2011. szeptember 19., hétfő

Belle smink

Még tartoztam Nektek egy Belle sminkkel, emiatt a TAG bejegyzés miatt. Átnéztem kismillió képet és arra jutottam, hogy Belle tipikusan az, aki nem sminkeli magát, természetes szépség (hahh, ezt úgy írom, mintha létező ember lenne:P), épp ezért egy olyan smink készült, mai elég természetes, nappalra is teljesen hordható, de azért a színei miatt nekem picit mégiscsak Belle jut róla eszembe.
Nézzétek el nekem légyszi, hogy még picit vizes a képen a hajam. Nem szeretem a szárítóval roncsolni még jobban, viszont késésben voltam, nem értem rá várni a fényképezéssel.



A smink tényleg rettentően egyszerű, de szerintem pont emiatt illik Belle-hez. Fehéresből sárgás-aranyszínre, majd barnásra vált,  a sárgással Belle ruháját, a barnával a haját szerettem volna jelképezni. Tust sem használtam, nem illett volna ehhez a natúr külsőhöz. A számra is csak ici-pici szájfény került. 

Ti milyennek képzelitek Belle sminkét?

9 megjegyzés:

  1. figyi,ha még vizes a hajad és nem tetszik, akkor miután hazajöttél, akkor csináld meg a sminket és töltsd föl, mert a mentegetőzés hülyébben néz ki... nem siettet senki.

    VálaszTörlés
  2. Kedves névtelen, a célnak így is teljesen megfelel szerintem és még jó is hogy nem roncsolod a hajad. A smink így is szépen látszik. Nagyon szép, természetes lett :) *Chanel

    VálaszTörlés
  3. Névtelen barátunk megint jött trollkodni... Nekem mindenesetre tetszik a smink, pont az egyszerűsége miatt :)

    VálaszTörlés
  4. Ha nem írja, fel sem tűnik, hogy vizes.
    Nagyon szeretem a fehéres-világos sminkeket.

    VálaszTörlés
  5. Fel sem tűnt a vizes hajad. Szerencsés vagy, hogy a visszafogott, szolid smink is jól áll :)

    VálaszTörlés
  6. Az első névtelen nem az a névtelen! XD HÁHÁHá :D

    VálaszTörlés
  7. Lányok, köszönöm szépen:)

    Kedves Névtelen(ek), köszönöm szépen a sok látogatást, és a kommenteket,nagyon boldoggá tesztek vele. Puszi.

    VálaszTörlés
  8. a kedves névtelennek nem szokott vizes lenni a haja úgy látszik:D

    VálaszTörlés
  9. Vannak, akik már úgy bújnak elő, hogy tökéletesek. Sajnos kevesen vannak így ezzel, szóval meg kell becsülni ezt a szuper példányát az emebriségnek.

    VálaszTörlés