2011. október 22., szombat

TCW szett


Ezt a szettet még két-három hete kaptam Erzsitől,  de sajnos csak most jutottam el odáig, hogy bejegyzés is szülessen róla. Ez a sjanos csak részben igaz, így legalább volt elegendő időm arra, hogy tesztelgessem:)
Ez a szett került ma górcső alá. Ha érdekel, mire jutottam, kattints tovább!:)
*és készülj fel sok-sok képre*


a szett tartalma: szempillaspirál, pirosító, highlight, bronzosító, 2 csillámpor, 4tus,  kabuki

Kezdjük a tusokkal, engem ez izgatott legjobban amikor a kezembe vettem a dobozt:)
4 színt találunk a dobozban, egy lilát, aranyat, ezüstöt, zöldet.

A tusok folyékonyak, szuper, hogy a tubus átlátszó, így láthatjuk meddig van, a színek gyönyörűen csillognak, könnyen kezelhetőek, és tartósak is.:)
ilyen kis vékony az ecset

és végül a színek:


Az ecset egy iylen kis picike ecsetke, amit itt láthattok a képen, elég tömött, ezért jól használható, szintetikus persze, és bár nem az a pihe puha ecset, nem bántja a bőrt. Nekem teljesen bevált, bár csak a szettben található termékekhez használtam.


Ezután következnek a csillámporok, gyönyörű apró csillámok, nem azok a nagy durvák, arany és ezüst színben, szerintem karácsonykor elő fog ez kerülni:) Sajnos van hibájuk is, nagoyn sok kihullik már akkor, amikor kinyitom a dobozt, át kell majd őket költöztetnem valahova máshova:)



Egy szempillaspirált is rejt a csomag, erről most scak képet szúrnék be, hamarosan jön egy több spirált összehasonlító bejegyzés, majd abban lesz helye ennek is.:)

ÉS sajnos a végén meg kell jegyeznem, hogy a kimaradt termékekről nem siekrült normál swatchokat készítenem, mert elég haloványak. Amúgy lehet őket használni csak swatchként smemit nem mutatnak magukból. Majd ha lesz smink oda fogom írni, ha használtam őket. De nekik is költöztetés lesz a sorsuk, egy mágneses palettába.

Megvan Nektek ez a szett? Használjátok? Mi a véleményetek a termékekről?

2 megjegyzés:

  1. Díjat kaptál tőlem: http://kittiiedreamworld.blogspot.com/2011/10/dijat-kaptam.html

    Remélem elfogadod! ;)

    VálaszTörlés