2011. november 4., péntek

Mai zsákmány

Millától jött ma meg egy adagnyi zsákmány, nézzétek csak!
Miről szeretnétek tesztet? Mi az, ami a legjobban érdekel Titeket ezek közül?

Ha érdekelnek egyenkénti képek is, kérlek kattints!












11 megjegyzés:

  1. áááá, az a két catrice duo....de főleg a kék...nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  2. húúú :D jól bevásároltál :D

    VálaszTörlés
  3. És már megint kérkedsz a vásárlásaiddal. Én nem lennék büszke a helyedben a gagyi, rossz minőségű dolgokra, amiket vettél.

    VálaszTörlés
  4. Ha gagyi, rossz minőségű dolgokat vett, akkor hogy kérkedhet vele? Észlény..... Menj, fuss két kört, aztán lenyugszol. Kata

    VálaszTörlés
  5. Kedves Névtelen! Az a gagyi, hogy nem vagy képes felvállalni a nevedet és jobb szórakozásod nincs annál, hogy másokat piszkálj.

    VálaszTörlés
  6. Rami pont nem az a lány aki kérkedni szokott a dolgaival.
    Megkérdezte facebookon miről szóljon a következő poszt. A többség ezt kérte, ezért ez is lett. Ha nem tetszik legközelebb te is szavazz.

    VálaszTörlés
  7. ájvééé...


    a kék Catrice duót én is szerettem volna, de már nem volt egy darab sem :-( Egyébként a Catricenak ez az egyik legjobb limitált kiadása, én nagyon szerettem!
    Jókat vettél :-) A színváltós szájfény is kedvenc nálam

    VálaszTörlés
  8. engem az essence szemhéj tus vonz már rég óta csak már nem nagyon lehet találni:S

    VálaszTörlés
  9. Jézusom..tudod drága névtelen,néha a "gagyi" jobb,mint pl egy Mac termék.Kíváncsi lennék neked milyen cuccaid vannak..majd ha tele lesz a polcocskád Dior,Channel,Mac,MF meg ilyesmi cuccokkal,akkor gagyizzál! Addig meg kuss!

    VálaszTörlés
  10. A névtelennek abban adok igazat, hogy a két paletta meg az a kerek duó tényleg gagyi illetve nem gagyi hanem rossz minőség, én egyszer befürödtem ilyen termékekkel és azt mondtam soha többet, a festék nem volt pigmentált a csomagolás mármint a műanyag két használat után eltört az átlátszó műanyag behomályosodik, szóval csúnyán néz ki. De az volt egyszer a legfelháborítóbb hogy vettem egy gyönyörű színű festéket, no márkás volt és otthon kipróbáltam kemény volt mint a kő bármivel próbáltam nem volt színe, olyan volt mint a gyerek festékek csak nem műanyag... :S az essence termékeket imádom!!! Rendszeresen járok és nézem mi akciós és mi nem, rengeteg termékem van tőlük, szerelem volt első látásra... :) Az alapozó jól fed, tartós, a szemhéjfestékek pigmentáltak, a tusoknak fekete színe van nem szárad be, a körömlakkok csodásak, a rúzsoknak szintúgy a szemceruzákról nem is beszélve... én azt hiszem az essence-ről nem tudok rosszat mondani vetekszik a nagyon drága termékekkel. Szóval nekem meg van a véleményem a no márkás termékekről, soha többet!!! De ti tudjátok... :)

    VálaszTörlés