2011. augusztus 4., csütörtök

Arual szemhéjpúder teszt

Ebben a bejegyzésben az Arualtól tesztelésre kapott szemhéjpúderemmel szeretnélek megismertetni Titeket. Természetesen az, hogy a terméket úgy kaptam, semmiben sem befolyásolja a véleményemet.
Először pár szót a csomagolásról. Rengeteget szenvedtem vele, mire sikerült kinyitnom, ugyanis ez nem a tipikus felnyitós szemhéjpúder, hanem csavarni kell, és lejön a teteje. Én személy szerint ezt a fajtát annyira nem szeretem, de ez csak egyéni vélemény, nekem jobban kézreállnak a felnyithatós tetejűek. A tégely egyébként rendkívül biztonságos, tuti nem borulna ki a táskámban, és a műanyagról sem gondolom, hogy olyan könnyen eltörne. Arany betűkkel van rányomva a logo, az alján pedig az összetevők, és a színkód, ami nálunk jelenleg a 10-es. Megnevezés szerint "zöld". Sajnálom, hogy fantázianevet nem kapott, én azokba szerelmes vagyo általában, valamint szerintem a csomagolás sem azt mutatja, mennyire profi termékkel állunk szemben. Kicsit egyszerűre sikerült..
Ilyen kinyitva a termék.
Erről a gyönyörű színről beszélünk. Nagyon furcsa, mert a tegnapi vakító napfényben egészen olivazöldnek látszott, most hogy be van borulva, már inkább bronznak. Mindenesetre nagyon szép ez a szín.
Maga a termék egy puhább szemhéjpúder. Nem morzsolódik, nem porolódik. Rendkívül pigmentált, elég volt épphogy belenyúlnom, és tökéletesen fogott.


Sajnos a kép minősége nem lett a legjobb, a borzalmas fényviszonyok miatt. Amint kedvezőbbek lesznek, ígérem, csinálok újabb képeket, és felteszem ide.
Nagyon meglepődtem, ugyanis a termék teljesen máshogy viselkedik alappal, mint alap nélkül.
Alap nélkül a normál szemhéjpúder állagot mutatja, könnyű felvinni, jobban látszanak benne a mikrocsillámok. Inkább aranyos, világos bronzos színnek tűnik.
Azonban amikor az alapra vittem fel, krémesebbnek tűnt, a színe sötétebb, egészen zöldes. A mikrocsillámok kevésbé látszanak, inkább selyemfényűnek mondanám a  finist.
Nagyon izgalmas ez a szemhéjpúder, biztosan fogok vele kísérletezgetni. :)
Nekem, ami picit levont belőle, a a csomagolás, ezért nálam  5 pontból ez most 4-et kap.

Nagyon fontos, hogy ha rendeltek az Arual honlapjáról, a megjegyzés rovatba írjátok be a blog címét(http://stilusesegyeb.blogspot.com), hogy itt olvastatok a termékről, ezzel 15% kedvezmény kaphattok.




6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a színe, lehet majd őszre beszerzek egy ilyen árnyalatot! :)

    http://tinisminktippek.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Meglepő tényleg, hogy csavaros a tégely. A fantázianevek szerintem is kellenének.:) A színe viszont nagyon szép.:) Egyre több Arual terméket látok a blogokon és kezd igazán megtetszeni.:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színe van :$ kár , hogy a csomagolása ilyen egyszerű :( és hogy fantázia neve sincs... sajnálom. De hátha beújítanak , ha megtudják, hogy nekünk vevőknek milyen csomagolás kell:D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép a színe! Én is megszenvedtem mire rájöttem, hogy csavaros :D

    VálaszTörlés
  5. van egy nagyon hasonló színű szemhéjpúderem, az essence-es

    VálaszTörlés