2017. március 16., csütörtök

Remington ProLuxe 32 mm-es hajsütővas


Sziasztok,
A mai bejegyzésben a Remington ProLuxe 32 mm-es hajsütővasáról szeretném elmondani a tapasztalataimat. A terméket a mybeautytools.hu-tól kaptam tesztelésre, és már alig vártam, hogy kipróbálhassam. Szándékosan választottam nagyobb átmérőjű hajsütővasat, mert jobban tetszenek nekem a nagy, lágy hullámok. Ebben persze az is szerepet játszhat, hogy a hajam alapjáraton hullámos, de nem ez a fajta, hanem az apró, "birkagöndör". :)


A termék csomagolása is nagyon szép, minőségi. Jár hozzá egy hőálló tasak is, ami ideális a tároláshoz. a design csodaszép ezzel az ekrü-rosegold-bronz színnel, nekem nagyon tetszik.  

 A kijelzőn követhetjük, hogy mikor melegszik fel rendesen a hasütő (ehhez 30 másodperc kell neki), illetve jelzi, hogy hány fokra állítottuk be. 120-210 °C között választhatunk. 60 perc után pedig automatikusan kikapcsol, ami különösen jó az olyan feledékeny embereknek, mint én.
 A terméken csúszásgátló bevonat van, ami segít, hogy ne gubancolódjon a haj, és ne akadjon be. 
 A leírás azt ígéri, hogy a tincsek vastagabb részeire irányítja a hőt a termék, így kíméli a hajvégeket. Őszintén szólva ebben szkeptikus voltam, de valóban így van, meg is gyűlt vele a bajom, hogy a hajvégeim egyenesek maradtak, a hajam középső része pedig hullámos lett. Kis gyakorlással azonban kiküszöbölhető a probléma. 

Én nagyon szeretem ezt a terméket, ha nem szeretnék egyenes hajat, akkor biztosan ehhez nyúlok, mert pont annyi pluszt ad, amennyit szeretnék. Hosszabb hajon sokkal látványosabb eredményt érünk el, ha hullámosabb végeredményt szeretnétek, válasszatok kisebb átmérőjű vasat. 

2 megjegyzés:

  1. Sziaa :-) Jaj de jó hogy idetaláltam, bővültél is egy újabb olvasóval ;)

    Nekem alapjáraton elég göndör hajam van és ha kivasaltam, akkor is nem teljesen egyenesedett ki. Bleh utáltam :D Viszont érdekes, hogy azóta mintha magától egyenesedett volna ki. Nem tudom, hogy ez amiatt van-e, mert évekig vasaltam a hajam, hogy egyenes legyen, de én csak örülni tudok neki :DD

    Üdv: Laura

    VálaszTörlés
  2. De jó hogy írtál róla! Jó ideje szemezek vele, mert a kúpvasamat meg túl loknisnak érzem, de ezzel meg az a bajom, hogy nem túl loknis, ezt tudja magától is a hajam. :( Lehet, bennem van a hiba. :)

    VálaszTörlés