2015. augusztus 31., hétfő

Augusztusi Kedvencek | 2015

2015. augusztus 30., vasárnap

Augusztusi szerzeményeim | 2015.

2015. augusztus 22., szombat

2015. ősz gift swap sorrend


Sziasztok,
bár kicsit a nyaralás, és munka miatt késve, de meghoztam a gift swap sorrendet.

Természetesen ahogy szoktuk, mindenki a sorban utána következőt fogja megajándékozni. A postázási határidő augusztus 28. Legkésőbb eddig adjátok fel a csomagokat. Inkább előbb, mint később.
A mostani ajándékozásban én nem veszek részt, a múltkor dupla ajándékot küldtem, emiatt a mostani kör kimarad a számomra, de Titeket nem akartalak megfosztani tőle. 
Nem is húzom tovább az időt, a sorrend a következő.

Pozsa Georgina
Drk Mrk
A felhők fölött örökké kék az ég
Szandi
Do Di
Kádár Anikó
Neon Rider
Zsanci
Junomano
Nina Toro
Nikolett Gulyás
Korán Nóri
Kutasi Patrícia
Máté Judit
Nadja Blue
Turcsek Gabi

Hamarosan kimennek az e-mailek is, és kezdetét veheti az ötletelés. Jó ajándékozást kívánok. A bloggal nem rendelkezők most is küldjenek az ajándékukról képet légyszi. :)


2015. augusztus 13., csütörtök

Back to School - Cukiságok EBayről


Sziasztok,
A mai bejegyzésben ebay-es dolgokat szeretnék megmutatni, amik klasszak lehetnek a suliba is, de akár olyanoknak is, akik befejezték már az iskolát.

2015. augusztus 12., szerda

AVON Advance Techniques daily shine hajvégápoló


Sziasztok, 
a mai bejegyzésben ezt a hajvégápolót szeretném Nektek megmutatni. Az AVON-tól választhattam tesztelésre, és mivel már sok helyen olvastam róla, kíváncsi voltam, vajon tényleg olyan jó-e, mint mondják. 
Az illata a tipikus illat, ami az AVON hajápolási termékeire jellemző. Szerintem nagyon kellemes.
A pumpás adagoló szuper, pont megfelelő a mennyiség, amit ki tudunk nyerni belőle. Én vizes hajra két pumpálásnyit oszlatok el, illetve ha száraz hajra használom, akkor csak egyet.
Az állaga is nagyon jó, elég folyékony hozzá, hogy könnyű legyen vele dolgozni. Én nem szoktam utána kezet mosni, mert a kéz bőrébe nagyon könnyen beszívódik, és ragacsos érzetet sem hagy maga után.
A hajvégeim valóban szebbek tőle, fényesebb a hajam, és nem is nehezíti el.
Nyilván ez ideiglenes megoldás, addig jó, amíg a hajon van, az alapvetően egészségtelenebb hajvégekkel nem tud mit kezdeni, de ezt nem is várhatjuk el tőle.
30 ml-es kiszerelésben kapható, szerintem normál ütemben fogy.
Az ára most épp 999 Ft, de normál árnak 1499-et ír az oldal. Egy 8-900 Ft-os ár az, amit szerintem gondolkodás nélkül kiadnék rá, de 1000 Ft-ért is be fogom szerezni.
Szerintem megéri kipróbálni, nálam most már a hajápolás szerves részét képezi. A kifésülési gondjaimon is segített kicsit.

Nektek van tapasztalatotok a termékkel?


2015. augusztus 10., hétfő

Gift Swap 2015. ősz


Sziasztok!
Kisebb változásokkal, de most is elstartol a gift swap, amit a sulikezdéshez igazítunk. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csak sulival kapcsolatos dolgokat lehet ajándékozni, mert ugyanúgy lehetnek smink, és szépségápolási termékek a csomagokban.
Az ajándékozásra akkor jelentkezhetsz, ha elmúltál 18 éves, vagy a szüleid írásban nyilatkoznak róla, hogy megengedték ezt a számodra, és vállalják az ajándékozás anyagi vonzatát is. A nyilatkozathoz sablont tőlem lehet kérni, a stilusesegyeb@freemail.hu-ra írt e-maillel.

