2011. április 29., péntek

Az esküvő

Kate Middleton és William herceg esküvőjéről pár kép. A ruha nekem csalódás, extrábbat vártam, legalább egy oylan hosszú uszályt, mint Dianaé volt, ti mit szóltok?
A koszorúslányok valami tündériek:)
Azt mondjuk nem értem, Kate testvére, Pippa miért képzelte magát menyasszonynak, nem ártott volna, ha a ruhája-ami egyébként csodálatos- más árnyalatú.


11 megjegyzés:

  1. Elsőre nekem is csalódás volt, de jobban belegondolva mégis csak egy királyi esküvő, szóval nagyon extra nem is lehetne :)

    VálaszTörlés
  2. meg a kiskölykök tök cukik *_* mikor a kis fehér kesztyűben integettek :)
    nagyon szép az egész az amúgy, tök elegáns.

    VálaszTörlés
  3. Nekem pont azért tetszett a ruha, mert nem vmi tipikusan hercegnős extra giccses-rongyrázós ruha, és emellett megvan a maga kis különlegessége/rafinériája. Pont olyan elegáns, ami egy ilyen eseményre illene. Mondjuk nekem Kate húgáé volt A ruha, azt én is elfogadnám :). A kis koszorúslányok és kissrácok pedig tündériek :).

    VálaszTörlés
  4. nekem is csalódás volt a ruha.:S

    VálaszTörlés
  5. Szia Rami!: D
    Imádom a blogodat, mindennap Megnézem van-e új A bejegyzés.
    Én is nyitottam egy blogot.Ha van kedved nézd meg:)
    http://adorablevogue.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  6. A ruha önmagában nagyon szép, de szerintem nem állt jól neki. Vagy nem tudom jól megfogalmazni a dolgot: nekem nem volt egyben az amúgy csinos lány. A mellvarrása nagyon fura volt, olyan csúcsos lett benne a cicije. A nyakából hiányzott egy jelzésértékű nyaklánc. Szerintem elegánsabb lett volna, ha hosszabb az uszálya.
    A smink pedig... Nos, véleményem szerint nem állt jól neki. Nagyon sok volt rajta a pirosító, a szeme pedig annyira sötétre volt kontúrozva. Szerintem nagyon öregítette.

    Kíváncsi lennék egyébként a másik két ruhára, ugyanis három esküvői ruhát varrtak neki, arra az esetre, ha az "A" terv idő előtt került volna napvilágra.

    Nekem még nagyon furcsa volt, hogy szinte alig mosolygott. Nem láttam rajta azt, hogy "Jajj de boldog vagyok, hiszen hozzámegyek a szerelmemhez!" :$

    A koszorúslány ruhája viszont meseszép volt: tökéletesen kiemelte az alakját, szép és visszafogott volt. Mondjuk a színválasztást én sem értem, bár Magyarország bizonyos részein is szokás, hogy az első koszorúslány fehér ruhát visel.

    N.

    VálaszTörlés
  7. Nekem tetszett Kate ruhája. Elegáns, letisztult szerintem illett hozzá, főleg hogy ő maga tervezte. Egy nyaklánc valóban jól nézett volna ki pluszba. A sminkjét ő maga csinálta, egyszerű de sztem nem rossz. A pirosító valóban kicsit több lett a kelleténél, de szerintem így is szép volt. Egyébként teljesen egyet kell értenem N.-nel, valóban nem nagyon mutatkozott meg az ifjú páron a boldogság jele főleg a ceremónia alatt... Talán izgultak, vagy nem tudom, mindenesetre utána egy picit felszabadultabbnak tűntek.

    VálaszTörlés
  8. Nem tudom, de szerintem végig mosolygott. :)

    http://sminkmegruhak.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  9. N.! a sminket ő maga csinálta, szerintem ennyi baki belefér, az a kis pirosító meg nekem fel sem tűnt, hogy sok lenne:) Egyébként szerintem rengeteget mosolygott, de ha belegondolsz, mikor épp a királyi családba készülsz belépni, lehet rajtad is akkora lenne a nyomás, hogy néha elmarad a mosoly:) a másik kettő engem is érdekelne egyébként:)

    VálaszTörlés
  10. nkm nem tetszik a menyasszuny ruhanya

    VálaszTörlés
  11. Ahh, folyton ebbe futok bele mostanában, hogy Pippa milyen udvariatlan volt. Erről csak annyit, hogy angol lévén egy angolszász szokás, és nem pedig a magyar szerint öltözött. Azért fehér az ő ruhája is, mert a babona szerint az ártó szellemek így nem tudják megkülönböztetni a menyasszonytól, és nem küldenek az ifjú arára rontást.

    VálaszTörlés