2017. február 5., vasárnap

Brazil Keratin Golden maszk


Sziasztok,
Szólok előre, hogy a mai bejegyzésben szereplő fotók ijesztőek lesznek. Maszkosak, és sminkeletlenek. Ha ezek után is érdekel a véleményem a maszkról, azt már előre megköszönöm. :) 
Tehát a mai tesztünk alanya a Brazil Keratin Golden maszk. 


Nagyon izgalmas volt ez a termék már a kezdetektől számomra, de az ára miatt vacilláltam, azért egy sima 1-2x használható arcmaszkra 1190-et kiadni, hát valljuk be, nem a legszívesebben. Végül persze a kíváncsiságom győzött, megrendeltem a maszkot. Kicsit olyan az anyaga, mint ezeknek a szem alá tehető szilikonos párnácskáknak. Sokkal jobban illeszkedik az archoz, mint a sima fátyolmaszkok, teljesen rátapad, de annyira pici rés van kihagyva  szemeknek, szájnak, hogy sajnos kényelmetlen a viselete. Az olvasást hamar feladtam a használatakor, inkább csukott szemmel relaxáltam, nagyjából ez az egyetlen tevékenység, amiben nem akadályoz. 


20-30 percet ír használati időnek, én 30 percet hagytam az arcomon. Kellemes, kicsit hűsítő érzés, egy nehéz nap végén ez a tökéletes relaxálás, számomra legalábbis mindenképp. Maga a termék egy átlátszó folyadékban érkezik, óvatosan kell kinyitni  tasakot, nehogy leborítsuk vele magunkat. Én a használat végeztével visszacsúsztattam a tasakba a maszkot, és másnap ismét feltettem. Két használatnál azonban nem bír többet, hiába marad még ezután is a folyadékból a tasakban, a maszk anyaga elhasználódik, még az óvatos használat ellenére is elszakad a kivágott réseknél, főként a száj vonalánál. 


Remélem nem ijedtetek meg nagyon, így néz ki a maszk felhelyezve. Semmiképp se maradjatok függőlegesben a használata közben, hat rá a gravitáció, csúszik lefelé. :) 
lehetőség szerint ne akkor tegyétek fel, ha épp a postást várjátok, vagy kisgyerekek is vannak a közelben, mert azért valljuk be, elég bizarrul néz ki. 
És a hatása?
Az arcom sokkal kevésbé tűnt fáradtnak a használata után, a karikáim kevésbé látszottak, és a szemem körüli apró ráncok is kisimultak kissé. A bőröm egészségesnek, hidratáltnak tűnik tőle. Más maszkokhoz viszonyítva eddig ennek a legszembetűnőbb a hatása, de kétségkívül ez a legdrágább, és legkényelmetlenebb termék is, amit eddig használtam.
Mióta a piacon vannak a fátyolmaszkok, én nem igazán használok hagyományos, kenegetős maszkokat, ezek annyival kényelmesebbek, nem kell lemosogatni, sokkal egyszerűbb a használatuk. 


Összességében véve azt gondolom, hogy fogok belőle még venni 1-2 darabot, és nagyobb események előtt mindenképp használni fogom, de az ára miatt kevesebbszer fogok utána nyúlni, mint a fele ennyiért, vagy akár negyed áron kapható fátyolmaszkok után.
(A terméket felvettem krémmániára, de az "adatlap" még jóváhagyásra vár. Amint ez megtörténik, kipótolom a krémmánia linkkel a tesztet.)

Na és Nektek mi a véleményetek? 

1 megjegyzés:

  1. Köszi Rami! Én is szemezgetek a hasonló maszkokkal, hááát még nem tudom, kell-e nekem tényleg, de szerintem egy próbát teszek majd vele. :)

    VálaszTörlés