2012. április 30., hétfő

Sweetsation Therapy Choco Smooch

Ezt a terméket tesztelésre kaptam a Sweetsation Therapy-tól, de ez semmiben sem  befolyásolja a véleményem. A terméket jó pár hónapja használom már:)A Sweetsation logó még mindig elvarázsol, ahogy ITT is írtam.
A Choco Smooch egy kicsavarós, stiftes ajak és arcbalzsam. maga a krém átmérője akkora körülbelül, mint egy 10 forintosé.
-vakus kép-

Krémmánián is fentvan a termék, ITT meg tudjátok nézni, mennyire természetes anyagokból készült:)

Csomagolás: 
nagyon szép, talán a gigantikus mérete miatt nehezebb szájra használni, bár én sehova sem kentem úgy,  hogy rögtön a tubusból:) 4/5

Állag:


egy keményebb, nehezebb krém, ettől függetlenül könnyen kenhető, napra ne nagyon tegyétek, mert olvad! Ezen a képen kicsit bizarr, vakuval készült, meg makróval persze, így látszik a szélén a sok kis akármi...egyébként csak egy sárga zsírszerű tömböt láthatunk.
5/5

Hatékonyság: 
még az extrém szárazságokkal is könnyedén elbánik, szuperjól hidratál!:)
5/5

Szín:
amint láthatjátok egy sárgás, de felkenve átlátszó dologról beszélünk:)

Illat:
egy erős, kellemes illat, azonban biztos vagyok benne, hogy ez sokatoknak nem tetszene az erőssége miatt. Felkenés után is érezhető még, de engem nem zavart:)
miattatok: 3/5

Összességében:
egy erős illatú 22ml-es termék, ami sokáig elég, nagyon száraz területekre is, és nagyon-nagyon természetes:) Én használtam télen olyan szárazságra, amit fogalmam sem volt, mitől lett, fájt, égett, piros volt. Ez a krém 6nap alatt eltüntette:)
Összesített pontszám: 4,25

Mindenkinek ajánlom, akit nem zavar az erős illata. Az ára is meggyőző, 2490 Ft-ért szerezhetitek be, ITT!
Ráadásul minden hónap első hétfőjén ingyenes a szállítás! ;)

Nektek megvan ez a termék, vagy a márkából bármi? Ismertétek? Szeretitek? Ki fogjátok próbálni? 
1 megjegyzés: