2012. április 26., csütörtök

Napi outfit - virágok

Ma szuper idő volt, rövidujjúban voltunk a játszótéren is:)
Ez volt rajtam:


A pólóm természetes fényben nem látszik ám át...fránya vaku:D
Fülbevaló, nyaklánc: F&F
hajcsat: F&F gyerekosztály
zakó:  ajándék
cipő: butik Székesfehérváron
szoknya: Tally Weijl
felső: turi
napszemüveg: ajándék Amerikából

több képért, részletfotókért kattints!









Egy homályos, de természetes fénynél készült kép, átlátszóságot bizonyítandó((háhá) :

Mitszóltok? Nem túl matchy-matchy a szoknya-szemüveg-hajcsat dolog? Szeretitek a színes harisnyát? Felvennétek egy ilyen feltűnő szemüveget? Látjátok?már kopik a hajamból a barna:D

24 megjegyzés:

  1. Szép vagy : )
    Te voltál Amerikában?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:)
      neeeeeem, sajnos nem, pedig mennék szívesen, és egyszer tuti fogok! egyik kedves barátnőm hozta, Floridából, Tampából:)

      Törlés
    2. Dejóó!
      Én is tervezem,hogy egyszer én is elmegyek :)

      Törlés
    3. jóisaz, New York az első számú cél, a többit meglátjuk, de Californiát se vetném meg:D

      Törlés
  2. Nem akarok illetlen lenni, de ha már feltettél átlátszó képeket megemlítem. ;)
    Bár éppen csak látszik, de így is eléggé szembetűnő, hogy mennyire nem stimmel a melltartó mérete. A kosárméret mindenképpen kicsi, de szerintem a körméret is. Nézz el egy profi fehérneműboltba, ahol segítenek kiválasztani a rendes méretet, például a Triumph-ba. Persze, tudom, rohadt drága, de nem kell megvenni, elég ha felpróbálsz párat, megtalálod a számodra tökéletes méretet/típust és utána vehetsz bárhol máshol ahol nem kerül egy fél minimálbérbe egy szett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Névtelen!
      kérlek adj egy nevet,várost, vagy csak mail címet...igazán kérdeznék pár dolgot:)

      Törlés
    2. chatterbox888x@gmail.com

      Törlés
    3. Kedves névtelen!
      Hogy lehetsz ekkora pofátlan ... ? Erre egyszerűen nem lehet mit mondani. De legalább felvállalnád magad. Az emberek így csak azt gondolják, hogy te egy ocsmány fiú/lány vagy, aki féltékeny -adott esetben Ramira-, és így adod ki magadból. Ha pedig nem így van, szerintem gondolkozz el az életeden!

      És Rami: ne foglalkozz Névtelenkével! Én imádom a stílusod, és a ruha is nagyon szuper! :)

      Törlés
    4. Kedves Névtelen!

      Nem akarok illetlen lenni, de ki a bánat kérdezte a véleményed?:)
      Tudod drága, ezt a blogot Rami nem azért írja, hogy az magadfajta csökkent agyú "emberek" nézegessék, majd írjanak egy tartalmában teljesen értelmetlen valamint figyelemre méltatlan hozzászólást!
      Drága Névtelen...ha már nem csak agyhalott vagy, de gyáva is, ahhoz hogy felvállald magad, legalább tégy meg valamit (persze csak ha képes vagy felfogni amit kérek tőled) szóval, hord el magad, és ha nem tetszik, NE NÉÉÉÉZD!

      Köszönöm!
      Tündi:)

      RAMI: Én imádom a postjaidat!

      Törlés
    5. Senki ne haragudjon meg érte de ez vicces, hogyan lehet megállapítani azt (főleg fekete pólóból) hogy most az a melltartó jó-e vagy nem jó? Biztos valami melltartókat áruló bolt vagy cég munkatársa, csak olyan embernek tűnne fel még így is de szerintem semmi nem látszik a kérdéses területen...

