2015. május 1., péntek

Anyák napi ajándékötletek


Sziasztok,
ebben a bejegyzésben adnék egy pár anyák napi ajándékötletet, amit még az utolsó pillanatban összehozhattok, és szerintem szinte minden anyuka örülne neki :)
Ha érdekel Titeket, tartsatok velem!



Azt tudjuk, hogy a sütinek minden anyuka örül, pláne ha reggel egy kávéval együtt ágyba is visszük nekik. Kicsit több idő ráfordítással, de kevesebb anyagi vonzattal jár, szóval olyanoknak is ajánlom, akiknek kevesebb a zsebpénzük, vagy csak szimplán szeretnek sütni.
Van egy klassz cupcake receptem is, amit csak ajánlani tudok, ITT érhetitek el.

 

A különböző ajándékcsomagok is jók lehetnek, de ebből mindenképp olyat válasszatok, amit Ti állítótok össze, lehet benne csoki, körömlakk, fürdőbomba, akár saját készítésű is...
Tehettek bele fürdősót, olajat, mécsest, gyertyát, egyéb otthoni wellnesshez szükséges dolgokat...
A fagyikelyhes ötletet külön ajánlom, de akár borospohárral s megoldható, ha anyukátok szereti a bort. Egy ilyen pohárba tennék pár teamécsest, amit a kádra tehet, fürdőbombát, fürdőpamacsot, hogy jól is nézzen ki, és amikor elkészíti a fürdőt, megtölthetitek a fennmaradt poharat borral, fagyival, pudinggal, kakaóval, vagy bármivel, amit szeret.


Ha cserepes virágot adnátok (ez is lehet költségkímélő, primulát, boglárkát már 2-300 Ft-ért is kaptok), azt is lehet stílusosan. Készítsetek neki kaspót konzerv dobozból és fa csipeszekből, amit akár le is festhettek a kedvenc színére, vagy a cserepet csillámporral vonjátok be. Máris sokkal egyedibb lett a csomagolás, és nem is költöttetek sokat. Ha még egy hurkapálcára ragasztott szivecskét is beletűztök, még szuperebb ajándék lehet.
                                                       

Virágot is lehet máshogy ajándékozni. A virág formában felragaszthatott csokik szuper kettő az egyben ajándékok, a krepp papírból készített óriásvirágokat pedig akár kicsiben is elkészíthetitek és szuper, maradandó dekorációja lehet az otthonotoknak.
                                   


Készíthettek képeket is, bár ezek már kicsit időigényesebb és drágább meglepetések is. A fonaltechnikához kérhetitek apukátok, vagy a barátotok segítségét is, a másik kettőt viszont egyedül is könnyen megoldhatjátok, és a műhelyt sem kell hozzá felforgatni :)


Az utolsó ötletem pedig ez a "szeretet befőtt" lenne. Az üvegbe olyan cetliket tehettek, amire felírtátok, hogy mit szerettek anyukátokban, vagy akár azt is, hogy mi mindent tanultatok tőle. Amikor rossz kedvű, ez különösen jól fog jönni neki :)
Hasonló módon készíthettek kuponokat is, amik felhasználhatóak közös programokra, mosogatásra, masszázsra, takarításra, főzésre, vagy bármire amire szeretnétek.
Ha pedig további ötletekre van szükségetek, nézzétek meg a régebbi anyák napi bejegyzéseimet ITT és ITT , vagy nézzetek körül a DIY videóim között, ITT, mert ezek között is találhattok megfelelő ötleteket :)

Boldog Anyák napját kívánok minden anyukának, és minden gyerek szeretgesse meg az anyukáját. Nélkülük mi sem lennénk ;)

2 megjegyzés: