2013. január 26., szombat

Alterra nedves törlőkendő

Szeretek törlőkendőket használni sminkeltávolításra. Egyszerű, és gyors. Még nem volt szerencsém ehhez a fajtához, így amikor a múltkor szembejött a Rossmannban, megvettem. Hogy mik a tapasztalataim?

Illat: Nagyon kellemes, Nem is tudom mihez hasonlítani.

Kiszerelés: A csomag 25 kendőt tartalmaz. A kendők hatalmasak, tökéletesek, ha az egész arcod át akarod törölni. Szerintem ideális méret. A csomag jól záródik, és nekem ez a zöldes matt zacskó is nagyon tetszik.

A kendő: mint már írtam ideális méretű, azonban van vele egy kis probléma. Nem nedves. Túl nedves. Tocsog, és habzik. Számomra ez elviselhetetlenné teszi a használatát. Pedig a sminket szépen lehozza. A bőrömet nem, a szememet azonban csípi, viszont a szembe kerülés elkerülhetetlen, ha szemsminket akarsz lemosni vele. Pedig a leírtak szerint ez is a rendeltetésszeű használat része. Muszáj a mosdónál használni, és utána azonnal arcot mosni.  Több próbát is tettem vele, próbáltam, hogy nem zárom vissza, hátha kicsit kiszárad. Nem jött össze. 
Nem fogom újravenni.

Ti ismeritek ezt a törlőkendőt?Mi róla a véleményetek? Használjátok?  Titeket is kiborít, ha habzik egy kendő?

7 megjegyzés:

  1. Én szeretem a túúúl nedves kendőket, ugyanis csak az arcomat mosom velük, a szem smink eltávolításhoz 2 fázisú lemosót használok vagy tejet vattával.
    Lehet beszerzem, nekem nagyon szimpinek tűnik ez a habzós dolog...fura vagyok, mi? :))

    VálaszTörlés
  2. szerintem olcsó barackpálinka szaga van, nekem nem jött be:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na igen, mondjuk elég erős illata van, nyilván nem mindenkinek tetszik:)

      Törlés
  3. Én csak kézre meg rúzs maradvány eltávolítására használom...vagyis kézre értsd úgy, hogyha pl pereg a festék, és olyan lesz a kezem is...:D
    De szememre jobb szeretem a szemfesték lemosót, az arcomat meg tisztítóval és tonikkal tisztítom...:D
    Bár sokat gondolkodtam már a kendőn én is, mert praktikusabb, de nem tudom...:/ még nem szántam rá magam...jobb a bevált..:)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem a legpuhább kendő amivel eddig találkoztam, de tényleg meglepő h mennyire tocsog. :D Az arcomról jól leszedi a sminket, a szememre én is mást használok. Most az edzőcuccomban lakik, mindennapokra van ennél jobb is. :)

    VálaszTörlés
  5. Ez egy használhatatlan vacak, nekem is csípte a szemem, arcom, dobd ki amíg nem késő. Szerintem a tökéletes kendő a szemhez is kíméletes, nehogy már kétféle sminklemosót kelljen használni...

    VálaszTörlés