2011. március 26., szombat

SYOSS

Sziasztok!
Ma egy olyan termékről szeretnék írni Nektek, amit már elég ideje hazsnálok ahhoz, hogy nyugodtan támaszkodhasska a saját tapasztalataimra, ez pedig a SYOSS hajápoló család, közülük is a Repair Therapy nevű sampon és balzsam.
A külsejük is igen megnyerő, fél literes, hatalmas kiszerelésben kaphatóak, és igazán professzionális hatást keltenek.
 

A termékek darabja 990Ft-ba kerül a boltokban, ha akciósan szerezzük be, akkor általában 799Ft. Ha ennél számításba vesszük, hogy egy átlagos Sampon 250ml-es és csak 2-300Ft-tal olcsóbb, azt hiszem máris érthető, hogy ez egy normál árkategóriás termék. Tartozik még a családhoz egy "2perces intenzív pakolás" is.
Én ezt nem tartottam célszerűnek megvenni, azonnal le is írom: miért.
Amikor a hajamat megmosom a samponnal, máris érzem, hogy sokkal puhább, mint már termékek regeneráló, repair termékeivel. Ezután rákenem a balzsamot, és körülbelül 5-10percig hagyom hatni, mielőtt lemosom. Ekkor már a hajam oylan puha, hogy egyáltalán nincs szükségem hozzá pakolásra. Ezért is nem vettem meg azt. PErsze ha valaki szertené hazsnálni, szerintem havi 1-2alkalomra simán lehet. Persze ennek a terméknek is vannak hátrányai, számomra pl az, hgy függőséget okoz. Imádom az illatát, és körülbelül 3 naponta hajatmosok, ami ugye nem számít soknak, csakhogy itt az igazi probléma. Ennyi időközönként szükséges is hajat mosnom, mert zsírosodik. Mindent összevetve nekem a SYOSS, ha pontoznom kell
9/10.
ajánlom mindnekinek. komolyan. ha van róla bármi tapasztalatotok, kérlek osszátok meg velem.

3 megjegyzés:

  1. Én csak a pakolást használom és csodákat művel:)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Pont ma vettem Syoss festett hajra való sampont, már ki is próbáltam, tényleg szuper (előtte Garnier volt, nem jött be).
    Na a lényeg, hogy akkor veszek egy balzsamot is, megerősítettél benne.

    VálaszTörlés
  3. Én is Syoss sampont használok és imádom :)

    VálaszTörlés