2012. március 22., csütörtök

Víz világnapja Outfit

 Ma a víz világnapja alkalmából kékben mentünk óvodába. Mivel a játszótérre odatűz a nap, egy kis mentaszín bolerot is viseltem, oda elég volt az. Hogy tetszik Nektek ez a szett?


 Ruha: ajándékba kaptam
harisnya: c&a
táska: kínai
zakó: ajándékba kaptam
cipő: f&f
napszemüveg: c&a
bolero: takko
kitűző: bizsus
a képeket a 11éves öcsém készítette.

19 megjegyzés:

  1. Csinos a ruha, tetszik a színe is! A kutyus és a cica miatt pedig még jobbak a képek :D De ééédesek! :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csini! Ügyesen feldobtad az egyszerű blézert a kitűzővel :)

    VálaszTörlés
  4. Mennyire szép színe van a ruhának *.* Nagyon csini az outfit :)

    VálaszTörlés
  5. Ez nem áll neked jól.Előnytelen, teljesen alaktalan vagy benne.Semmi sem passzol semmihez.Nem csinos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óóó, nekem miért nem szólt senki, hogy csak szupermodellek blogolhatnak?:S

      az eklektikát meg szeretem.

      Törlés
    2. Miss tökéletes megint nem bír magával.... És persze megint nem meri az arcát vállalni hozzá... Jellemző! -.-" NYOMORÉKOK!!!!

      Rami, te meg ne vedd fel az ilyet. Irigy rád és máshogy nem tud "bosszút állni" rajtad :)))
      Csinos vagy és a ruha színe ahhh!
      Fekete cicóóó ♥ ♥

      Törlés
  6. Szerintem baromi jól áll ez a szett! A blézer teljesen feldobja! :)

    VálaszTörlés
  7. Nem szoktam kommentelni, de most van egy kérdésem, mivel ketten is számomra elég furán reagáltatok a negatív kritikára. Az embernek csak akkor lehet véleménye bármiről, ha ő maga tökéletes vagy csak ebben az esetben szabad leírni? Mármint nem gondolom, hogy pl. a külsőm összefügg azzal, amit a szememmel látok és hogy az tetszik vagy sem.

    Egyébként a ruha fazonja szerintem sem áll jól. Nem az alakod kritizálom, az olyan amilyen, nem érdemes megjegyzéseket tenni rá, mert az adott. Viszont a visszajelzés meg hasznos is lehet a ruhákkal kapcsolatban, bár nem kell megfogadni, főleg ha a többségnek tetszik. A színek jók, az egész úgy csinos ahogy van, de nem áll jól a ruha az én ízlésem szerint.

    VálaszTörlés
  8. Andi! Az én kommentem azért lett olyan amilyen, mert ez már nem az első olyan komment volt Rami felé ami bántó! És nem csak Rami kapja ezeket! És nem csak az alakjáról van szó, hanem ha neki tetszik ez az összeállítás, kényelmes és jól érzi magát benne, akkor miért ne hordja? Többek között nekem is tetszik. És ha már negatív kritika, akkor az emberke ne csak névtelenül nyomassa, és ne ilyen hangnemben. Mert szépen, kultúráltan is lehet közölni a nem tetszést, úgy ahogy Te is megtetted. És az nem bántó sőt még ösztönző is lehet. Csak a folyamatos fikázások már unalmasak és tényleg tudnak fájni. Ezért ugrottunk rögtönk a "kedves névtelenre"....

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszik az öltözködésed,szerintem nagyon egyedi stílusod van és ezen senki kedvéért ne változtass!Ez az összeállításod is szuper!Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  10. nem igazán értem mi nem megy egymáshoz? a kék a feketéhez? a fekete ami mindenhez megy?:D vagy a narancs virág ami mini colo blockingnak elmegy és rohadtul harmonizál a kék ruhával?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bennem is ezek a kérdések merültek fel
      illetve a következő postot is ideszámítva: nem értem miért teszitek ki magatokat a formsprinnek? Aki akar kérdezni bármit az úgyis megkérdezi kommentben, emilben. Miért van szükség a formspringre egyáltalán? Illetve az esetleges értelmes, építő jellegű stb kérdések megérik e a sok hülye, névtelen, gonosz, kötekedő megjegyzést?

      Törlés
  11. Zsanci, elnézést, így már értem, nem tudtam, hogy ez nem az első. Azóta pedig olvastam a másik posztot, ott Rami leírta, hogy miért viseli ezt a fazont és meg is értem. Mivel nekem nem tűnt problémásnak a hasa, azért gondoltam, hogy felesleges ennyire leplezni azt, ami ott sincs, de ezt meg neki kell éreznie, ahogy azt is, miben érzi jól magát.

    Naiv vagyok, azt hittem, hogy Névtelennek csak volt egy jószándékú véleménye, de ha rendszeresen kötekedésből teszi, az szánalmas.

    VálaszTörlés
  12. Szerintem is tök jó a szett!

    VálaszTörlés
  13. Jól áll a kék, a blézer pedig kifejezetten előnyös! Jól összeszedett kis szett. :)

    VálaszTörlés