez a "raspberry" azaz málna árnyalat. Egy nagyon szép erős pink színű szájfény, amit én személ szerint imádok viselni, van pár ilyen árnyalatú rúzsom is, de kétségkívül szívesebben nyúlok ehhez a verzióhoz. 
A felvitele egyébként nagyon könnyű, ez egy folyékony állagú termék. Elsőre azt gondoltam kicsit gélesebb lesz, de szerencsére nem :) Én úgy szoktam felvinni, hogy először egy vékony réteget, majd ha az megszáradt, akkor egy második, szintén vékony réteget. Az applikátoros megoldás jó, de a szélekhez nekem muszáj ecsetet használnom, anélkül nem tudok elég precízen dolgozni. 
A termékhez sajnos muszáj ajakápolót használni, amit végülis nap közben is rákenhetünk a kifestett ajkakra, mert borzasztóan szárítja az ajkakat. Eddig én meg nem találkoztam olyan lip tinttel egyébként, ami ne szárította volna a szájat, de ez tényleg katasztrofálisan kiszárította. Mindegy, ezt a negatívumot elnézem neki, mert a színe tényleg csodás, és kényelmes a használata. 
 Nagyon tartós termékről beszélünk egyébként, nálam 5-6 órát is kibír, evés után azonban pótolni szoktam, mert kopik. A széleknél viszont mindig megmarad :) Evés nélkül viszont szépen, egyenletesen kopik.
Az ára is kedvező, 813 Ft-ba kerül az adenshop.hu-n, és 3 árnyalatban kapható.
Amiatt, hogy szárít, nálam ez most csak 3,5 pontot ér az 5ből, mert muszáj ajakápolóznom előtte is, és nap közben is pótolnom kell.

Ti ismeritek ezt a terméket? Szeretitek? 

2014. szeptember 29., hétfő

YankeeCandle mintagyertyák


Sziasztok,
vettem még a múltkor két mintagyertyát is a Sweetlandshopban, persze naívan elkezdtem kis gyertyatálban égetni. Szólt a Sweetlandshop is, hogy inkább valami gyertyatartóba kellene tenni, és Djkaty is, ekkor áttettem őket egy csészébe, hogy az majd milyen szép lesz.
Na, végzetes hiba volt. Sajnos a gyertyám fele kárba ment, mert nem tudott rendesen égni, szétfolyott a viasz. Szóval a saját hibámon tanultam meg, hogy ezt így nem lehet :D
A második mintagyertyát már egy másik mécsestartóban kezdtem égetni. Ezt a tartót az F&F kínálatában találhatjátok meg (tehát a tescoban),és tökéletesen illenek bele a mintagyerták. Természetesen lehet venni a YC kínálatából is a mintagyertyákhoz való tartót, de azok sokkal drágábbak. Ez a mécsestartó,ami nekem van alapjáraton 699 Ft-ba kerül, de sokszor van akcióban is.


Szóval ezentúl minden mintagyertyát ebben a tartóban fogok égetni, nagyon klasszul olvad benne, mivel pont akkora mint a gyertya, emiatt nem folyik szét, meg semmi. Imádom :) Teljesen el lehet benne használni a gyertyákat :)
És akkor most egy kicsit a két mintagyertyáról:


Az egyik mintagyertya a "Home sweet home" egy nagyon szép rózsaszín gyertya, pont illik a tartóhoz :D Én a címkéjéért is oda vagyok, bár nyilván nem ez benne a legfontosabb, de nekem ez is számít. Az illata egy szegfűszeges, fahéjas illat. állítólag frissen főzött teát is kellene benne érezni, de én nem érzem :)
Égési időnek 15 órát írnak, ezt viszont CSAK AKKOR tudod vele elérni, ha tényleg megfelelő tartóban tartod, különben sajnos nagyon hamar elfogy :( Szerencsére ezt a gyertyát én már megfelelő módon égettem :)
Az illata nagyon-nagyon intenzív, hamar betölti az egész szobát, és nagyon kellemes. Számomra karácsonyi illat, de ősszel is szuperül megállja a helyét.


