2013. január 12., szombat

Új pénztárca


Szerettem volna venni egy új pénztárcát. Szerencsére még volt ebből egy UTOLSÓ darab, nagyon örültem neki, mert már régebben nézegettem ezt a tárcát, de nem voltam benne biztos, hogy lesz még belőle. Szerencsére az utolsó az enyém lett. az előző pénztárcáim már jó régóta bírták, de azért felettük is eljárt az idő. Nem szeretem egyébként a tárcákat cserélgetni, addig használok egy darabot, amíg csak lehet. Ő 4000Ft-ba került.
 Ha szeretnétek róla belső fotókat is látni kattintsatok a továbbra!
Ti mennyi pénzt szoktatok kiadni egy-egy pénztárcáért és mennyi ideig bírja egy darab? Szoktátok őket cserélgetni, vagy Ti is addig használjátok,ameddig lehet?






28 megjegyzés:

  1. hát nekem okmánytartóban van minden ilyen kártyajellegű cuccom, és egy kicsi pénztárcával járok ami tényleg csak a tárca funkciót tölti be vagyis csak pénz van benne

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. régen, amikor még bérletem is volt, én is úgy csináltam, most már egyszerűbb így. Akkor macera lett volna előrángatni a bérlet miatt egy egész pénztárcát:)

      Törlés
  2. Szia Rami! Nagyon jól nézz ki az új pénztárcád! Én pénztárca mániás vagyok, van vagy 10 db, én a váltogatós típus vagyok :D Olyan vagyok mint a táskákkal rájuk unok, de időről időre elő veszem őket tehát azért el is használom őket. Én is kb ekkora összeget szoktam szánni rájuk. Vettem már drágábbat de az még az első ráunás előtt el is használódott, úgyhogy akkor úgy döntöttem többet nem veszek drágát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      fuuuu, és nem nagyon nagy macera folyton átpakolgatni? Vagy neked csak a pénz van benne?

      Törlés
  3. Én a New Yorkerben vettem egyet pár éve, 1500 Ft volt. Nem a legszebb, de praktikus és még semmi baja, pedig nyúzom, abban tartok mindent. Előtte a Happy box-ban vettem egyet jó drágán, 1 évet sem bírt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is volt, ez a fajta, csak farkasos-bárányos design-nal:
      http://webshop.happybox.hu/Penztarca-neszesszer/Penztarca-barany-halosipkaban-JS-nylon-12x9-5cm-barna-kek-zold-pink-HB85344-p72682.html

      hosszú-hosszú évekig bírta, még most is megvan, sajnos az irattartó része egy picit kinyúlt, nem fogja már rendesen a kártyákat.

      Törlés
  4. hát ez édes :) és szép is , és finom, nőies de mégis kislányos :)
    5/5

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. uuuuugye?
      imádom. szerelem volt első látásra!:)

      Törlés
  5. Én is így voltam vele egy ideig, de az utóbbi időben gyakrabban váltottam valamiért pénztárcát. Azelőtt 6 évig volt egy, aztán úgy gondoltam ideje váltani, majd 2,5 év után váltottam a mostanira.:D
    Én a 4000-et sajnálnám érte, de én már csak ilyen fösvény maradok az ilyenekhez.... :D 3000 HUF-nál többet csak akkor adnék ki érte, ha extravagánsan szép lenne, vagy egyedileg megtervezhetném milyen legyen minden centiméterje, vagy ha eredeti bőr lenne. De tudjuk, azoknak az árai valahol a 9-15 ezernél kezdődnek.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is picit sokallottam, de úgy voltam vele, egy-egy tárcát 4-5 évig is nyúzok, és évi egy ezrest nem sajnálok érte:)
      Meg aztán... olyan szép volt, nézegettem már többször is, de amikor az előző pénztárcám aprótartó része elszakadt, tudtam, hogy őt szeretném.:)

      Törlés
  6. én sajnos pénztárca kórban szenvedek, úgyhogy mindig újabb és újabb után kutakodok. viszont nagyon válogatós is vagyok, mert szeretem ha jó sok kártyatartó és kis fakk van benne. most egész jól bírom. a mostani darabom egy türkiz színű pénztárca, amit 1,5 éve vettem ha jól emlékszem 10 fontért (kb. 3600.-). szeretem, de már csak kéne valami újat vennem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajjj de szép lehet:)
      Annyira kerestem türkiz színűt, de csak nem találtam megfelelőt:(

