2011. augusztus 25., csütörtök

Lemax "hupilila" szemhéjpúder


Erről a szemhéjpúderről lesz ma szó. Még Dóritól nyertem egy nyereményjáték során, és rettenetesen örültem neki, sajnos ezért a lelőhelyről, és árról nem tudlak Titeket tájékoztatni, de Dóri biztosan nagyon szívesen ad felvilágosítást ezekről. :)
A festék elég nagy méretű, sajnos nincs ráírva (én legalábbis nem találtam meg), hogy hány grammos, de nem látom esélyesnek, hogy elhasználom mostanában:)
A doboza szuperül zár, tényleg, a táskámba is simán beledobnám, annyira biztos vagyok benne, hogy nem törne össze, vagy borulna ki. Az applikátor, amit hozzá kapunk, nagyon vicces. Nem az az átlag applikátor, hanem egy sima szivacsos cucc, de gondolom ezt úgyse használja hozzá senki, tehát smemiben sem befolyásoló tényező.
az applikátor

ezen a képen csodálatosan kijön a festék színe, majdnem ugyanilyen élőben is. Egy gyönyörű fagyiszín, amire szerintem leginkább a hupilila név illik:)
A festék egyáltalán nem porzik, könnyű vele dolgozni, és tényleg csodaszép a színe, na de nézzük is a swatchokat:)
alap nélkül, alappal, vizesen
alap nélkül, alappal, vizesen

Amint láthatjátok, alap nélkül a festék annyira nem működik jól, én úgy inkább kiemelőnek használnám, pl. a szemöldökcsontra, egészen fehéres árnyalatú, szinte csak csillogása van. ezért is lepődtem meg, amikor alapra kentem fel, mert itt már gyönyörűen kijött adobozban is látható szín, ami nekem nagyon nagyon tetszik. Vizesen annyira nem működik jól, nem is ajánlanám senkinek, hogy úgy használja.

Nektek van ilyen szemhéjpúderetek? Szeretitek? Vagy esetleg más márkából hasonló szín? Mi a véleményetek róla? Használnátok lila színt a szemeteken?





8 megjegyzés:

  1. Nekem is van valami hasonló és ahhoz is ilyen szivacsos applikátor volt.. kicsit tényleg fura:) Nagyon szép színe van tényleg!:)

    VálaszTörlés
  2. Alappal nagyon szép. Tényleg ilyen szép fagyis szín.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  3. Ilyenem nincs.
    A lilát imádom, de nekem sajnos csak a sötétebb áll jól.

    VálaszTörlés
  4. És nagyon szép ez a szín (ez kimaradt :))

    VálaszTörlés
  5. azia! milyen alapot használsz?

    VálaszTörlés
  6. azaz szia : D
    köszi a választ előre is.

    VálaszTörlés