Ezt a gyertyát rontottam el sajnos a rossz égetési módszerrel. pedig annyira kellemes illata volt, finom almás-fahéjas, és ebben is van természetesen olyan illatjegy, amit én nem érzek ki, ez pedig a dió, és a juhar :)
Ha egyetlen illatot kellene kiemelni, amit a legjobban érzek, akkor az almát mondanám :)
Ennek is csodálatos szerintem a címkéje, és olyan szép piros, emiatt nekem karácsonyi, de egyébként, illat alapján teljesen őszi illat :)
Egyébként a mintagyertyák csak 200Ft-tal drágábbak a tartoknál, viszont az égési idejük majdnem a duplája, szóval nagyon tudom ajánlani őket. Biztosan fogok azért tartokat is venni, de ennek az égési időn kívül még az is az előnye, hogy nem kell hozzá teamécsest venni, hogy tudjuk használni.
Illetve ez elég, nem kell kidobni az illatanyag elpárolgása után, szóval nem annyira macerás a használata.

Összegezve a mintagyertyák használatánál a legfontosabb, hogy megtaláljátok a megfelelő tartót, mert ettől függ, meddig tudjátok égetni. Ha nem annyira fontos Nektek az ár, az illatgyertya.hu-n találtok nagyon szépeket :) ITT!
Az F&F gyertyatartók pedig 5 színben vásárolhatóak meg, ezt ITT tudjátok megnézni. 

2014. szeptember 28., vasárnap

Pillanatok az életemből


Sziasztok,
ebben a bejegyzésben egy pár instagramos képet szeretnék Nektek összerendezve megmutatni :)
tudom, hogy sokatoknak nincs instája, ezért itt most megnézhettek egy pár képet, de amúgy ha érdekel Titeket a többi, gépről is meg tudjátok őket nézni ITT. Ha pedig rendelkeztek az alkalmazással, akkor kövessetek be, hogy mindig lássátok a legújabb képeimet. "stilusesegyeb" néven találtok meg. :)
olvastam és sorozatokat néztem

fotóztam párat indulás előtt :)

Elég sokat foglalkoztam a bloggal, és a youtube csatornával, új külsőt is kaptak. 

Omlett, csokis süti, sültcsirke, karamell. :)

Csirkemell salátával, és rizzsel, csokiskeksz olaszorszgából, pizza.
karamellás pite, szőlő, rakott tészta, jöttek Anyáék vendégségbe :)

A nagybevásárlást online intézzük, jött pár rendelésem, és vásároltam a dm-ben, rossmannban is :)

Varrtam levendulapárnákat, elkezdtem kötni tanulni, 

Megjött az ŐSZ!

Remélem tetszett Nektek ez a kis összeállítás :)

2014. szeptember 26., péntek

Öntapadós falmatrica az ebay-ről


Sziasztok,
ebben a bejegyzésben egy öntapadós falmatricát mutatok be Nektek, amit az ebayről rendeltem. Nagyon vártam már, hogy megérkezzen, és nagyon örültem amikor megjött. De nem egészen erre számítottam. Azért rendeltem meg ezt a terméket, mert azt gondoltam, hogy nagyon jópofa, és vicces dolog a leselkedő pasis wc felirat :)
Illik is a lakásunkba, mert elég fiatalos, lendületes a berendezés. Tudjátok, hogy közel áll hozzám a vintage, de mivel Ádámtól nem is állhatna távolabb, ezért kompromisszumot kellett kötnünk :)
És végül is ezt a stílust is a magaménak érzem.
A termék a szokásos sárga, buborékos borítékban érkezett, az alja egy kicsit meg volt gyűrődve, de szerencsére ez nem okozott problémát a későbbiekben. Benne volt a csomagban a kép maga, egy másik, átlátszó és öntapadós papír, illetve egy használati utasítás. 

Még szerencse, hogy a használati utasítást mellékelték, anélkül nem jöttem volna rá a használatára. mindenesetre megmutatom Nektek, hogy is kell felapplikálni :)

Az átlátszó, minta nélküli fóliát le kell szedni a papírjáról...

...majd ráragasztani a mintás fóliára, és jól rásimogatni. ezután, ha csak a mintákat akarjátok felragasztani, akkor körbe kell vágni azokat. Én ezt a lépést kihagytam, mert az egész téglalapot fel akartam ragasztani.

...a következő lépésben le kell szedni a mintás fóliát a papírjáról ÚGY, hogy csak a kis fekete elemek maradjanak az átlátszó fólián.


