2017. április 6., csütörtök

Missha Herb in nude fátyolmaszk




Sziasztok,
Többször is beszéltem már nektek fátyolmaszkokról, nagyon szeretem őket, mindig izgatott vagyok, amikor egy újat készülök kipróbálni. Így volt ez a Missha fátyolmaszkkal is. 


A termék hidratálást, és élénkítő hatást ígért, így egy hosszú, nehéz nap végén tettem fel. Az illata nagyon finom, rózsás, nem a nagymamós rózsássággal, hanem azzal az igazi virágillattal. Maga a maszk meglepően vékony anyagból készült, eddig ez volt a legvékonyabb, amivel találkoztam. Ennek köszönhetően nagyon jól rálehetett illeszteni az arcra, felvette a formáját teljesen, viszont sajnos a szám és az orrom közti vékony csík eléggé megnyúlt, a végére már lógott. Ezen kívül azonban kényelmes viselet, nem zavaró, nem csúszkál. Rengeteg hatóanyag van a termékben, a maradékot szétkentem a nyakamon, dekoltázsomon, de még a karjaimra, könyökömre is jutott belőle.


Valóban élénkítette, és hidratálta az arcomat, tényleg olyan hatást keltett, mintha egy kis délutáni alvást is beillesztettem volna a programba. :)
A bőröm puha, selymes lett tőle, és tényleg különösen kellemes volt ez a vékony anyag. Biztosan ki fogok próbálni a Missha maszkok közül másikakat, már ki is néztem néhányat.

Ti ismeritek ezt a márkát? Próbáltátok már? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése