2011. szeptember 9., péntek

LA Colours - Unforgettable, Tease

Sziasztok!
Ma az LA Colours palettákból hoztam Nektek kettőt tesztelve:) A másik kettő is jön majd, csak nem szerettem volna olyan nagyon hosszú bejegyzést, és mivel erre a két színre szavaztatok a legtöbben, így ők élveznek elsőbbséget.
Hogy kikről is van szó?
Unforgettable

Tease

Ha érdekel a teszt, kattints a továbbra!



Akkor beszéljünk először az Unforgettable-ről, ezt mint a videóban is elmondtam, anyukámnak adtam volna, CSAKHOGY neki irritálta a szemét, könnyezett tőle, és begyulladt, ezért visszakaptam. Szóval érzékeny szeműek gondolják meg szerintem, hogy használják-e. Nekem semmi bajom sincs vele, de azért ezt fontosnak tartottam megemlíteni (Anyukám az Enchanted-et is kipróbálta, attól is irritáció lépett fel).
Ez a paletta 5 színt tartalmaz. Egy fehéret, egy rózsaszínt, és három barnás árnyalatot. Szerintem tökéletes natúr színekből álló paletta, ha valaki szereti ezeket a színeket, és elutazik pár napra, nagyon jó megoldás lehet, hogy csak ezt a palettát viszi magával.
A festékek nagyon selymesek, szuperpuha tapintásúak, nem porzanak, nem potyognak. Amikor elkezdjük használni,a  felső réteg kicsit csillámosabb, és amint ez elfogy, a palettában mattabbnak tűnnek a színek, de ettől nem kell megijedni, ugyan olyan gyönyörű selyemfényűek maradnak:)
A csomagolás nagyon jól záródik, azonban kicsit könnyű, az a gagyibb műanyag, ami szerintem ha leejtjük, könnyen törik. 
azt hiszem egyértelmű, hogy a bal oldalo alappal, a jobb oldali alap nélkül. A paletta gyenge pontja szerintem a fehér szín, nem túl erős még alappal sem.


Mivel az előző képen ez a szín annyira nem látszik, készítettem róla egy külön képet, hogy lássátok milyen gyönyörű.

A másik paletta, ami a mai részben előkerül, az a Tease. Ez az előzőnek annyiban teljesen ellentéte, hogy aki a visszafogott színeket kedveli inkább, annak ez nem fog tetszeni. Igazán vad színeket tartalmaz. Sárgát, narancssárgát, pinket, kéket zöldet. Minden ugyanúgy elmondható rá is, mint az előző palettára. Teljesen azonos a textúrája. 
Ebben minden szín gyönyörű, nagyon pigmentáltak, felső sor alap nélkül, alsó sor alappal.

Ezen a képen látszik egy kicsit a gyönyörű fényük is.

Miután víz alá tartottam fél percig. Amint láthatjátok, az alap nélküli minták megkoptak, az alappal készülteknek semmi baja. Nyilván nem azt mondom, hogy ússzatok benne, vagy akármi, csak a tartósságát kívántam ezzel prezentálni.

Összességében én a Tease-re10/10 pontot adnék, de mivel az Unforgettable fehér színe nem teljesített jól, arra csak 9/10-et. De természetesen ezek a paletták is kis szerelmeim lettek, pláne, hogy ennyir ejó áron juthattam hozzá, Thündérkének köszönhetően, aki tényleg egy tündér:) 

Nektek van ilyen palettátok? Meg vagytok vele elégedve? Melyik szín van meg Nektek? Ha nincs, akkor szeretnétek?


3 megjegyzés:

  1. Úúú a Tease milyen gyönyörű színekből áll :$

    VálaszTörlés
  2. Nekem megvan a Tease és legszívesebben az összes színét egyszerre hordanám a szememen, olyan szépek! :)

    VálaszTörlés
  3. Jaj nekem a Tease annyira tetszik. Nagyon jónak tűnik a mintáid alapján.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés