2016. szeptember 29., csütörtök

Batiste Oriental szárazsampon teszt


Sziasztok,
a mai bejegyzés a Batiste egyik szárazsamponjáról fog szólni, amit szégyen, nem szégyen, a csomagolása miatt szerettem volna kipróbálni. 
Volt már ezelőtt tőlük másik termékem, azzal nagyon elégedett voltam, és amikor megláttam ezt, beleszerettem a csomagolásába. Hezitáltam hetekig, mert féltem, hogy ez az "orientális illat" nekem túl sok lesz, és majd nem fogom elhasználni, 1390 Ft, én ennyit sem szeretek kidobni a kukába.

Figyelem, a tovább után a nyugalom megzavarására alkalmas előtte-utána hajfotók láthatóak! :)



Csak a Ti kedvetekért ilyen helyzetbe hozom magam, és közzéteszek egy "zsírfej" képet is, csak hogy lássátok a különbséget. Pár hónapos ép már ez, de nagyjából így nézett ki a hajam a 3. napon. Most kicsit jobb a helyzet, 4 nap után se ilyen még a fejem, remélem ez így is marad. Amint láthatjátok, ez már az a tipikus, amivel nem mész ki az utcára, de még otthon is feszengsz vele. Szóval ezt fújtam le a Batiste-tal, négy nagyobb tincsre választva a hajamat. ezután vártam picit (kb. fél perc), átdörzsöltem az ujjaimmal, majd kifésültem a hajam...


...Ez pedig az eredmény. Én meg vagyok vele elégedve, hihetetlen gyors, és hatékony segítség és a használata után a nap végén is így néz ki a hajam. könnyen kifésülhető marad, nem nehezíti el, és semmi problémát nem okoz. Az orientális illat sem túl erős, és hamar elillan, így nem kellemetlen a használata egyáltalán. Szerintem érdemes vele tenni egy próbát mindenképpen, még akkor is, ha csak a kicsi kiszerelést veszitek meg próbaképp. Én mióta kipróbáltam, nem tudok nélküle élni, nagyrészt ez segít elkerülni a bad hair dayeket. 
Ez az illat már elfogyott, most valamelyik másikat is ki fogom próbálni.

Nektek mi a véleményetek? 

5 megjegyzés:

  1. Próbáld ki a Balea szárazsamponját is, nekem nagyon bejött és az csak 450 Ft :)

    VálaszTörlés
  2. Erről most nagyon jó, hogy írtál, pont gondolkodtam a beszerzésén, igaz én a kékkel vagyok így megelégedve. Erre még alszok pár napot, mire végleges döntésre jutok!
    Egyetlen visszatartó erőm van: félek, hogy barna hajra nem így reagálna,. Viszont a Te hajadon tényleg szuperül működik. Én a legutóbbi csúfos kudarcom után, már nagyon szeretnék valami jót is kifogni szárazsampon fronton.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A cool&crisp fresht is használtam már, hasonlóan szuper az is, és azt Kamilla is használta már, szóval sötétebb hajon is tuti működik :)

      Törlés
    2. Ez is működik sötét hajon, teszteltem!! :D

      Törlés