... és végül a kész fóliát fel kell ragasztani a kívánt felületre.

És akkor amiért nem vagyok megelégedve:
ezeket a lépéseket akár ők is végrehajthatták volna, nem kellene nekünk ezzel vacakolnunk, DE ettől eltekintek, mert így legalább tuti, hogy a nagyobb minták is épségben megérkeznek. A fő oka az elégedetlenségemnek az, hogy a rendelt matrica ennél sokkal nagyobbnak tűnt. ITT van a termék adatlapja, itt megnézhetitek. A problémám az, hogy tulajdonképpen ez is az én hibám :D
Fel van tüntetve a rendelős oldalon, hogy 11x15 cm-es a matrica, de azokon az ajtókon akkorának tűnt, hogy én nem is gondolkodtam ezen. :D

Mindent összevetve tetszik a matrica, és így is klassz, bár nagyobban talán jobban tetszene. Az ára szuper volt, 270Ft, ingyen szállítással. 18 munkanap alatt ért ide, ami ebay viszonylatban átlagosnak mondható, 
az eladónál találtok többféle ajtó, és falmatricát is, ha tetszenek Nektek az ilyesmik, akkor érdemes körülnézni nála.
Egyébként szeretitek az ilyeneket? Vagy feleslegesnek tartjátok?

2014. szeptember 23., kedd

Egy régi kincs...


Sziasztok,
képzeljétek, pár hete hazalátogatott az egyik régi barátnőm Angliából, és ha már itthon volt, persze, hogy találkoztunk :)
Szegeden futottunk össze, és sokfelé csámborogtunk. Betértünk egy antikváriumba is, ahol szembejött velem a mai bejegyzés főszereplője :)
Tudni kell erről a könyvről, hogy otthon is megvan, Anyukámnak. Amikor megláttam, természetesen azonnal az a könyv ugrott be nekem, bár az már körülbelül 6 részből áll, szét van szakadva, nagyon megsárgultak a lapjai, de mégis az A SZAKÁCSKÖNYV számunkra. A nagybetűs. Már pici korom óta megvan, és tényleg rengeteg recept van benne, az alapoktól kezdve. 

Bár szinte minden receptet, ami nem improvizálásból fakad, a netről szerzek be, mégis nagyon erős késztetést éreztem, hogy hazahozzam ezt a könyvet. A megsárgult, foltos lapjai, a régi könyv illata - amit imádok, és az összes kedves emlék, amit magával hozott. Na meg a furcsa érzés, hogy ennek a könyvnek van borítója. A miénknek otthon már réges-rég nincs, talán nem is volt :)

Szóval éreztem, hogy haza kell őt hoznom. És nem lehetett véletlen. Fanni hazajön, a könyv szembejön velem, hát persze, hogy megvettem :D
És most hétvégén jön a családom, és én megsüthetem nekik az ezeréves könyvből a receptet, amit csak innen szoktunk, és soha máshonnan. A dobostortát :)

Ti szeretitek az antikváriumokat? És a régi könyvek illatát? Van olyan receptetek, amit sok-sok éve ugyanúgy készítetek, és még tudjátok, honnan származik? A Ti szívetek is megdobban, ha valami olyat láttok meg, amihez ezernyi emléketek kötődik?

Bocsássátok meg nekem ezt a kis bejegyzést, de azt gondoltam, hogy ez a könyv mindenképpen érdemel ennyit, és csak ajánlani tudom Nektek. Ha szembejön valahol, vegyétek meg. És ha tehetitek, NE az újabb kiadásokat.

Puszi:
Rami

2014. szeptember 20., szombat

Karamellás pite


Sziasztok,
ma egy receptet hoztam Nektek, remélem Ti is annyira szeretni fogjátok, mint mi.
Tulajdonképpen ez a süti is úgy született, mint a mi konyhánkban nagyon sok minden. Agyalással, hogy mit kéne enni, és végülis improvizálással :)
 Mi kell hozzá?
A tésztához:
10 dkg cukor
25 dkg liszt
2 púpos evőkanál kakaópor (cukrozatlan)
1 tojás
20 dkg vaj

A krémhez:
1 karamellás pudingpor
3,5 dl tej
3 evőkanál cukor
1 evőkanál keményítő, vagy zselatin (elhagyható)

