2011. augusztus 19., péntek

Blogger találkozó - beszámoló

A blogger találkozót a Museum Caféba szerveztük, mi a barátaimmal amúgyis sokat járunk ide, szerintem jó hely. Lehet ücsörögni kint a kerthelyiségben, és jókat beszélgetni.
A találkozóra nem jöttek el sokan, de így is remek volt:)
ELőször Krisztit vártuk meg a Pláza előtt, aki kis kitérővel ugyan (a fránya GPS bevitte az eltévedésbe:/ ), de megérkezett, ezután vele és Barbival indultunk a helyre. Leültünk, kértünk inni, és már meg is érkezett Eszter, aki egy kis meglepetést is hozott:)
Ezután jött Orsi, majd utána nem sokkal Viki.
És akkor a meglepi, amit Eszter hozott:
Nagyon finom volt a torta, Eszter nem szerette olna a sminkcuccokra a sok AVON feliratot, de hát sajnos ezt  nem ő döntötte el, hogy lesznek.:D Egyébként a marcipánt piszok hamar lepusztítottuk.:D

Dumálgattunk, persze az elején még nagyon meg voltunk szeppenve, elvégre első találkozás. De azért szerintem elég hamar belejöttünk. Az este végére négyen maradtunk (Barbinak és Krisztinek még dolga volt, szóval hamarabb le kellett lépniük), és átültünk Műhelybe, ami szintén egy nagyon klassz kis hely Fehérváron, aztán még útbaejtettük a belvárosi vásárt, ahol gumicukorral és pillecukorral fotózkodtunk, ezt szerintem majd megtaláljátok a kezelese.hu-n:)  Ezután Eszter mindenkit hazadobott, miközben hazafelé tartott. Még egyszer köszi! Jól éreztem magam lányok, remélem csinálunk majd még ilyet, és arra már többen is el tudnak jönni:)

Itt épp Kriszti mesél valamit.

Barbi

Viki

soook színes szívószál:)

Ha szertenél még képeket látni, nézz be Krisztihez, itt ír a találkozóról, 
és majd később Eszterhez, hátha ő is tesz fel képeket:)





11 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper lehetett :) És olyan széép a torta *.*

    VálaszTörlés
  2. őő hanyagolnám a rólam készült "csodálatos" képet, ha nem szeretnéd elijeszteni az olvasóidat:D amugy elloptam 2 képet^^puszcsi

    VálaszTörlés
  3. Szerettem volna elmenni, de 6-nál előbb nem értem volna oda, akkor meg már nem akartam beállítani. Örülök hogy jól éreztétek magatokat, a torta szuper lehetett. :D

    VálaszTörlés
  4. Castia, nyugodtan jöhettél volna!

    VálaszTörlés
  5. Amikor láttam Rami facebookján, hogy milyen későn ért haza, akkor már gondoltam hogy elhúzódott a dolog. :) Most már mindegy, majd legközelebb. :)

    VálaszTörlés
  6. kár , hogy nem lehettem ott :( majd következőleg :D

    VálaszTörlés
  7. bepótoljuk csajok! csapunk egy hatalmas találkozót, ahol rengetegen leszünk:)

    VálaszTörlés
  8. Rami! Ha már együtt fogunk lakni a Barbesszel, szervezzünk már egy bloggerina talit Pécsre...mondjuk Októberre...és akkor nálunk alhatnál!:)

    VálaszTörlés
  9. úúúú, jól hangzik:) az nincs is messze Szekszárdtól:)

    VálaszTörlés
  10. http://olcsiszepeszkedik.blogspot.com/2011/08/dijat-kaptam.html
    jó lesz az!:)

    VálaszTörlés