      Törlés
  7. Fú, én életemben talán 1x vettem pénztárcát, azt is odaadtam anyumnak... szülinapomra kaptam még vagy 5 éve egy rózsaszín műbőr pénztárcát, de már nagyon le akarnám cserélni, hiszen kezdem kinőni a rózsaszín mániámat :D Én is sajnálnám rá azt a 4000ft-ot, dee talán 2000Ft-ot szánnék rá :)) A deichmannba szoktak még lenni olyasmi félék amiket szeretnék, biztosan tudod, ilyen kicsi téglalap alakú, és külön kis cipzárja van az aprónak :) Na, én az olyanokat szeretem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az előző nekem is olyan volt, nagyon szerettem, szomorú is voltam, mikor elhasználódott:(
      hát, 2000-ért én még nem találtam megfelelőt, szörnyülködtem is, hogy milyen drágák a pénztárcák:(

      Törlés
  8. Nagyon tetszik, én is szemeztem ezzel a darabbal, de mivel nemrég vettem újat, végül otthagytam! Nekem egy sima fekete van a kínaiból 1500-ért, az nagyjából megy a táskáimhoz is, mert erre kényes vagyok! :) Egyébként én is addig használok egy tárcát, amíg szét nem szakad! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na, végre valaki, aki addig hordja, amíg szét nem szakad:)
      én annyira nem tartom fontosnak, hogy menjen a táskákhoz, ez sosem volt nekem szempont:)

      Törlés
  9. Jujj,ez nagyon szép. tetszenek a madárkák rajta,pedig eddig nem voltam oda különösen az élő madarakért. Én is egyet hordó típus vagyok.

    VálaszTörlés
  10. Szia! Nagyon szép kis cucc! Lehet, hogy elkerülte a figyelmem, de nem látom, hol vetted. Elárulod? Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia!
      A Rossmannban vettem:)

      Törlés
    2. Nahát, ezt nem gondoltam volna! Az "I am"-re tippeltem (plázás, kiegészítőket árusító üzlet), ott láttam hasonló stílusút, hasonló árban. Gratulálok hozzá! :)

      Én is nemrég vettem egy újat, a régit már 3-4 éve nyúztam, de újabban szégyelltem nyilvánosan elővenni. :) A mostani Kenneth Cole márkájú, 8-10 dollár körül volt, külföldön vettem leértékelve. Egyébként a 3-4 ezer ft a határ nálam. 4 ezerért már nagyon szupernek kell lennie, minimum madarakkal. :) Végül is ez csak egy használati tárgy.

      Törlés
    3. Hát most megfogtál, mert fogalmam sincs, hogy I am, vagy Six állvány van-e a Rossmannban. :D

      Törlés
  11. Nagyon jól néz ki, én is nézegettem már, de végül egy olcsóbb, kék-masnis darabot vettem meg, hasonló elrendezéssel. Én addig használom a pénztárcát, amíg meg nem unom, van itthon több darabom is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és hol sikerült olcsón venned hasonlót?:)
      amiben elég fakk van, és szép is, az nálunk mind drága:/

      Törlés
  12. Szia! Én addig hordom, amíg tudom: nincs időm folyton átpakolgatni a benne lévő dolgokat... A mostani kb. 4 éves, bőr, semmi baja. Én a pénztárcámban a nyilvánvaló pénzen kívül a gyakran használt kártyákat tartom: igazolványok, bankkártya. Az összes kedvezménygyűjtő akármi a filofax zsebeiben van, mert nem férne el a tárcában. Amúgy jól néz ki az alapszín (púderszerű, ha jól látom), de én sajna nagyon nem szeretem a madarakat. Talán ha más minta lenne rajta, én is szemeztem volna vele. Szerintem jó vételt csináltál ezzel a 4ezres tárcával:)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon szép darab :) én is általában addig használom, míg el nem kopik :) nem szoktam cserélgetni :)

    VálaszTörlés