A karamellszilánkokhoz:
cukor
vaj

 A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy kicsit pihentetjük. Egy tortaformába lapítjuk úgy, hogy maradjon egy kis széle. Ha precízen akartok dolgozni, ki is nyújthatjátok a tésztát, én belelapogattam kézzel. Egy kicsit kisebb széleket hagyjatok neki, mint én, legközelebb majd én is úgy csinálom :)
180-200°C-ra előmelegített sütőben sütöttem, tűpróbáig (kb. 25 percig).
 Amíg sül a tészta elkésztjük a krémet. a pudingport és a keményítőt kikevertem egy kis tejjel, a cukrot a maradék tejjel feltettem melegedni, majd a szokásos módon megfőztem a pudingot. A keményítőt azért tettem bele, hogy sűrűbb legyen, lehessen majd vágni.
Ezután elkészítettem a karamellt is.
Körülbelül 1 evőkanál vajat összeforraltam 3-4 evőkanál cukorral. Sajnos pontos mennyiséget nem tudok mondani, érzésre csináltam. Addig forraljuk, amíg szép, aranybarna színe nem lesz. Ezután egy tepsi hátuljára sütőpapírt terítünk, és erre öntjük a karamellt, majd ha megszilárdult, összetörjük.
A kész tésztára öntjük a krémet, és hűtőbe tesszük nagyjából 1 órára. Ezután tetszés szerint díszítjük a karamellel, és kéééész :)
Remélem tetszett nektek ez a recept, ha elkészítitek, fotózzátok le, és küldjétek el nekem! :)

2014. szeptember 15., hétfő

TESCO online vásárlás - kipróbáltuk


Sziasztok,
ebben a bejegyzésben a TESCO online vásárlásról fogok írni nektek, mert ez még viszonylag új dolog, és gondolom sokatokat érdekel, hogy is zajlik ez az egész. A bejegyzésért (sajnos:D ) nem kaptam pénzt, nem szponzorál az üzletlánc, pedig nem bánnám, ha állnák egy-két vásárlásomat :D
Figyelem!
Hosszú bejegyzés következik.

Amikor Hódmezővásárhelyre költöztünk, ki kellett szakadnunk abból a kényelmes állapotból, hogy a kocsiból bevisszük a konyhába a cuccot, és kész. itt bizony három emeletet kell megmásznunk, és ráadásul kocsink sincs. Szóval cipekedtünk mi mindenhogy...gyalog, biciklivel, hátizsákban, bevásárlószatyorban, tényleg mindenhogy. De túl sűrűn kellett boltba járni, és mindig becsúszott 1-2 dolog, amire tulajdonképpen szükségünk sem lett volna.
Kacérkodtunk már előtte is az online tescoval, de valahogy mindig volt benne valami, ami visszatartott. Aztán találkoztam Marcsival, aki szintén így vásárol be, és minden kételyemet eloszlatta, hát rendeltünk. :D
Na de nem csacsogok tovább, rátérek a lényegre.
Az online felületet itt találod. 
Regisztrációt követően már vásárolhatsz is, tényleg semmi, de semmi bonyolult nincs benne. Bepakolod a kosaradba a termékeket, amiket keresősávval kereshetsz meg, és ráadásul még ár szerint növekvő sorba is rendezheted őket. Szerintem ez szuper hasznos, én mindig így csinálom, mert szerintem így a legjobb spórolni.
Kész bevásárlólistával ülök le a gép elé, és tételesen rákeresek mindenre. Ha bepakoltam a kosárba azt, ami a listámon szerepelt, átböngészem az "Akció" fül alatt lévő termékeket. Innen csak akkor rendelek külön, a listán felül, ha valami NAGYON jó áron van.
Ez egyébként általában megtörténik, mert mindig van 1-1 kihagyhatatlan akció, de akkor sem veszek semmi olyat, amit nem fogunk elhasználni.
Ha befejeztük a vásárlást, akkor választhatunk idősávot. A napok 2 óránként vannak beosztva, és kiválaszthatjuk, mikor jöjjön a futár. Az idősávok reggel 8tól este 10-ig vannak, és általában a reggeli órákban a legdrágább a kiszállítás, 499Ft. Mi mindig este rendeltünk, mert ilyenkor megússzuk 299Ft-ból, ennyit meg nagyon is megér, hogy felcipeljék nekünk a harmadikra, és ne kelljen vele szenvednünk.
Fizetni csak kártyával lehet, előre is (ezt nem ajánlanám), és akkor is, amikor kihozzák. Azért jobb az utólag fizetés, mert van, amikor nincs 1-1 termék, és hoznak helyette másikat, és azt ha nem szeretnéd, nem kell elfogadnod, de egyszerűbb a tranzakció, ha azt csak akkor lehúzza a számláról, és a kevesebb összeget fizeted ki :)
A helyettesítő termékek, és a közeli lejáratúak egyébként kék zacskóban érkeznek így könnyebb őket megkülönböztetni, és a közeli lejáratút is nyugodtan visszaküldheted, ha nem kéred.
A zacskókért (minden külön van szépen zacskózva) egyébként NEM számítanak fel felárat.
A futár egyébként felhozza a lakásba a cuccot, megkérdezi hova teheti, ilyen ládákban, és amíg ő lemegy a cuccért, meg intézi a számlát, stb. Te átnézheted, hogy minden rendben van-e. mi elsőre féltünk pl. a húsrendeléstől, de azzal is minden rendben volt. A futárok nagyon segítőkészek, udvariasak, rendesek. Ha valami nem tetszik, visszaküldheted. Én küldtem már vissza helyettesítő terméket, mert a duplájába került volna az eredetileg rendeltnek, és ekkor is teljesen készségesek voltak, már vonták is le a számláról. 
Egyébként jégkrémet is rendeltünk már, és az is hidegen érkezett, a gyümölcsök is frissek voltak. És a futárok akkor is kedvesek voltak, amikor egyszerre hoztak fel 6 üveg ásványvizet, 4 üveg üdítőt, és 5 kg lisztet. 
És a legjobb, hogy a vásárlások után DUPLA clubcard pont jár.
Mi nagyon meg vagyunk elégedve a szolgáltatással, nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
Az egyetlen, ami számomra negatívum, és jobbá lehetne tenni vele a szolgáltatást, ha elfogadnának pl. Erzsébet utalványt, vagy más étkezési jegyet

