2012. március 21., szerda

Használd a cuccaid!


gyönyörű kezdőkép.:D

ÉS akkor a krémekről ne is beszéljünk...:D

15 megjegyzés:

  1. jó kezdeményezés :) Látom van mit használnod a következő hónapokban :D Ez nagyon sok :D De szerintem én se vagyok különb :p

    VálaszTörlés
  2. :DDDDDDD istenem mien ari vagy már:D

    a legelején a bús boci szem hogy lelkifurkád támadt:D meg közben a "ügyes vagy Rami" mondat:DD

    én ilyen feltáró munkát amúgy nem fogok végezni.. óriási lelkifurkám lenne tuti=(

    VálaszTörlés
  3. Nekem is rengeteg olyan smink cuccom van amit nem használok :S Mostanában már erőt veszek magamon és nem vásárolok többet hanem azokat próbálom elhasználni amik vannak.Nagyon aranyos vagy a videóban :)

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon jó ötlet, ugyan nekem nincs valami sok sminkcuccom, de biztos így is fogok olyat találni amit valahogy elfelejtettem, ez a zacsis 3x használós dolog pedig nagyon aranyos ötlet, én szerintem egy picike tál szerűségbe fogom őket rakni, így hátha a reggeli futásba inkább oda fogok nyúlni, minthogy elkezdjek kutatni a megszokott cuccokért :)

    VálaszTörlés
  5. Rami: te egy bátor ember vagy :-) Mármint, hogy képes voltál átnézni a cuccaidat és szembenéztél mindazzal, amit nem nagyon használtál....Én úgy próbálom kivédeni, hogy minden vasárnap kipakolom a sminkes tatyóm, majdnem mindenből mást teszek bele a következő hétre, de még így is van egy csomó cuccom, amit nem használok....

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon jó ötlet, én is átnézem majd, mik is azok amik el lettek felejtve.

    VálaszTörlés
  7. Syó! :) Épp én is nem rég írtam 2bejegyzést a blogomban. Mert én felhalmozok dolgokat. Tehát egy dologból pl púder van kb 5darabom. Én most ezeknek az elhasználására szántam el magam! :) De sajnos nekem is van jó pár dolgom, amit nem használok :( Most én is rákapcsolok ;)

    VálaszTörlés
  8. Annyira jó ez a kezdeményezés, hogy rászánd magad, hogy használd is amit megvettél! Sajnos nálam is felmerül ilyen probléma, főként a szájra való termékeknél :S
    Nem mellesleg annyira aranyos vagy miközben "szidod" magad. Jót mosolyogtam! :)

    VálaszTörlés
  9. amit nem használsz drága nekem nyugodtan elküldheted!!!!! de mindketten tudjuk, hogy ha soha többet nem veszel smink cuccot, akkor sem fogy el legalább 60 éves korodig :D de imádlak ezzel a hóbortoddal és az amúgy "csúnya" száddal együtt!! ne beszélj ilyen csúnyán hééééé :D imádat Adél!!!

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jó videó! :) Nekem is van egy csomó olyan dolgom, amit nem használok. Majd most én is rászánom magam az elhasználásukra. :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó ez a kezdeményezés, én amiből már már mennyiséget halmoztam fel azok a szemfestékek és a pirosítók, na meg a szájra való kencék. Szerencsére alapozóból púderből és szempillaspirálból mindig csak 1van és azt használom.
    Sajnos velem az a baj, hogy valamire rákattanok akkor azt nyúzom akár hónapokig is, például most az Alverde és a Sleek pirosítóim ilyen. Viszont a szemfestékekből egyáltalán nem váltogatok... lehet én is elkezdek egy ilyen projektet. Akkor ma én is szortírozok kicsit! :)
    Köszi az ötletet!

    VálaszTörlés
  12. örülök, hogy ti is beszálltok Csajok:)

    VálaszTörlés
  13. No, már csatlakoztam is, tudtomon kívül, lásd alább:
    http://djkatybeauty.blogspot.com/2012/03/mono-szemfestekek-uj-elete.html
    :-)
    Amúgy az a kimondhatatlan nevű hármas szemfesték hihetetlenül szép. :-)

    VálaszTörlés