2011. augusztus 12., péntek

Arual rúzs teszt

A következőkben egy rúzst fogok bemutatni, amit az Arualtól kaptam tesztelésre. Természetesen ez semmiben sem fogja befolyásolni a  véleményemet. A honlapon kcisit utánanéztem nektek, ez a rúzs 1040Ft-ba kerül, és 12szín közül választhattok (van köztük átlátszó is, ez az én fantáziámat nagyon mozgatja, szerintem meg fogom rendelni).

Az én rúzsom a 6-os számú, sajnos nem tudom megmondani, hogy ez melyik szín, mivel a honlapon a nevek szerepelnek, ez így elég zavaró, mindenesetre ha úgy vannak sorban a színek, ahogy ott a görgetősávban vannak a kiválasztásnál, akkor jól tippelek én is, és az én színem az aranyozott rózsa.
Ez egy gyönyörűszép rózsaszín, arany csillogással.


A csomagolás ismét az egyszerű, már ismert arany színű Arual felirat, egy kék alapon. Szerintem sajnos ez épp úgy, mint a szemhéjpúder, olcsó hatást kelt. Persze, lehet, hogy letisztultságot szeretne sugározni. A doboz egyébként szuperül záródik, megjárta már a táskámat és a zsebemet is, és egyik helyen sem jött le a teteje. Ez egy hatalmas naaagy pirospont.
Amikor felkentem a számra szuper meglepetést jelentett, ugyanis nem hogy nem szárít, de egyenesen hidratál. A tartóssága kb ugyanannyi mint más rúzsoknak, nagyjából 3órát bírja, az ivást nálam állta, az evést kevésbé.
Az illata olyan, mint a régi rúzsoknak, amiket a nagyi kencéi közül turizol magadnak :) Nekem legalábbis ezt juttatja eszembe. Kis nosztalgia:) Egyelőre nem tudom eldönteni, ez tetszik-e, vagy sem.
Szóval én ennek a rúzsnak 4,5/5 pontot adnék, csak a csomagolás az megint, ami lehúz az értékéből.

FONTOS!
Természetesen itt is él a kedvezmény, hogy ha a megrendelésnél a megjegyzés rovatba beírjátok a blogcímet (http://stilusesegyeb.blogspot.com), akkor az 15% kedvezményt jelent nektek!


4 megjegyzés:

  1. Hát igen, nézegettem a honlapon, valószínű, hogy ezért az árért inkább a belső tartalom a minőségi és a külső csomagolásra már nem jutott... :-)
    Én személy szerint pont ezt szeretem, amikor nem a csomagolás teszi ki a termék árának a 80%-át. Köszi a tesztet, részemről biztos kipróbálom!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színe van a szádon, valahogy tök természetesnek hat.:) Hát igen, a csomagolás nekem se jön be annyira, de valamit valamiért...:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  3. a szádon tényleg nagyon szép, és természetes!

    VálaszTörlés
  4. Csatlakozok Catwalk_bitch-hez nagyon szép természetes szín és nekem is nagyon tetszik. Ha eljutok odáig biztosan rendelek belőle:)

    VálaszTörlés