2012. augusztus 22., szerda

21 megjegyzés:

  1. Hiába roncsolta a szőke, akkor is arra szavaznék, mert szerintem az állt Neked a legjobban! A változós posztodhoz be is linkeltem egy régebbi videódat ahol nagyon tetszik a hajad, és nagyon jól nézel ki. Az átmenetes is jó lehet, de a szőke áll Neked szerintem a legjobban.

    VálaszTörlés
  2. A színátmenetes neve ombre haj.
    Szerintem is a szőke állt a legjobban neked :)
    Amit tanácsolnék, hogy mielőtt befested a hajadat menyj el egy frissítő vágásra, mert nagyon száraznak néznek ki a hajvégeid. Én két évvel ezelőtt 1 évig szőke voltam, és nekem is ledobta a barnát a szőke. Pont ma megyek levágatni a hajamból az utolsó szőke részeket. :D Elkezdtem növeszteni, és ráfér a frissitő hajvágás, mert a túl sok szőkítőtől olyanok a szőke részek, mint a szalma :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. valóban kell belőle vágni, de korántsem olyan durva, mint itt látszik, hálistennek:D
      a samponos tesztben lesz róla kép.
      téééééééééééényleg, ombre. köszi:)

      Törlés
  3. Én is frissítő hajvágást javasolnék és a Serical Latte pakolást. Nekem csodát tett. Hajfestéshez próbáld ki a L'oreal Casting Creme Gloss valamelyik barnáját. Barátnőm extrém fehérszőke volt, majd befestette egy közepes barnával (500-as vagy 400-as) és nem dobta le neki a színt.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem jó ötlet az ombre haj ! :)

    VálaszTörlés
  5. Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, mindenképpen vágasd le először is, mert látszik,hogy végig van égve a hajad. Azért is dobta le a szőke,mert az élettelen hajszálakon nem tapad meg a festék, azt lehet kenegetni,pakolásozni,de hiába veszed meg akár tízezrekért a kenceficéket (saját tapasztalat) sajnos csak az olló segíthet. És szerintem most egy ideig ne is festesd, divatos úgyis az ombre, ha meg mégis, akkor egy professzionális szalonba menj el, és ott festesd szőkére, akkor nem fog többet így kinézni a hajad. (szintén tapasztalat, több évi szőkeség után,most én is ombre vagyok,és nekem a végét szőkítik,mégis olyan pihepuha mint a babahaj - nem mindegy milyen a festék,és hogy hogy keverik ki, lehet hogy drágább,de meghálálja a hajad)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban kell belőle vágni, de korántsem olyan durva, mint itt látszik, hálistennek:D
      a samponos tesztben lesz róla kép.:)

      Törlés
  6. nekem van egy pár videóm, de ha ilyen hajam lenne, egyelőre biztos nem mutogatnám, ne haragudj! a kezeléséről az előttem szólókkal egyetértek. számomra a videó kicsit semmitmondó volt, azt leszámítva, hogy azt találgattam végig, vajon tényleg nincs beágyazva??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. különbözőek vagyunk.
      egyébként ha csak emiatt nézted végig, ki kell ábrándítsalak:
      be volt ágyazva.

      Törlés
    2. erős túlzás, hogy végignéztem:-) biztosan különbözőek vagyunk, de azért a kritikát nem árt megfontolni, bárhonnan is érkezik.

      Törlés
    3. ne haragudj,de elég "bunkó" beszólás volt...

      Törlés
    4. Tekintsük már lezártnak!

      Törlés
    5. semmitmondó video,ilyen hajam lenne biztos nem mutogatnám...

      Törlés
    6. ezt nem tudom szebben mondani:-)

      Törlés
  7. Én is most készülök elutazni (10 napra) kicsit több cuccal mint amit bemutattál.Bár úgy vagyok vele a nyaralás ne arról szóljon h 2-3 órát üljek a tükör előtt készülődve, de bulizni vagy egy ebédhez illetve vacsorához mindenképp szeretnék valami mutatósat feldobni. Haj témában pedig szerintem a barna haj is jól állt komolyabbnak tüntél vele,és kevésbé is roncsol mint egy szőkítés . A helyedben választanék valami világos barna színt és egy frissitő vágást (tapasztalat..minnél inkább odáztam annál inkább feltölrt ,majd mire rászántam magam mehetett a kukába a fele) kicsit megpihenne, helyre álna a hajad aztán ha szíved vágya , hogy szőke legyél a világos barnából simán lehet még szőkét csinálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. teljesen igazad van a sminkeléssel kapcs, a hajasat meg megfontolom.:)

      Törlés
  8. Szia!
    Én is így jártam a szőkével, Nekem úgy lett rend betéve hogy a fodrászom tett bele melírt (de nem sapkásat, hanem fóliásat) és levágattam hatul egészen rövidre elöl pedig hosszabbra így átmenti időszakban is kinézet valahogy, gyorsan kinőtt belőle a teljes szőke és marad a kevéske melír. Azzal már egészen könnyű volt bármit is kezdeni.

    Remélem azért valamit segített.

    VálaszTörlés