2016. szeptember 20., kedd

Őszi gift swap


Sziasztok,
ősszel is megrendeztem a gift swapet, nagyon vártam már, hogy kinek ajándékozhatok, és hogy mit is vegyek neki, no meg persze azt a kis csomagocskát is, amit én kapok. 
Hamar meg is érkezett Csillától a csomagom, aki jól teletömte mindenféle jóval. lássuk is!


Sok-sok cukiság érkezett a csomagban, írószerek és szépségápolási termékek egyaránt.



Kaptam két post it tömböt, egy hagyományos, négyzet alakút, neon színekkel, és egy nagyon cuki, cicás-nyuszisat, amiben különböző méretű lapok, és oldaljelölők is vannak. Volt már ilyenem, csak más mintával, és imádtam, szóval ennek is nagy hasznát fogom majd venni. Már be is költözött a táskámba, hogy mindig kéznél legyen, ha szükség van rá.


Szépségápolási termékből rengeteg került a csomagomba, megkaptam a Manhattan Blogger's choice paletták közül a 2-es színűt, a My precious China-t, kaptam La Roche Posay micellás vizet 15 ml kiszerelésben, ami szuper lesz egy-egy hétvégi utazáshoz, egy csodálatos Rival de Loop Young körömlakkot, night fever árnyalatban, egy bronzos Makeup Revolution pigmentet, és egy galaxis mintájú körömdíszítőt, amihez még gyűjtöm a bátorságot, mert  hihetetlen béna vagyok az ilyesmiben, de annyira tetszik, semmiképp sem akarom elpazarolni.
Csilla!
nagyon-nagyon köszönöm Neked ezt a csomagot, nagyon örülök mindennek, hihetetlen jól eltaláltad, köszönöm!

A többiek csomagjait is megnézhetitek természetesen, itt:

8 megjegyzés:

  1. Szia Rami :-) Hogyan lehet jelentkezni az ajándékozásra, mivel én is szeretek másoknak örömet csempészni az életébe és ajándékot adni ill. jó ötletnek találom , mint blogger :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden swap előtt kikerül egy bejegyzés a blogra, az alatt lehet mindig kommentben jelentkezni. November végén, december elején lesz érdemes figyelni, ugyanis a következő kör már a karácsonyi lesz.

      Törlés
  2. Hű, nagyon szép kis csomag, remélem a palettáról írsz majd! *-* :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon szép, Csilla szuperül összeválogatta :)

      Törlés
  3. Örülök, hogy tetszik, remélem mindegyik terméknek hasznát veszed! 😊😊

    VálaszTörlés
  4. Jó dolgokat kaptál te is! :)
    Ezek közül a pigmenthez, a micellás vízhez, és a palettához is volt szerencsém (bár a pigmentem szerintem más színű, illetve a palettákat begyűjtöttem mind, és pont ezt az árnyalatot nem tudtam még használni azóta), én szeretem őket, bár a micellás víz öntőkéje nekem túl nagy volt, és nagyon óvatosnak kellett lennem, hogy ne öntsem ki egyben az egészet...x'D

    És még egyszer köszi, hogy megszervezted! :)

    VálaszTörlés