2015. szeptember 18., péntek

Swiss-o-par hajkúra


Sziasztok,
ma az ajándékba kapott Swiss-o-par hajkúráról mondanám el a tapasztalataimat. 
Ez egy egy adagos kis "tubusban" kapható, a rossmannban, illetve a dm-ben. Én ajándékba kaptam, azonban vettem már máskor, más fajtában kipróbálásra. Az 200 Ft körül volt, így gondolom, ennek is nagyjából ennyi lehet az ára.
A leírás szerint 2-3 percig kell a hajon hagyni, azonban én fél órát legalább rajtahagytam. Törölközőszáraz hajra vittem fel, és utána alaposan kiöblítettem. Az állaga krémes, szerencsére nem túl folyós, könnyű vele dolgozni.
Az illata nem túl erős, és nem is igazán marad a hajban, én ezt annyira nem is bánom. A tipikus "fodrászillata" van egyébként. 
A hatása szerintem nagyon klassz, a hajam nagyon puha lett tőle, és könnyen kifésülhető. Mivel ez egy egy adagos pakolás természetesen nem kell tőle csodát várni, a hatás csak a következő hajmosásig tart. Ennek ellenére én nagyon elégedett vagyok vele, örülök, hogy kipróbáltam, és biztos vagyok benne, hogy fogok még vásárolni hasonló termékeket, amikor úgy érzem majd, hogy egy kis extra törődés kellene a hajamnak. 

Ti használtatok már ilyen hajkúrákat? Mi a véleményetek róla?

4 megjegyzés:

  1. Én használtam és nagyon bevált. Most is van 2, amit szerintem majd ha megyünk haza, akkor fogok elhasználni. :)

    VálaszTörlés
  2. Én a mézeset próbáltam ki...lévén hogy milyen sűrű volt, kicsit féltem hogy mit fog csinálni az alapvetően gyorsan zsírosodó hajammal....hát olyan szép tartást adott neki, mint még soha semmi! :)

    VálaszTörlés