A szabályok:

1, Határidők:
   Jelentkezés: 2015. augusztus 20.
   Sorrend sorsolás: augusztus 21.
   Postázási határidő:  augusztus 28.
   A megérkezett csomagról az írásos posztot/videót mindenki ugyanazon a napon teszi ki: szeptember 2-án.
2, Az elküldött csomag értéke 2000 Ft. Ez az értékhatár. Azért van rá szükség, hogy mindenki közel azonos értékű csomagocskát kapjon, így elkerüljük a kellemetlenségeket.
3,  A csomagokat ajánlottan kell feladni, a feladóvevényről  a címzettnek fényképet kell küldeni.
4, A jelentkezés itt történik kommentben, elég annyit írnod, hogy szeretnél jelentkezni, illetve az e-mail címedet.
5, Kérlek, rendelkezz magyar postacímmel (nem muszáj itt laknod, az is jó, ha van egy magyar cím, ahol átveszik Neked a csomagot), így nem verjük egymást plusz költségekbe.

Pár jó tanács:
- ha már megvan, kit fogsz megajándékozni, nézd át a blogját/csatornáját, így könnyebb megfelelő ajándékot választanod neki! :)
- akkor jelentkezz, ha biztosan be tudod a határidőket tartani (ne okozz azzal rossz érzést a megajándékozottadnak, hogy nem kapja meg időben a csomagot) Természetesen a csomagot a határidő lejárta előtt is feladhatod, de mindenképpen maximumaugusztus 28-ig tedd ezt meg :)
- élvezd, mert ajándékot adni, és kapni is jó :)
- ha gondolod, oszd meg ezt a bejegyzést, legyünk minél többen! :)

Köszönöm, ha jelentkezel!

2015. augusztus 8., szombat

BLOGSALE!


Sziasztok!
Van pár dolgom, amitől szeretnék megválni, mert szinte egyáltalán nem használom, használtam.
Hiába pakoltam ki őket az asztalomra, így sem nyúlok utánuk, pedig nagyon jó kis termékek, de már megvannak a bevált termékeim ezekben a színekben, így ezek háttérbe szorulnak.

A szabályok:
- csak akkor csapj le egy termékre, ha azt a lecsapástól számított 3 napon belül fizetni tudod.
- a terméket az először kommentelő viszi
- a postaköltség a vásárlót terheli, a csomagolást viszont én állom.
- a pk. a postai díjszabás alapján kerül kiszámolásra
- fizetni előre utalással, vagy paypallal tudsz.
- ha szeretnél valamit, azt itt a bejegyzés alatt tedd meg, kommentben.

2015. augusztus 4., kedd

A július képekben


Sziasztok,
a július úgy rohant el mellettem, mint valami gyorsvonat, és kevesebb képet is készítettem, mint máskor. Azért lássuk őket!

2015. augusztus 2., vasárnap

Alapozó szivacs az ebayről


Sziasztok,
A mai bejegyzésben egy ebayről rendelt alapozó szivacsot szeretnék Nektek bemutatni. A beauty blender számomra indokolatlanul drágának tűnik, emiatt arra gondoltam, megrendelem ezt a szivacsot, hátha ez is van olyan jó. Külön tetszett, hogy kicsit más a kialakítása, nem olyan tojás alakú, emiatt azt gondoltam, jobban kézre áll.

 A szivacs nagyon tömör, rugalmas anyagból készült, porózus. Egy visszazárható zacskóban érkezett, ami praktikus lehet, ha szállítani szeretnétek. A mérete sokkal kisebb, mint amire én számítottam, ahonnan rendeltem, ott méreteket nem írtak. Sajnos ott már nem elérhető, viszont találtam Nektek olyat, ahol lehet méretet is választani. 

Bár ez nem beauty blender, én bevizezve használom, tapasztalataim szerint sokkal szebben lehet így vele eloszlatni a termékeket. 
A sok pozitívum után azonban jöhetnek a negatívumok. Sajnos alapozásra alkalmatlan. Bevizezve sem nő meg, így túl kicsi ahhoz, hogy megfelelően lehessen alapozásra alkalmazni, egyszerűen túl sokáig tartana. Emiatt én korrektorozásra ( catrice camouflage-hoz ideális), illetve krémes pirosító felvitelére használom.


Összegezve, ha alapozásra keresitek a megfelelő szivacsot, akkor nem ő az, akire vadásztok, azonban más krémes termékekhez tökéletes, az 1$-os ára is szuper, szerintem egy próbát megér. 

Használtatok már hasonlót? Mi a véleményetek?