2011. augusztus 24., szerda

Essence szemhéjpúder tesztek (nagyon sok képpel)

Remélem még nem késtem el ezzel a bejegyzéssel, és él még az akció, így nem lesz haszontalan a poszt. Kihasználtam az Essence akciót, vettem 3db quattrot, egy duot, és egy monot is:)
Az egyik quattrot Édesanyám kapta meg, alapba neki is vettem a színei miatt, amiket ő nagyon szeret, de azért azt is leteszteltem Nektek!
ezt a zöldet kapta az Anyukám.
Ha érdekelnek a tesztek, akkor kattints a továbbra!
szeKezdjük a quattrokkal.
chic-ify
a felső sor alap nélkül, az alsó sor alappal


ez pedig vizesen.

oh-so-cute
felső sor alap nélkül, alsó sor alappal
vizesen.
rock angel
 1.oszlop alappal, 2.alap nélkül
vizesen felvíve.

aztán próbáltam vizet engedni rá, hogy megnézzem mennyire kopik le így.
Az eredmény ez lett:
szerintem egész jó:)

Amint láthatjátok, a színek egész jól pigmentáltak. Alap nélkül is használhatóak, ha csak szolidabb sminket szeretnénk. Engem picit zavar, hogy nekem mindegyik palettában a legkisebb szín tetszik a legjobban, de ez csak az én ízlésem miatt van így. A színek egyébként gyönyörűek, alappal sokkal jobban kijön a selyemfényük. A képeket érdemes nagyobban megnézni szerintem(kattintásra nőnek), mert úgy sokkal jobban látszanak a különbségek. Egyébként elég tartós                                                                                                                                                             ak a szemhéjpúderek, és szerintem eredeti áron is érdemes lenne megvenni őket, nemhogy ezen a 299FT-os szuper áron.:) 

Most jöhet a duo:)

a sweetheart elnevezésű essence duo nekem azonnal megtetszett, amikor megláttam, a gyönyörűszép rózsaszín miatt. Most teljesen rá vagyok kattanva a rózsaszínekre:)
Már landolt is  akosaramban, mert azért valljuk be, 4,5 grammnyi festékért nagyon nem sok a 300Ft.
balról jobbra: alap nélkül, alappal, vizesen, vizesen alappal.
Amint láthatjátok is,  vizesen alappal annyira nem működik jól, alap nélkül meg haolványabbak a színek, de alappal, vagy vizesen elég jó eredményt érhetünk el, a festék amúgy puha, de nem porzik, kellemes használni.


Végül a mono:
próbáltam róla rendes képeket csinálni Nektek, de sjanos a fényviszonyok borzalmasak. 
Azért remélem látszik nagyjából.
Balról jobbra: alap nélkül, alappal, vizesen. 
Amint láthatjátok, alap nélkül elég foltosan fog, de azért ha szolidabb sminkre vágytok, így is simán használható. Alappal a legjobb a fedése, vizesen kicsit más a színe, egy világosabb rózsaszín, pici metálfénnyel(?)


10 megjegyzés:

 1. Tökjó lett, ügyi vagy.:)

  VálaszTörlés
 2. A rózsaszín-ezüst nagyon ütős. Nekem van egy világoskékes zöldes-sötétebb kékes zöldes palettám de az nem ennyire szép :) Jó vásárt csináltál!

  VálaszTörlés
 3. Dóri, köszi:)
  Makeupwoman, csak nem azt ami csak a dmekben kapható? én tök szomorú vagyok, hogy abból nem találtam, de akkor ezek szerint nem gáz:)

  VálaszTörlés
 4. Szépek :) Én most nem igazán vásároltam be sminkcuccokból, mert így is rengeteg van, amit nem is használok. :/
  Tegnap vettem viszont pár ékszert 250 Ft-ért a Rossmannban. Sok minden le volt árazva, karkötők, nyakláncok, fülbevalók. Szerintem érdemes körülnézni :o)

  VálaszTörlés
 5. Hú nagyon szuper tesztet csináltál, megmutattad minden szemszögből tényleg.:)Nekem a chic-ify tetszik talán a legjobban. De mindegyik tök jó és szép erősek a színek is.
  (Andi)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szepek :)
  Nalam meg is nyerhetitek az egyik quatrot es mellette sok egyeb nyeremenyt.
  A blogomon mindent megtalaltok!

  nuckurucmakeup.blogspot.com

  Bocsi nem hirdetesnek szantam! Imadom a blogodat!

  VálaszTörlés
 7. Tetszenek:) Biztosan ki fogom próbálni:)

  VálaszTörlés
 8. Érdekes.. Én 750 Ft-ért vettem a quattro-t. Te hol vetted 300-ért?

  VálaszTörlés
 9. Ancsi, uganúgy rossmannban, ahogy mindenki, csak ezek most vannak leárazva, szóval ha régen vetted simán kerülhetett többe.

  VálaszTörlés