      Törlés
    6. gyerekek, szálljunk le a melleimről, vannak aztán kész.:D

      Törlés
    7. Én nem igazán értem mi bajotok... Valaki leírja a véleményét (ráadásul kultúráltan), amivel szerintem egyáltalán nem támadni akart, csak nem az ömlengős, egekbe magasztaló megnyilvánulás és ti egyből a torkának estek. Ha éppen valaki nem dicsérő szavakat ír, gratulál az outfitekhez vagy a isteníti Ramit az már ne is olvassa a blogot, ha kedve van hozzá? Itt mindenki csak szépet és jót írhat vagy mi a fene? Sosem értettem azt sem, hogy mi az, "hogyha nem tetszik ne nézd!". Mégis mi a *** ne nézhetné? Nem sértő kommentet írt csupa trágársággal, hanem építő kritikának szánt megjegyzést. Egyébként szerintem épp Rami kérdezte MINDENKI véleményét azzal a "Mit szóltok?" mondattal, de javítsatok ki, ha tévedek!
      A másik dolog...annyira rá vagytok szállva erre a névtelenségre, mintha valaki törvényt szegne. Lehet, hogy ez valami blogger íratlan szabály, hogy mindenkinek ki kell írni a nevét. Kérlek világosítsatok fel, ha így van! Őszintén szólva foggalmam sincs, hogy mennyivel mondana el többet egy kommentelőről, ha mondjuk ki lenne írva névként, hogy pl. Sári. De kérlek, erről is tájékoztassatok! Valamint az sem igazán világos, hogy miért lenne ronda és irigy, aki a névtelen kommentet írta? Elég érdekes dolgokat tudtok kitalálni... Akinek névként oda van biggyesztve valami, akkor ő szép és okos? Vagy, hogy van ez?
      Mellesleg én sem értem, h miből állapította meg Névtelen, hogy Rami melltartója nem megfelelő méretű. Szóval kérlek Kedves Névtelen, hogy ezt válaszold meg nekem, hogy én is melltartószakértő lehessek!
      És (mostmár végre) végezetül, Kedves Tünde, a figyelemre méltatlan azt jelenti, hogy senki nem foglalkozik vele. Vagyis nem méltatják figyelemre... remélem érted... Na már most, Te nem csak figyelemre, hanem kommentre is méltattad, szóval ne írj hülyeségeket... Attól még, hogy a válaszod az ő hozzászólására keserédes, még figyelembe vetted.
      Bocsi, ha hosszú lett.

      Törlés
  3. Imádom a színes harisnyákat! Nagyon fel tudnak dobni egy szettet. Szuper ez a virágos szoknya. Csinos outfit :)

    VálaszTörlés
  4. Juj nagyon tetszik, csinos vagy :) Simán el tudnám képzelni magamon is, pláne hogy van ugyanilyen szoknyám, de legeslegjobban a napszemüvegért vagyok oda *.* Egyedül a cipő, ami nem az én világom, de ez már teljesen egyéni megítélés, mivel a szetthez szuperül illik :) A színes harisnyákat pedig én is imádom, 2 fióknyi van belőle, csak az a baj, hogy kegyetlenül pusztítom őket, mostanában egy csomót ki kellett dobnom, a szívem majd megszakadt, amikor kilyukadtak.

    VálaszTörlés
  5. Nekem is rengeteg színes harisnyám van, de sajnos én is gyorsan pusztítom őket...
    Volt, hogy a munkahelyen úgy jegyzett meg egy ügyfél, akinek dolgoztunk, hogy "emlékszem rád, dolgoztunk már együtt, zöld harisnyád volt". Ez egy élénk zöld harisnya volt, amit persze mindig szolíd színekkel, farmerszoknyával, fekete vagy fehér felsővel és fekete cipővel hordtam.
    Én ráadásul a határozott színeket szeretem, ami a teljes ruházatban sok lenne, de a kiegészítőkben kiélem magam. Rengeteg színes sálam is van: piros, türkizkék, sötét rózsaszín...Jól néz ki, ha egy élénk szín feldobja a farmert, fekete cuccokat, vagy akár egy fehér felsőt is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajj, ez nagyon jó lehet, mikor így emlékeznek rád:)

      Törlés
  6. Hm. Szerintem azon kívül, hogy névtelenül írt semmi gond nem volt a hozzászólással. :) Sőt még az e-amil címét is megadta. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, és azóta maileztünk is vele, semmigond.
      bár ez nem hiszem,hogy nekem szólt mert nem volt gond a hangnememmel szerintem.

      Törlés
  7. Nem is neked szólt. :) Nem igazán értettem a támadó kommenteket, amik bár névvel születtek , hagytak némi kívánnivalót maguk után. :)

    VálaszTörlés
  8. Tök szeretem az ilyen apró virágos szoknyákat, főleg blézerrel :-)

    VálaszTörlés
  9. meg kis vékony kardigánnal:)

    VálaszTörlés
  10. Ez az összeállítás nagyon tetszik a blogoddal együtt.:))

    VálaszTörlés