2011. szeptember 14., szerda

Kollekció - a szemhéjpúdereim

Sajnos nincsen időm msotanában sok szöveget írni, így ebben a bejegyzésben csak képek lesznek, érlek ne haragudjatok! ha szeretnél további képeket látni, kattints a továbbra!


















40 megjegyzés:

  1. Szia! Csak tippeket szeretnék adni... Nincs baj azzal amit csinálsz, csináld de ne tedd közzé! Sminkelés terén pedig ahhoz képest, hogy 21 éves vagy 15 évesen szebben sminkeltem magam, ezeket a színkombinációkat bárki megtudja csinálni semmi újat nem mutatsz senkinek, sőt általában a 2-es 3-as 4-es mini palettákat olyan színekkel dobják piacra amik kihangsúlyozzák egymást és nem lehet nagyot tévedni velük, max. ott hogy a szemszínnel passzol-e de ez már más kérdés. Egy sminknél fontos az hogy a szemöldök megfelelően legyen hangsúlyozva( sminkje válogatja) nincs karaktere az arcnak, ha nincs szép szemöldök. A kontúrozásról, pirosításról, az árnyékokkal való játékról, az alapozásról, a korrektorozásról és a tusvonalról(még mindig) fogalmad sincs. Így valamit csinálsz de az nagyon leg- leg- legalapfokúbb smink... Az a helyzet, hogy lerí rólad az hogy nincs benned elszántság, elhivatottság és tisztelet maga smink iránt. Ha lenne nem tennél fel ilyen videókat, képeket. Semmi extra nincs a sminkedben, jellegtelen. Rengeteg hozzád hasonló lány van aki úgymond lopott tudással kérkedik(nem lenne vele baj ha ugyan azt adná vissza és nem butaságoktól tobzódva). Én megnézem azokat a videókat amiken látszik hogy tényleg sminkmesterek csinálják és nagyon sok mindent tanultam tőlük, rengeteg mindent de eszembe nem jutott az egyszer sem hogy abból a tudásból amit tőlük tanultam csináljak videókat és kérkedjek vele! Neked is volt egy két videód amin szinte ugyan azokat a szavak kezded el használni aztán átmegy teljesen másba, hülyeségbe. Nekem ez felháborító komolyan mondom mert valahol lopsz, látszik rajta hogy téged igazi sminkmester nem tanított, engem sem még is sminkelek de a hülyeséget nem teszem közzé és nem ajnároztatom magamat hogy két színt összepárosítottam meg kihúztam a szememet és kispiráloztam... szerintem gondolkozz el ezen és gyakorolj amíg szép nem lesz, én aktívan 6 éve sminkelek és a hatodik év után jutottam el arra a szintre hogy igen ezek amiket most csinálok már talán megérnek egy képet és felteszem a saját facebook oldalamra, tudod látszik az ha valaki megnéz 2 képet egy olyat amit profi csinált és egy olyat amit amatőr, nagy a különbség...

    VálaszTörlés
  2. A @Névtelennek: Aki az arcát (nevét) nem képes vállalni, annak a szája se legyen ilyen nagy, név nélkül ilyen lehúzó kritikát írni aljas dolog . Építő jellegű kritikát lehet és kell is írni, de az öncélú önfényezés az azért más. Mindenki azt tesz közzé amit csak akar, és mindenki azt olvas, akit akar. Ha Rami ezt szereti csinálni, a blogolást (és ez látszik is rajta, mert nagyon kedves, nagyon közvetlen, lelkesen csinálja). Ráadásul humora is van, már a blog címéből is látszik :), nem pedig az a szándéka sminkelésből vagy másból, hogy megmondja a tutit (nem úgy, mint egyesek...)

    És egyébként az ilyen posztoknak is van értelme, mert ha engem érdekelne ezek közül bármelyik is, legalább rá tudnék kérdezni és hiteles is lenne számomra.

    VálaszTörlés
  3. @ névtelen
    Azt mondod hogy ne ajnároztassa magát!
    Te meg persze egyből kezded hogy már 6 éve sminkelsz meg ilyenek! Biztos ha Raminak is lenne elegendő ideje akkor olyan profi szinten nyomná, hogy nem írnál ilyeneket!

