2016. január 3., vasárnap

Miss Sporty újdonságok


Sziasztok,
a mai bejegyzésben néhány Miss Sporty újdonságot mutatnék be Nektek, amiket a Coty jóvoltából próbálhattam ki. Egy rúzst, egy szemöldök szettet, egy szempillaspirált, és egy korrektort tesztelhettem.

A szemöldök szettben helyet kap egy por állagú termék, és egy wax. A 001-es medium brown árnyalatot kaptam meg, amiből a port szuperül tudom használni, tökéletesen illik a szemöldökömhöz a színe, a wax azonban túl sötét nekem, így ő használaton kívül fog maradni. Könnyű bánni a termékkel, a hozzá járó kétvégű ecset, aminek vágott feje van, jól használható, utazáshoz tökéletes, de azért otthoni használatra én maradok a normál méretű ecseteknél, jobban kézre áll. A spirálkefe is jól jöhet, ha át szeretnéd vele fésülni a szemöldököd. 


 A korrektorból a 002-es medium árnyalatot kaptam, ami sajnos nagyon sötét lett nekem. Ennek ellenére itthon tesztelgettem, és szem alatti sötét karikákra tökéletes lehet, meg fogom nézni a világosabb színt, mert nagyon kellemes viselni is, és a Miss Sporty termékek ára elég kedvező is.


A legjobban ezt a My BFF rúzst vártam, amiből egy nagyon szép kékes tónusú bogyószínt kaptam, ez a 202-es My Pretty Rose. A csomagolása is nagyon jól sikerült szerintem, letisztult, egyszerű. A szín is telitalálat, a rúzst könnyű felvinni, jól kenhető de nem túl krémes. Jól építhető egy rétegben még áttetsző, de két rétegben már teljes fedést ad, és viszonylag tartós is.


A Studio Lash dark lasher spirálnak nagyon jól kialakított keféje van. szilikonból készült sörtéi a fej végein rövidebbek, közepén hosszabbak. Enyhén ívelt.

Már egy rétegben is szép pillákat varázsol, 899 Ft-ba kerül.


Balról jobbra: szemöldökwax, szemöldökpor, rúzs, és korrektor.


Ti mit gondoltok ezekről a termékekről? Használtátok már valamelyiket?

2 megjegyzés:

  1. Az Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade-et használom szemöldökformázásra, de Glamour-napokon féláron beruháztam a Rimmel Brow This Way-re, mert utazásokhoz elég praktikusnak gondoltam. Sajnos itthon csak egy árnyalatban kapható (ha jól tudom), és az bizony elég sötét lett számomra (egyébként viszont igazán elégedett lennék vele). :( Ez a Miss Sporty termék ugyanazt a design-t kapta, viszont világosabb, ami jó hír. Lehet, hogy teszek vele egy próbát. :) A rúzsnak pedig fantasztikus színe van! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az a problémám a szemöldökárnyalóval, hogy ennyire eltérő a wax, és a por színe. :(

      Törlés