2011. szeptember 30., péntek

Most ismét egy olyan sminket mutatnék Nektek, amit Dórinak készítettem, de ezt már élesben, egy buli alkalmával. Dóri általában nem sminkeli magát, így ez neki már durván sok volt, de ettől függetlenül tetszett neki, és nem volt kényelmetlen számára a viselése. De akkor lássuk is a képeket:)

Ha szeretnél további képeket látni, kattints a továbbra!



Dóriról tudni kell, hogy nem nagyon van kibékülve a színekkel, ezen az estén is egy sötétebb nadrág, fehér felső, és fekete hózentróger volt rajta. Szeret nőiesen öltözködni, és sokszor van csinos szoknyákban, ruhákban, ingekben. Próbáltam stílusában ehhez illő sminket és frizurát készíteni neki. Hogy mennyire sikerült, azt mondjátok meg Ti!
Mit gondoltok erről a sminkről? Tetszik Nektek? szoktatok hasonlót készíteni, vagy buliba inkább erősebb sminket viseltek?

3 megjegyzés:

  1. nekem tetszik a smink, és a haj is jól áll neki így feltűzve? :)az első kép nagy favorit :$

    VálaszTörlés
  2. A smink nagyon szuper, viszont a köröm... :)

    VálaszTörlés
  3. A smink nem valami hű de nagy szám, a haja olyan mintha kócos lenne -nem a divatosan laza értelemben-, és akármennyire is próbál csinosan öltözködni, a körmei rettentően igénytelennek hatnak, szóval ha a kis dolgokra nem tud figyelni ne várja, hogy majd egységes lesz az összhang.

    VálaszTörlés