2011. október 30., vasárnap

szempillaspirálok

Ma három szempillaspirálról szeretnék beszélni nektek, az új SuperShock MAX-ról, egy TCW spirálról, illetve ezekhez hasonlítanám a már egyszer szóban forgó Essence I love Extreme spirált.
(a pici spirál is TCW, de ugyanolyan a keféje mint a nagynak, ezért együtt lesznek említve.)

Ha érdekel a teszt, kattints a továbbra!


Mindhárom spirál nagyon tartós volt, a TCW pergett le picit darabokban, de az is már csak estére.
Beszéljünk először a superSHOCK MAX-ról.
Aki ismerte a superSHOCKOT, annak nem fog meglepetést okozni a duci kefe, amin a szilikonsörték kicsit máshogy helyezkednek el. A csomagolás egy gyönyörű türkizes, metálos, ezüst felirattal, nekem nagyon tetszik. És nektek?
A spirál ívelt, dús, és hosszú szempillákat csinál, tehát mindent, ami szem szájnak ingere.
A kefe:
És a pillák, amiket elérhetünk vele:
A képen csak szempillaspirál van rajtam.
Amint láthatjátok, picit felkenődött a szemhéjamra is belőle, nekem szokásom felkenegetni őket, amikor még újak a spirálok, szóval ez az én bénaságom:)
Az ára 1000Ft körül mozog.
Nálam ez a spirál 9/10.

A következő legyen az Essence spirálja:
Ezt már biztosan sokan használjátok, és szeretitek. A csomagolása nekem nagyon tetszik ezzel a fekete-pink kombóval. Szintén duci kefével megáldott, de a keféje sokkal több szálból áll, és nem is szilikonos.

 Az első használatoknál még bénáztam vele, ősszetapadtak a pillák, stb, de aztán rájöttem, hogyan kell használni. Nem pereg le, könnyű használni, és ilyen gyönyörű eredményt érhetünk el vele, ha két rétegben használjuk a spirált:
Az ára 800Ft.
Ez a spirál nálam 10/10.

A TCW spirál kétségkívül a leggyengébb spirál a három közül, bár én szeretem a drámai hatást. Aki a természetesebbet részesíti előnyben, annak lehet, hogy ő lesz az igazi.
A csomagolása egészen letisztult, fekete-ezüst felirattal, nekem tetszik a duci pocakja is.
A keféje ez a sima hagyományos kefe.
A pillákat szépen elválasztva, és bár nem dúsít és nem hosszabbít extrém módon, ezt nem is várhatjuk el tőle, mert nem ígéri. Egy idő után elkezd leperegni, de nem olyan extrém mértékben, és sok-sok óra múltán, szóval akkora hibának ezt sem lehet felróni neki. Számomra ez egy tipikus "semmi extra" spirál.
A pillák, amiket csinál:
Vele is könnyű összekenni magunkat, pedig nem is duci a keféje, bár még ő is új, szóval lehet, majd siekrül ezt itt is kiküszöbölnöm.
Árat nem tudok mondani, úgy kaptam egy ajándékcsomagban.
Ez a spirál nálam 7/10 pontot ért el.
 És végül a három spirál egymás mellett:
Ti használjátok valamelyiket? Melyik tetszett legjobban? Tervezitek megvásárolni valamelyiket?








2 megjegyzés:

  1. Most rendeltem meg a kedvenc avonos spirálom, de ha hamarabb lett volna a poszt akkor tuti az essence-t vettem volna meg..:D egyébként próbáld ki a sima color trend dúsítós spirálját..:D áááá az a spirál valami fantasztikus és most akciós..
    egyébként én nem szeretem az olyan spirálokat amik kemény és ilyen szúrós vagy milyen :) szúrja a szemem mikor használom, irritáltnak érzem és ez az avonos (max) az ilyen (?)

    VálaszTörlés
  2. Nekem az I <3 Extreme megvan, a Supershock megvolt. Nagyon szeretem az Extremet, nagyon brutál pillákat tud csinálni.

    VálaszTörlés