    VálaszTörlés
  4. Hát szerintem az az aljas dolog, hogy mástól lopott tudással kérkedik ráadásul úgy hogy hülyeséget csinál belőle. Úgy gondolom, hogy nagy hülyeség az egész hogy felteszi szemhéjpúdereim, palettáim meg ilyenek mi ez ha nem kérkedés? ennek a blognak nem látom értelmét. MIért csinál valaki olyan magáról blogot aki saját magát mutatja be benne így öltözködöm, ezt vettem, ilyen a sminkem, stb. stb. miért mutatja be másokon saját munkáit, sminkjeit miért nem öltöztet másokat most ez milyen már? felénk ezt beképzeltnek hívják és azt hiszi másnak nincsenek ilyen dolgai, hát de vannak ilyen dolgai sőt még különbek is... Olyan mintha magát magasabbra tartaná mint a többi embert a környezetében, nem? Építő kritikát a csúnyához nem fogok írni ha nem szép akkor nem fogom írni hogy "jajjj de jó, milyen szép..." mert hazugság lenne... szerintem mindenkinek van szeme szép érzéke... A lehúzó aljas kritikát meg inkább tőlem kapja meg így itt ne pedig az utcán, mert az égőbb lesz! De azokat az embereket is csak sajnálni tudom akik nem adják meg a szintet, márpedig ilyennél meg kell adni nem mindegy ki néz veled szembe milyen állapotban. Ezt majd mindenki megtapasztalja a saját bőrén... :) Főleg egy ilyen "bloggerinának" kéne igényesnek lennie!!! Kedves Edi te meg azt hiszed ha nekem abból áll az életem hogy sminkelek nagyon tévedsz, egyszer abból fog de az még odébb van!!! Ezeket a sminkes dolgokat szinte személyes sértésnek veszem, és felidegesít ha valaki olyan hülyeségeket tesz közzé mint ez a lány...

    VálaszTörlés
  5. Ja, és a cuccai is igénytelenek, mocskosak, fertőzések melegágya!(gondolok itt a szemhéjpúdereire pl. mert ez van itt...) Szóval igen biztassátok a hülyeségre! Hajrá!!! Nagyon jók vagytok! Tényleg! :S úgy be tud gyulladni a szeme valakinek a nem megfelelő sminkektől és a nem kimosott ecsetektől szivacsoktól vagy a lejárt szavidejű termékektől, az alapozóról nem is beszélve ha nem megfelelő a szivacsa(piszkos) vagy az ecset(piszkos) vagy nem tiszta a keze az alapozója bóvli úgy kipattog tőle, hogy bérletet válthat a bőrgyógyászatra... Biztassátok nyugodtan!

    VálaszTörlés
  6. @Névtelen
    Amit Te csinálsz, az nagyon kemény lejáratás. Nem tudom, hogy mi a bajod konrétan Ramival, mert azt nem hiszem, hogy egy rosszul sikerült smink váltja ki belőled a heves rosszindulatot, de ez akkor nem is tartozik ránk, olvasókra. Mindenkinek meg van a saját véleménye, de attól, ha valami nekem nem tetszik, akkor nem fogok negatív véleményt írni, egyszerűen csak bezárom az oldalt és ennyi. Nem pazarlom az időmet és az energiát gonoszkodó megjegyzés írására. Nekem ezzel miért lenne jobb? Ha olyan kritikát szeretnék írni, ami mélyebb és esetleg az olvasóira nem is tartozik feltétlenül, akkor megírnám e-mailben (névvel, de ez Nálad úgy látom mellékes), de nem folytatnék lejárató kampányt. Egyébként minden csak a tálaláson múlik, lehet kedves szavakba is bújtatni a kritikát.

    A gyűjteményét pedig nem érzem kérkedésnek. Ezzel ez erővel terméktesztet se írjon senki, mert ha már valaki meg mer venni egy Sleek palettát, az kérkedik? Nincs olyan sok szemfestéke, ráadásul látszik is rajtuk, hogy használja is. Mi ebben a kérkedés?

    Belegondoltál már abba, milyen lenne, ha valaki a hátad mögött igénytelennek, tehetségtelennek nevezne? Ha olyat mondana a barátaidnak, hogy mocskos és fertőző vagy? Mert Te ezt teszed egy kedves, fiatal lánnyal, aki fel meri vállalni az arcát, a hibáit. Gondolkodj el egy kicsit ezen.

    VálaszTörlés
  7. hölgyeim és (uraim) ismét a magyar mentalitás brilliáns megnyilvánulását láthattuk! köszönjük meg és gratuláljunk a... kinek is? ja bocsi NÉVTELENNEK!

    Rami: bocsi a kifejezésért de kurvára szard le az ilyen gyökér ember beszólását. ha építő kritika lenne az oké de egy ilyenre nehogy adj..olyan szarnak tart de mégis olvas és még energiát is áldoz rá hogy írjon neked. szánalmas.

    VálaszTörlés
  8. Rami! Ugyanúgy csinálj mindent, ahogy eddig is.
    Az a lényeg, hogy téged és az olvasóidat kikapcsoljon egy kis időre a blog. Hiszen ezért csináljuk a blogot, hobbiból, kikapcsolódásból.
    És a zöldes Alverde (ha jól látom) szemhéjpúder nagyon csecse :)

    VálaszTörlés
  9. Gyerekek hol éltek, ha valaki ilyen módon reklámozza magát, tudás és mindenféle képzés nélkül ezzel felvállalja, hogy lehetnek ilyen kritikák mint amit a névtelentől kapott.Szó se róla förtelmes amit csinál nem kellene ezt reklámozni ilyen videókkal tömni a netet.Nézzétek meg a Dorka sminkjeit azt érdemes,meg még sorolhatnám, mert szerencsére csodálatos smink videók is vannak a neten amit szintén egyszerű hétköznapi emberek készítenek, de az ember mikor ilyet talál mint ez a Rami, komolyan ez nulla.Miért kell biztatni őt a hülyeségre? Gyakoroljon, nézzen sok sminkes videód,vásároljon könyveket nagyon sok jó dolgot meríthet belőle, de közzétételét szerintem még hanyagolja.Egyébként a névtelen a lányom egyszerű hétköznapi ember korban fiatalabb a Ramitól és gyönyörű dolgokat művel a sminkelés terén autódidakta módon tökéletesre fejleszti tudását.De mégsem érzi úgy hogy ezzel kérkednie kellene videókat kellene készítenie, csak egyszerűen az ilyen videók kiverik nála a biztosítékot, amit nem csodálok, egyet értek vele.A lányom célja nem a fikázás volt, hanem kökekény kritika ezt is tudni kell elviselni ha valaki így reklámozza magát ilyen lealacsonító videókkal.Szerintetek a higiénia az baromság? Látszik a videón nincsenek a dolgai rendben tartva.Lehet, hogy kicsit durva az írás, de nézzetek mögé is, mert van alapja sajnos! Segítsétek abba,hogy jobb legyen hamár ezt szeretné csinálni, az ellentámadás nem segítség csak bebizonyítjátok neki jó amit csinál, pedig ha jobban megnézitek nem is.Egész egyszerűn vannak emberek akiknek nincs érzékük a sminkeléshez, szerintem Rami ide tartozik.Nincs ezzel baj csak ne akarjam már bebizonyítani,hogy tudok!További szép napot! A névtelen anyuka! Még mielőtt kifikáznátok nem a lányom védelmére keltem,de nálam is kicsapta biztosítékot a Rami munkálkodása.

    VálaszTörlés
  10. Kedves névtelen шлюха!
    Árulj már el valamit? Ha neked nem tetszik Rami blogja, akkor minek olvasod? És mi az, hogy lopja a tudást?????
    Ahelyett, hogy ilyen marhaságokat irkálsz, inkább ezt olvasgasd: http://mek.oszk.hu/01500/01547/
    De vigyázz, mert ha felhasználod az ebben leírtakat, akkor te is lopni fogod a tudást.

    Rami, tényleg ne törődj ezzel az emberkével. Maradjon minden a régiben.

    VálaszTörlés
  11. Hú gyerekek ez kemény...:D :O Vicc, szóval nem is akarok ehhez hozzászólni.

    Az a zöld Alverde nagyon szép színű, van róla vmi közelebbi régebbről?:)

    (Andi)

    VálaszTörlés
  12. Rami, ne törődj az ilyen emberek hozzászólásával.

    Névtelen és anyukája: ha nem tetszik, akkor miért olvasod??? Szánalmas itt írogatni a Ramit sértő hozzászólásokat. Ha profi sminkesek videóját akarod nézegetni, akkor nézegesd azt, abból is van jó pár az interneten.

    Jajj, de imádom a névtelen hozzászólókat én is....

    VálaszTörlés
  13. Lopott tudás, mi az? Az mikor te megnézel egy videót vagy bármi ilyesmit és lekoppintod úgy eladva mintha azt te találtad volna ki, én nézem a sminkes videókat és sajnos ilyenek is vannak köztük így bukkantam többször is a Ramira és egyszer nem volt olyan hogy valami tényleg hasznosat mondott volna vagy saját ötlet lett volna... először még türtőztettem is magam de aztán tényleg sajnálom de nem bírtam megállni hogy ne írjak neki mert marhaságokat beszélt... Ja és ha termékteszt céljából tenné fel az ilyen képeket videókat oké de pl. egy essence termékről miért tesz fel? ott a boltba bemegy mindenki leteszteli tegyen fel a coastal scents palettákról tesztet vagy sleek palettákról tesztet azt nem lehet megnézni boltba... ennyi, de kiváncsi lennék rá hogy tényleg a szivetek mélyén mennyien gondoljátok azt hogy tényleg jókat csinál ez a lány... Mindegy én tudom, hogy megütöm a szintet és ennyi! Azokban a sminkekben nem mernék utcára lépni... Ennyi!!!
    És még egy dolog, Raminak: Anikától lenne mit tanulnod!!! :) ;)

    VálaszTörlés
  14. Névtelennek
    Ha te annyira adsz magadra akkor nem ilyen mocskosan kéne közölnöd a dolgokat!Írhattál volna inkább egy levelet raminak nem pedig itt tenni a fejedet hogy "lopott tudás".
    Ja és a tusvonalat(meg még sok mindent) nagyon sok ember ugyanúgy csinálja! Még te is!

    VálaszTörlés
  15. Rami ne foglalkozz vele, nekünk tetszik amit csinálsz és ez a lényeg. akinek meg nem tetszik az ne szóljon bele hiszen bambulni máshol is lehet. Ha ennyire unatkozol hogy csak ócsárolni tudod más munkáját akkor keres valami hobbit, mert ez így nagyon gyerekes dolog. Amúgy meg nem lopás ha a profi videók alapján tanul valaki bármit is,véleményem szerint szép teljesítmény.

    VálaszTörlés
  16. ja igen és nem hiszem hogy a dobozon lévő festék por veszélyes lenne mert akkor a nők nagy része már szem gyulladásban szenvedne, köztük én is aki 13 éves kora óta sminkeli magát és még sose volt semmi bajom.

    VálaszTörlés
  17. Jaj, Istenkém, én hogy kerültem képbe?:)
    Szerintem fontos lenne, hogy ne bántsuk meg a másikat..
    Ha valami nagyon nem tetszik, ne foglalkozzunk vele, ha pedig segíteni szeretnénk, azt is megtehetjük építő jellegű kritikával.
    Rami nem sminkes, soha nem is állította be magát annak. Ő egy aranyos csajszi, akit érdekel a smink világa.
    A Cicciolina bejegyzés pedig csúcs volt :)

