2013. szeptember 23., hétfő

Harry Potter TAG


Sziasztok!
Ezt a kérdéssort moly.hu-n találtam, és gondoltam videóban elkészítem, mert nagyon szeretem a Harry Pottert.


Hogy tetszik Nektek?

10 megjegyzés:

 1. Hahaha,
  ez nagyon eredeti ötlet volt Rami!

  VálaszTörlés
 2. Ez nagyon tetszett! Főleg, hogy én is nagyon szeretem a HP könyveket-filmeket. Próbálgattam fejben én is megválaszolni a kérdéseket, de sok esetben nagyon kellett gondolkodnom. Sajnos ebből is látszik, hogy már régen olvastam őket, jó lenne újra feleleveníteni. Na, majd szakdoga után!

  Egészen más téma: nagyon-nagyon tetszik a hajad! Ha volt már róla szó, akkor bocsi, de érdekelne, hogy "ombrésítva" van, vagy csak hagytad lenőni a szőkét? Mindkét esetben minden elismerésem, mert tényleg nagyon jó. Esetleg tudnál arról egy bejegyzést írni/videót csinálni, hogy ha direkt ilyen (nem lenövés) akkor hogy csináltad? És még egy, régebben olvastam, hogy magadnak vágod a hajadat. De hogyan? Egy amolyan how to... bejegyzésnek is nagyon örülnék. Vagy egy linknek ha már volt ezekről szó.
  Köszi szépen előre is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi:)
   Csak lenövesztettem:/
   Igazából mostanában csak a végeit vágom, mert növesztem, de szerencsére azt is egyre ritkábban kell, mert nem törik már annyira.
   Frufrut szoktam még vágni, de azt is csak sima egyeneset:/
   Nem vagyok nagy segítség,mi?:D

   Törlés
 3. Aranyos videó lett :) én személy szerint nem vagyok oda a harry potter könyvekért, az ötödik után abba is hagytam őket, valahogy nem volt a igazi. pedig az első három könyvet nagyjából 6 nap alatt kivégeztem.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon klasz a videó, egy aprócska észrevételem lenne, hogy túl sokat nyúlsz az arcodhoz, hajadhoz, és ez egy kicsit zavaró. De emellett a kihívásvideó szuper, még ilyet, sokat:D.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, folyamatosan kapargatod a bőröd. Nem vagy allergiás valami sminkre? Alapozóra pl.?

   Törlés
  2. nem kapargatom, csak hozzáértem:)
   Egyébként nem vagyok, ráadásul itt nem is volt rajtam alapozó:)

   Törlés
 5. Ez tök jó:D Imádom a Harry Potter, tisztán emlékszem, hogy még alsós voltam és megjelent a könyv, de még nem volt felkapott, már ajánlgatta az irodalomtanárom, akkor kezdtem el a sorozatot. Én végigbőgtem egyébként, Ronon kívül az összes kedvencem meghalt :( Mindemellett örök kedvenc, szerintem sose növök ki belőle :D :D :D

  VálaszTörlés