még ilyen hűtőmágnesgyűjtő könyvet is kaptunk ajándékba

Ha bármi kérdésetek van, szóljatok, kérdezzetek, próbálok rá válaszolni. :)

Gift SWAP


Sziasztok!
Aki járt már a blogomon az bizonyára tud róla, hogy elindítottam ezt a kis kezdeményezést, hogy valamilyen meglepetés csomagot küldjünk egymásnak, mi bloggerek, mert ajándékot adni is és kapni is jó. Le is ment az első kör, de aki most ebből kimaradt, az ne búslakodjon, mert biztosan lesz még ilyesmi, sőt hamarosan jön Ilussnál a blogkarácsony is :)
Na de nem is húzom tovább az időtöket, én Mimitől kaptam ajándékot, és már mutatom is,hogy mit.
Mimi egy nyakláncot küldött nekem, ami négy különböző színű lemezből áll. jó nagy, statement darab, úgyhogy mindenképpen egyszerűbb ruhákkal fogom viselni, már kitaláltam vele egy szettet, amit szeretnék majd Nektek is megmutatni. Ahogy a blogján is látszik, Mimi is nagyon szereti ezeket a statement nyakláncokat, úgyhogy tőle is el lehet lesni a viselésükhöz pár trükköt :)
Köszönöm szépen Miminek az ajándékot, nagyon izgalmas dolog volt várni a postást, és remélem, hogy Ritának is tetszettek a dolgok, amiket küldtem. :)
Én Ritának küldtem meglepetést, nézzetek be hozzá is, ha érdekel Titeket, hogy miket kapott tőlem, illetve a többi ajándékozós bejegyzést is megtaláljátok itt:

2014. szeptember 13., szombat

Új ruhát kapott a blog!


Sziasztok,
bizonyára észrevettétek már, hogy átöltöztettük a blogot egy új, szebb, frissebb ruhba :)
A régit már lassan két éve viselte, így nem ártott a frissítés, és ezt új az újat, most nagyon a magaménak érzem, tudjátok, mennyire odavagyok a krétatáblákért  :)

Másnál nem is igazán láttam még ilyesmi fejlécet, ennek különösen örülök :)
Az oldalsávból lekerült pár dolog, és felkerültek újdonságok is, így szerintem szebb, átláthatóbb, letisztultabb :)
Ezzel egyidőben a YouTube csatornám is átöltözött, illetve ott más újítások is lesznek, új csatorna bemutató videó, és egy új videószerkesztőt is bevetek, hogy szebb, jobb videókkal lephesselek majd meg Titeket!
A blogon a képek minőségében, milyenségében lesznek még változások.
Remélem Ti is olyan pozitívan fogadjátok ezt a változást, mint én, és Titeket is olyan boldoggá tesz.
Az ősz amúgy is a változás időszaka, épp itt volt az ideje egy kis frissítésb, hogy újult lendülettel tudjak belevágni a folytatásba.
Puszillak titeket!
Rami

2014. szeptember 11., csütörtök

Forrócsoki, ahogy én készítem...


Lassan itt az ősz, aztán a tél, és persze ezzel együtt jönnek a forró italok is. Szerintem nagyon jól tud esni este bekuckózva valamilyen meleg innivaló, miközben a kedvenc könyvünket olvasgatjuk, vagy éppen a gép előtt vagyunk pokrócba csavarodva :)
Na pont ezekre az estékre találtam én ki ezt a forrócsoki receptet, amit most Nektek is megmutatok.

Ez a sárgás fény kifejezetten jól áll neki. :)

Mi kell a forró csokihoz?
(2 naaaagy, vagy 3 normál adaghoz)
- 1 tábla csoki VAGY (és én általában ezt alkalmazom) 3 evőkanál holland kakaópor, és cukor
- 750 ml tej
- vanília aroma, vagy  vanília esszencia, vagy 2 zacskó vaníliás cukor
- 1 csomag pudingpor vagy más, sűrítésre használható anyag (elhagyható)

Hogyan készül?
Ha csokit használunk:
A tejet feltesszük melegedni, a csokit megolvasztjuk. Ha a tej már kissé megmelegedett, kiveszünk belőle egy keveset, és a pudingport kikeverjük vele, és egy kis cukorral. Az olvadt csokit a forró tejbe öntjük, és jól elkeverjük, ezután a pudingos keveréket is beleöntjük, és forrásig kevergetjük. kééész :)

Ha kakaóport használunk:
A tejet feltesszük forrni, amíg melegszik, összekeverjük a kakaóport a cukorral,vaníliával,  és a sűrítőanyaggal - ha használunk. Én azért szeretem használni, mert nálam a forró csoki az sűrű. Ha nem sűrű, az bizony kakaó :D.. Ha a tej picit már  felmelegedett, kiveszünk belőle, és ezzel keverjük ki a kakaós port. Amikor a tej már forró, beleöntjük a masszát, és forrásig kevergetjük. Ezután poharakba öntjük, és kivárjuk, amíg nem égeti meg a szánkat. Ha tudjuk :)

Azért szeretem jobban a kakaóporos megoldást, mert:
-ehhez mindig van itthon minden
- egyszerűbb elkészíteni
- kevesebb mosogatnivalóval jár :)

Remélem kipróbáljátok majd ezt a receptet! Ha igen, akkor küldjetek róla nekem képet, örülni fogok neki :)
Laktózmentes tejjel elkészítve is finom, és ha bírjátok, díszíthetitek tejszínhabbal is. :)
Ha szeretnétek valamivel feldobni, keverhettek bele kókuszreszeléket, mogyorót, vagy akár aromákat is. Ha elmúltatok már 18 évesek, esetleg egy kis ide illő alkoholt, esetleg készíthetitek fehér csokiból is.

Kellemes őszi estét Nektek!

2014. szeptember 2., kedd

Kedvezmények nyomában


Sziasztok,
a mai bejegyzésben a törzsvásárlói kártyákról lesz szó. Nem tagadom, hatalmas kártya imádó vagyok, Ádám már frászt kap, ha meglátja őket, merthogy annyira szeretem őket. A számítógépes játékokban is felszedek mindent, ami pontot ér, hát még ha a való életben játszhatom ezt :)
Ezért arra gondoltam, összefoglalom Nektek az én kártyáim alapján a kedvezményeket, amiket kaphattok, hátha Ti is szeretitek a gyűjtögető életmódot...