    VálaszTörlés
  18. Kedves Névtelen, és édesanyja:
    nos, örülök, ogy pont olyankor találtok/találnak be, amikor nem vagyok otthn, és nem tudok egyből reflektálni. Az a véleményem, hogy ha megnézik, hogy a blogolás elején hogyan sminkeltem, és msot, máris láthatnak fejlődst. Nem gondolom, hogy ez magamutogatás amit csinálok. Nem úgy teszem fel a dolaim, hogy igen, már megint dejót csináltam, és mindenki engem ajnározzon. Tisztában vagyok vele, hogy nem tanultam profi sminkestől. Soha nem is állítottam az ellenkezőjét. De ha igen, akkor tessék bemásolni, és el fogom hinni. Nem hiszem, hogy ez a blog olyan embereknek szólna, akiknek nem tetszik. Rengeteg olyan blog van nekem is, ami egyszerűen nem tetszik. Azoknál szépen rákattintok a jobb felső sarokban az x-re, tudják, ezzel lehet bezárni, és máris nem kell néznem, ha nem akarom.
    ez a blo azoknak szól, akik szeretik nézegetni, olvasgatni. Mint ahogy azok is, akik voltak olyan kedvesek, és kiálltak mellettem az előbb, valamint a több mint 75ezer oldalmegjelenítés, amihez önök is hozzájárultak, azt gondolom már rögtön nem azt jelenti, hogy ennyire rossz lennék, mint ahogy a jelenleh 347 rendszeres olvasóm is.
    A cuccaim nem gagyik, és igénytelenek, az ecseteim rendszeresen tisztítom, és az, hogy a szeméjpúdereim teteje néha poros,magátóla festéktől, sem szokatlan annak -szerintem- akinek sminkcuccai vannak. Nem por, maga a szemfesték porzik. Figyelek rá, hogy ne ártsak a bőrömnek, nincs egymilliárd pattanásom, amibl szerintem lehet arra következtetni, hogy tudom, mivel ártok, és mivel nem.
    Az, hogy a barátnőmet kisminkeltem és feltettem képet, nem hiszem, hogy bárkinek szúrta volna a szemét. Most is itt l mellettem, el van háborodva. Ő jónak tartotta a sminket, amit készítettem, én ennek örültem, és ezért került fel a kép. A saját sminkeimnél is tisztában vagyok a hibáimmal, és sosem állítottam, hogy tökéletesek, amiket felteszek.
    Nem látom be, miért gond az valakinek, hogy nekem van egy hobim, és ezt szeetném dokumentálni is. A blogot is magam miatt indítotam, az már csak egy plusz, és igazán jó érzés, hogy erre mások is kíváncsiak.
    Én megértem, és tudom, hogyvannak nálam ezerszer jobbak. Dorka videóit én is nagyon szeretem nézni, rengeteget lehet tanulni belőlük.
    Lopás? Erre annyit tudnék mondani, hogy ha egyszer valamire nincs többszáz szó, akkor én sem tudom máshogy elmondnai, mint mások. Amikor valamit látok valakinél, és azt mondom el, akkor szoktam rá hivatkozni.
    Ha ezek után még van kérdés, nagyon szivesen válaszolok, tényleg. Nem hiszem, hogy az a stílus, amit Te, és Ön megütöttek, méltó ahhoz, amit el akartak nekem mondani. El lehetett volna kevésbé bántón is.
    A videóim ócsárlásátemgint nem értem. Még nagyon az elején próbálkoztam a sminkelős videókkal, de mivel beláttam, hogy nem megy, inkább a profikra hagytam.
    A tesztekhez: essence tesztek azért kerülnek fel,mert nincsenek kint teszterek, zsákbamacskát meg szerintem kevesen szeretünk venni.

    Más: az alverdéről lesz teszt, megígérem, csak még nem tapasztaltam ki eléggé a használatát.
    Szerintem ezek után is igény van arra, ami én vagyok,a szettjeimre, és ha nem lenne, is csinálnám. Magamnak, mert szeretem és mert örömet okoz. Akkor is közzétenném, ha a kutyát nem érdekelné. Egyébként meg felénk ez nem kérkedés. Rengeteg bloggerina készít a dolgairól ilyen bejegyzést, nem is értem, ez miért baj.
    Ennyit szerettem volna. Az összes kedves olvasómnak hatalmas puszit küldök innen, Szekszárdól.

    VálaszTörlés
  19. ez mi??!! szánalmas... és már rohadt unalmas is... ha valakinek nem tetszik, miért nézi? ha nekem valami nem tetszik, akkor nem nézem. ha meg segíteni szeretnék, akkor elmondom a véleményem kulturált formában... de nem így. meg nem állítok olyan dolgokat ismeretlen emberekről, amit nem fedik a valóságot. mi az h bőrbeteg, meg fertőzött, meg igénytelen?! előbb nézz tükörbe... volt szerencsém látni Ramit reggel smink nélkül (nem is egyszer), hát elmondanám, h kurvára nem bőrbeteg, sem igénytelen, és még fertőzése sincs... az meg nem kérkedés, h felrakja a cuccait olyan emberek számára, akiket esetleg érdekel... na mind1, nem is írok többet, mert csak felhúzom magam. most boldog lehetsz kedves Névtelen, legalább egy kicsit a középpontba kerültél, ha már nincs életed...

    VálaszTörlés
  20. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  21. Vannak emberek, akinek nem volt gyerekszobájuk, sajnos... én is úgy vagyok vele, hogy az gyakran többet segít az átlagembernek (nem a biztos fantasztikus névtelennek, aki biztos vérprofi és született tehetség), ha egy hasonló tudással, büdzsével rendelkező ember véleményét látja, olvassa. Persze, szeretek profi sminkeket nézni, de ha én nem vagyok profi, akkor azokból tanuljak (főleg ha a legnagyobb részét olyan hiper-szuper termékek képezik, amiket havi ösztöndíjból nem tudnék megvenni)??? Ráadásul szólásszabadság van, ami azt jelenti, hogy az ír blogot, aki szeretne, és az így van jól. Most már személyes blogot is csak az írhat ennyi erővel, akivel minden nap történik vmi baromi nagy kaland? Jó, hogy nem kötjük sminkmesteri vizsgához azt, hogy vki szépségápolásos blogot hozzon létre...
    (egyébként ez a kedves "kritika", amit ifj. és id. névtelen "megfogalmazott"... azt mifelénk nem kritikának hívják, hanem undorító lejárató kampánynak, sőt rágalmazásnak is, ha azt nézzük, hogy pl. az is meg lett említve, hogy tuti bőrbeteg... és ha már ilyeneken lovagolunk, kedves id. névtelen, az autodidakta rövid o-val íratik)

    VálaszTörlés
  22. Rami én csak neked szeretnék annyit üzenni, hogy csinálj mindent úgy ahogy eddig is. Én nagyon hasznosnak tartom az Essence teszteket is, mert így találtam rá például az egyik most már kedvenc körömlakkomra is. Aki ilyen tesztet ír nem csak a színét mutatja be hanem azt is mit is és mennyit bír az adott termék, ezt egy tesztertől sose fogjuk megtudni az üzletben.

    VálaszTörlés
  23. Szard le Rami.


    (azt hiszem ezzel mindent elmondtam.:)))

    VálaszTörlés
  24. Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet a tudást lopni? :D
    Elsajátítani lehet bizonyos dolgokat, trükköket, de nem hiszem, hogy attól, mert Rami megtanul ezt-azt egy sminkestől, attól a sminkes elfelejti azt. :DDDD

    VálaszTörlés
  25. Rami: ne foglalkozz velük. Ilyet csak tanulatlan ember csinál. Ha tudnák azt, hogy mi az etikus, akkor írtak volna neked egy levelet, ha már annyira nem tudták magukban tartani. Ráadásul nem vállalják az arcukat, ami megint csak az ő szegénységi bizonyítványuk...
    A következő hozzászólás Névtelen nagymamája és nagypapája lesz :P
    Szóval én azt tanácsolom, hogy csináld tovább, amit eddig, mi szeretünk és ez a dolog inkább adjon egy lökést, mint visszatartson! A legjobb tudásod szerint csinálod és becsülendő dolog, hogy segíteni szeretnél másoknak. És igen is sokat fejlődtél te magad is! Úgyhogy ez mindenképpen hasznos!
    A másik hogy sminkelést lopni nem lehet, hiába csinálod ugyanazzal a termékkel ugyanúgy...sosem lesz ugyanolyan, mivel teljesen más karakter vagy!
    Fodrász vagyok, csinálok ugyanolyan frizurát, mint más, mert egyszerűen tetszik, vagy valaki olyat kér. Ez nem lopás.....Sminknél ugyanez van. Én csináltam már lépésről lépésre ugyanolyan sminket mint más,de mégis tök más lett, mert rajtam volt, nem rajta. Úgyhogy ez egy nagy baromság!
    Egy szó mint száz....Így tovább és ne is figyelj az ilyenekre...:)

    VálaszTörlés
  26. köszi nagyon Mindenkinek, szuperjól esik, hogy ennyire kedvesek vagytok. Emiatt éri meg igazán ezt csinálni, és ezek után sem abbahagyni:)

    Jucc, erre annyit mondanék, amit Apukám szokott: "Tanuljál, mert tudást senki sem veheti el tőled."

    Jelentem Névtelen Anyukájának: az én anyukám is felháborodott, neki sem esett jól, hogy a gyerekét alázzák, látta amiket írtak nekem, de nem ír ide, ha nem gond. Ha gond, akkor majd írjon az üzenőfüzetembe, vagy beküldöm fogadóórára.

    VálaszTörlés
  27. "Kedves" Névtelen meg Névtelenkének jó édes anyja!

    Most először írok ide, nem vagyok nyilvános követője a blognak, de mindennap felnézek! És merem vállalni a nevem: Zsófiának hívnak! ( csak úgy mellékesen, Névtelen névnap mikor van? Február 30?)
    Kikérem magamnak, hogy így letámadjanak egy fiatal, kedves leányzót, akik nem maguk miatt, hanem miattunk, az olvasók miatt írja a blogod, aranyos, bájosan, abszolút amatőrként (nem pejoratív értelemben mondom)!
    Remélem ennyi örömük lesz az egész életükben, remélem a rosszindulat fertőzi meg az életüket! Magam is és mindenkinek tanácsolva az ilyet: MAGAS ÍVBEN LE KELL SZ*RNI AZ ILYEN EMBEREKET!
    Úgyhogy kedves Névtelen és továbbra is jó édes anyja...magas ívben...senkiháziak!

    Rami: Bocsi, de felment bennem a pipa! Te meg csak így tovább! Én maradok olvasód és youtube néződ, még ha nem is "nyilvánosan" :)! És még mindig mondom: a barna haj szuperul áll ;)!

    VálaszTörlés
  28. Ez a "hagyd abba a blogolást" ott veszi érvényét, hogy szabad országban élünk és mindenki azt csinál, amit akar, amíg az nem ütközik valamilyen törvénybe vagy jogszabályba. Nem tetszik? Nem olvasd.
    De mindenki arról és úgy ír ahogy akar, kutyaszarevésről, macskafésükésről, snidlinghajtogatásról... Szóval senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy Rami miről ír, mert ő írja, és sokan még szeretik is. Nem csak sminkes írhat sminkesblogot, mint ahogy nem csak szakácsok írnak gasztrot.
    Olyan meg, hogy lopott tudás, nincsen. Ha tudod, akkor az a sajátod. Ha valaki egyetemen tanul valamit az is lopott tudás? Minden mondat után tegye hozzá, hogy melyik tankönyvben olvasta, mert különben plágium?

    VálaszTörlés
  29. *ott veszti érvényét, *ne olvasd, fésülésről, bocsi, még reggel van.

    VálaszTörlés
  30. 3 napig nem nézek fel, és ez fogad...
    Rami ne törődj velük, én is szeretem,amit csinálsz!
    <3

    VálaszTörlés
  31. Öööö, ez meg mi volt??? Normális?
    Hú, Rami, csodálom, hogy ilyen hideg fejjel tudtad lereagálni a dolgot :-)
    Előttem már mindent elmondtak, ugyanaz a véleményem, továbbá gáznak tartom, hogy a kedves illető "anyukája" próbálja védeni a kislányát, vagy talán ez is egy álca? Mi köze ehhez az anyjának? Mellesleg ha tényleg az anyja, ennyi idősen kicsit több ésszel kéne rendelkeznie. Vagy talán nem sikerült elég tudást "lopnia"?
    Na, de majd jönnek, aztán mindenkit letámadnak a saját blogján, aki meg merte védeni Ramit!
    Mindenki arról blogol, amiről akar és kész! Raminak pedig nem véletlenül van ennyi olvasója!

    VálaszTörlés
  32. Jézusom.... sosem tudtam megérteni, miért kell ez, így, ráadásul névtelenül nyomni. Amúgy most épp azon röhögök, hogy megmondóék otthon biztos majd felrobbantak a képernyő előtt egymást belehajszolva ebbe a hülyeségbe, ráadásul lefogadom, hogy 3 másodpercenként frissítettek a blogra, hátha valaki kommentelt és újra lehet rá valamit reflektálni. Rami, még jó h elutaztál, gondold el, Miss Névtelen és Mrs. Névtelen hány óráig nyomkodhatta a refresh-t, mire jött tőled is válasz :-)))))))))))))))) MUHAHAHAHA

    VálaszTörlés
  33. Bogca, a snidlinghajtogatáson behaltam, nagyon jó! :D

    VálaszTörlés
  34. Kedves Zsófika!!! Ha még egyszer szádra veszed az édesanyámat, nem érdekel hogy de megtalállak és kikaparom a szemedet!!! Senki senki anyját nem szidta, látszik hogy milyen primitív vagy...

    VálaszTörlés
  35. Aki nem tud normálisan beszélni, legyenszíves elhagyni az oldalt, és ezt most azokra is értem, akik primitívezik egymást.Ez a blog nem ezért jött létre, ezzel még az engem szidók is megérthetik, ha nem, az csak saját szegénységi bizonyítványuk. Az egymás létének kiderítésére semmi szükség egy olyan embertől aki még a saját nevét sem vállalja.

    VálaszTörlés
  36. Kedves Rami!
    Alapjába véve tetszik amit csinálsz.
    Tetszik, hogy az egyetemista budget kereteibe meg beleférő dolgokat mutatod be. Mióta olvasom a blogodat hetente 1-2szer tuti beugrok meglesni az essence termékeket, mert nem szeretnék lemaradni semmi jó kis akcióról. Nagyon sok termékhez jutottam így olcsón hozzá.
    Szeretem a tesztjeidet is, mert egyáltalán nem ugyanaz a boltban kipróbálni és dönteni egy perc alatt, mint látni, hogy valakinek mennyire vált be.
    Szeretem a videoidat, amiben elmondod miket vettél es mennyire akciósan. Én is sokszor alig bírom kivárni, hogy elmeséljem a barátnőimnek miket zsákmányoltam.
    Amit viszont feleslegesnek tartok, az ilyen posztok mint ez. Nem látom értelmét lefényképezni az összes szemhéjpúderedet. A képek nem túl jók, nem is látszik a szín mindegyiken rendesen, ráadásul nagy részükről írtál már külön is, vagy említetted valamelyik videodban.
    Nem tudom ezzel az volt-e a célod, hogy írj gyorsan valamit csak jobb nem jutott eszedbe, vagy tényleg úgy gondoltad, hogy ez sok mindenkinek hasznos lesz..
    Ezt tényleg mindenki meg tudja nézni a boltban is, hogy milyen kívülről egy szemhéjpúder.
    Szerintem inkább hanyagold az ilyen elkapkodott bejegyzéseket és ha mindenképpen meg akarod mutatni a kollekciódat, akkor véleményezd is az adott darabokat, hogy valami hasznát is tudjuk venni :)

    Nem állt szándékomban sértőnek lenni, remélem nem bántottalak meg vele :)

    VálaszTörlés
  37. szia Edit!

    köszi szépen a sok jó szót, és magát a kritikát is. Amit hozzáfűznék:
    nagyon nagyon sok bloggerina csinál ilyen bejegyzéseket, és úgy vettem észre, hogy népszerűek ezek is, én is nagyon szeretem nézegetni, néha csak úgy mindenféle leírás nélkül is az ilyen és ehhez hasonló képes bejegyzéseket. Értem, hogy van, akinek ez nem tetszik, és semmi ahsznát nem látja. Lehet, hogy másoknak sem hasznos, de -pont mint én- szeretik nézegetni az ilyesmit. Ezért jöt tlétre, és fog majd ég létrejönni a sorozaton belül a többi ilyen poszt is.

    VálaszTörlés
  38. Bevallom őszíntén, nem nagyon nézegetek más blogokat:)
    Egyébként így utólag azért én is vettem valami hasznát, nem tudtam ugyanis, hogy hogy kell kinyitni az essencenek a double szemhéjpúderét :D mostmár tudom :D

    VálaszTörlés
  39. nagyon örülök, hogy Neked is ó volt valamire, azzal a szemhéjpúderrel én is megszenevedtem.:D

    VálaszTörlés