2016. július 22., péntek

Game of Thrones x Playboy


Sziasztok,
a mai bejegyzésben erről a rengeteg Playboy termékről fogok írni Nektek, ugyanis a kaptuk ezt a klassz csomagot, aminek mindketten nagyon örültünk. 

A Playboy új kollekcióját a Trónok harca ihlette, ezért is King of the Game és Queen of the Game az illatok neve. Mindkét nemnek készültek termékekkel, a kollekciók tartalmaznak tusfürdőt, EDT-t, deo sprayt, és testpermetet. Ezen kívül a férfi kollekcióban kapható after shave is.


A férfi kollekciót természetesen már használatba is vette új gazdája, mindhárom termék azonos illatú, így még hosszan tartóbban érezhető, hiszen felerősítik egymást. 

Fejillat: citrom, kardamom, feketebors
Szívillat: feketekávé, Granny Smith alma, Jägerbomb

Alapillat: vanilia, cédrus, pacsuli

Igazán különleges illat, nagyon sokáig kellett szagolgatnom, mire kicsit tudtam elemezni. Nem hiába, pasiillatokban nem vagyok erős. A pacsuli és a cédrus erősen kivehető, és a citromos frissességet is érzem az illatban. Kicsit édeskés is, ezt betudom a vaníliának, azonban a többi illatjegyhez nincs elég jó orrom.
Kellemes, hosszan tartóan érezhető illat, intenzív, szerintem minden megvan benne, ami egy átlagos pasi felhasználónak kellhet. 


A női illat azért már könnyebben elemezhető számomra, azért csak nem hiba vagyok lány. :)

Fejillat: jázmin, narancsvirág
szívillat: golgotavirág, kávéhab, kávé-abszolút

Alapillat: csokoládé, tonkabab, cédrus, pacsuli

Egy nagyon kellemes, friss, virágos illatról beszélünk. El sem tudtam képzelni, hogy a csokitól és a tonkababtól milyen illatot fogunk kapni, de nagyon pozitívan csalódtam, kellemes illat. A jázmin, narancsvirág, cédrus, pacsuli, ami dominál benne. A többi illatjegyet bár nem érzem ki, de kétség kívül ad valami különleges fűszerességet az illatnak.
Fülledt, nyári estékre tökéletes választás lehet, de azt gondolom, ezt az illatot télen sem kell majd hanyagolni. A tartóssága közepes. 
A tusfürdő flakonja olyan kis nőies ezzel a formával, nekem nagyon szimpatikus. Az illata állítólag ibolyás, de nekem annyira szedres-málnás, hogy el sem tudom mondani. Hihetetlen finom az illata, nagyon gyümölcsös, édes. A Playboy tusfürdők pedig egytől-egyig nagyon tartósan illatoznak a bőrömön, ezt külön szeretem bennük. Azt hiszem, ez a tusfürdő újravásárlós lesz. 


Nektek mi a véleményetek a Playboy termékekről? Szeretitek őket? Na és a Trónok harcát? 
(aki szemfüles volt, észrevehetett a képek hátterében is egy kicsit ebből a világból...)

2016. július 19., kedd

AVON Cherish the moment


Sziasztok,
Ma az AVON Cherish the moment parfümről írnék Nektek. Új termék az AVON kínálatában, 50 ml-es kiszerelésben kapható, és most akciós is. 3099 Ft-ért lehet beszerezni. A csomagolása nagyon szép, különleges kupak megoldással, kis lapos üvegben. Nekem nagyon tetszik. Maga a folyadék rózsaszínű. Én nagyon szeretem a színes parfümöket, és szerencsére foltot sem hagy a ruhán.


Az illatjegyei között megtalálható a feketeribizli, orchidea, és a pacsuli, ezáltal egy tényleg nagyon virágos, gyümölcsös illatot kapunk.Az én bőrömön elsőre a pacsulit lehet érezni, majd lassan kibontakozik a fekete ribizli, és az orchidea is. Szerintem tökéletes nyári parfüm, igazi friss illat. 
Ismerem a sima Cherish parfümöt is, és az valahogy számomra nem annyira kellemes, mint ez az illat, érdemes vele tenni egy próbát.
A tartósságát közepesnek mondanám, egy munkanap végéig azonban nem tart ki rajtam.

Ti ismeritek az illatot? Mi a véleményetek róla? 

2016. július 7., csütörtök

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Nyári bakancslista


Sziasztok,
Az e heti VKP téma a nyári bakancslista, ezt a hónap VKP bloggere, Emlékbuborék Niki találta ki. Köszi a témát, nagyon elgondolkodtató volt, illetve Szilvinek is köszi, hogy ilyen klasszul kitalálta ezt a hónap bloggere dolgot.

Őszintén szólva nagyon nehéz volt számomra ez a forduló. Amikor fiatalabb voltam (no, most sem vagyok épp öreg), és még nem dolgoztam, ezer meg egy tervem volt nyárra. Fesztiválok, bulik, strandolások spontán, tényleg, rengeteg minden. Azonban amikor az ember felnő, saját háztartást vezet, dolgozik, az egész nyár kap egy más jelleget. Ehhez mérten nálam most kicsit más lesz ez a bakancslista, de remélem, hogy így is tetszeni fog nektek.
Lássuk, nekem mit kell megvalósítanom ezen a nyáron!

1, Vlogolni Erdélyben. Júliusban egy hetet ott fogunk tölteni, és mivel képeken már láttam, hogy fantasztikus a táj, mindenképp szeretnék videókat hozni Nektek róla. Igazi kihívás lesz, mert úgy kell majd megvalósítani, hogy akikkel megyek, ne szerepeljenek a felvételeken. :)



2, A tesóimmal lenni. Mióta elköltöztem, elég ritkán látom a testvéreimet, de tavaly nyáron is velünk töltöttek pár napot, és ez idén sem lesz másként. Remélem szuper lesz, már nagyon várom!

3, Sok-sok DIY ötletet megvalósítani. Igyekszem minél több mindent elkészíteni még a nyáron a következő tanévre. Rengeteg csináld magad ötletem is van, és klassz lenne belőlük videót is készíteni. Remélem összejön.

4, A ruhásszekrény lomtalanítása mindig is tologatott feladat volt számomra, amit kiszelektáltam, azt is csak bezsákoltam, és eltettem. Most könyörtelenül ki fogok dobni mindent, mert tényleg csak a helyet foglalja a sok lom.

5, Részt venni legalább egy városi programon. Bár Hódmezővásárhely nem egy pezsgő város, azért viszonylag sok nyári program van, amire érdemes ellátogatni.


6, Minél többet a lányokkal lenni. Bár a júliusi programot tologatjuk ide-oda, azért remélem még találkozunk a nyáron. Júniusban már volt egy alkalom, szerencsére.

7, Olvasni, olvasni, olvasni. Bár év közben is próbálkozom sokat olvasni, azért ilyenkor nyilván több időm van rá. :)

8,  Strandolni. Imádom a vizet, a napsütést, és a strandot. Mindegy, hogy a helyi strand, vagy valamelyik élményfürdő. Menjünk!

9, Ráncba szedni a youtube-ot, és a blogot. Tervezek egy kis változást, és minél előbb neki kellene állni. :)

10, Pihenni, hogy újult erővel vágjak bele augusztusban a munkába, és úgy alakuljanak a dolgok, ahogy tervezem.

Na és Nektek mik a terveitek a nyárra? 

A többieknek ez:


2016. július 5., kedd

Az első Secret Selection dobozom :)


... de nem az utolsó?
Sziasztok,
Ma a Secret Selection meglepetésdobozok második kiadásáról szeretnék pár szót ejteni, ugyanis ma érkezett meg hozzám. Nagyon kíváncsian vártam, egészen onnantól kezdve, hogy eldöntöttem, megrendelem. Az ígért márkák ugyanis szimpatikusak voltak, de azért mégis tartottam kicsit, valljuk be, ezek a zsákbamacskák nem mindig jól sülnek el.

A kibontásról készítettem egy videót is, itt látható:


A benne lévő termékeket a tovább után találod, ha még nem kaptad meg a dobozt, inkább ne nyisd meg :)

2016. július 3., vasárnap

Nyárindító gift swap


Sziasztok,
A mostani gift swapen nekem Szilvi küldött meglepetést, akitől nagyon szuper dolgokat kaptam, köszönöm szépen neki :)


Került a csomagomba egy gyönyörű GoldenRose körömlakk, barackos árnyalatban, aminek tipikusan az a fajta az ecsete, amit nagyon szeretek, lapos, és nagy.
Egy csodaszép lila szemhéjpúdert is kaptam, van egy lila alkalmi ruhám, rögtön az jutott eszembe, hogy ahhoz ezzel milyen csodálatos sminket lehetett volna készíteni. A Giorgio Armani Si parfüm mintának is nagyon örülök, remélem kitart majd addig ez az 5 ml amíg összegyűjtöm a nagy árát, mert szívesen megvásárolnám. Bár nagyon drága, szóval erre alhatok még párat.
Sierra Bees ajakápolóhoz nem volt még szerencsém, kakaóvajas, szóval szuper lehet, de megvárom, hogy fogyjon a már felbontottakból, és csak akkor kezdek majd neki.
A füstfólikat vagy kreatív sminkhez, vagy körömdíszítésre fogom használni, a mini elf ceruza pedig jön majd velem nyaralni.
A nyaklánc valami hihetetlen, kézzel készített egyébként, és cuki masnis medál van rajta, a kapcsán pedig egy halál ereklyéi charm, ami még különlegesebbé és személyre szabottabbá teszi.
Azt gondolom, Szilvi nagyon átgondolta, minek örülnék, és emiatt különösen kedves számomra ez a csomag.
Köszönöm Szilvi.

A termékeket videóban is megmutogatom, nézzétek meg:



A többiek bejegyzései pedig itt találhatóak: