2013. április 28., vasárnap

Egy kis személyeskedés:)


...érdekes dolog a blogolás, és a kommentelés. Teljesen ciklikus, legalábbis nálam. Vannak a jó időszakok, amikor nincsenek negatív kommentek (maximum kritikák, de az kell is),és vannak a rossz időszakok, amikor csőstül jönnek a negatívkodók. Vagy talán csak egy, de ő alaposan kiéli magát. Nagyon érdekes egyébként az is, amin a negatív kommentelők ki tudnak akadni. Vegyük pl. a maxi-szoknyás bejegyzést. Igen, így utólag elismerem, hogy homályos lett, de mivel nem úgy készült, mint a többi, ezért ezt akkor helyben nem vettem észre.
Persze az meg egy cseppet sem számít, hogy előtte normális képek voltak a bejegyzésekben, mert csak az számít, ha valamit elszúrsz. Annyira ez van mostanában az élet minden területén. Ha valamit jól csinálsz, az nem számít, csak ha valamit elrontasz. Ennek hála jelen pillanatban nem is tudok olyat mondani, amiben jó vagyok...
 Többen is mondtátok már, hogy legyen még több személyes bejegyzés. Ez most eléggé az lesz.
A héten rengeteget túlóráztam, tényleg, majdnem dupláját dolgoztam a rendesnek. Ez nagyon fárasztó számomra. A hétvége sem volt túl hosszú, holnap már ismét dolgozom. Mostanában még nem pihenhetek, mert május 6-án van az anyák napja, addig még hajtunk gőzerővel, és majd utána, esetleg...

Naná, hogy előjött az allergiám is, rettenet rosszul vagyok miatta, de komolyan. Felkészülni sem volt időm rá, mert egyik pillanatban még szakad a hó, a másikban meg már virágzik minden. Furcsa ez, hogy eltűnik a tavasz, nem örülök neki. Az volt a kedvenc évszakom.
Szombaton Fontoséknál szétkaptuk a nappalit, gyorsan összepakoltuk a bútorokat, letéptük a tapétát, és már jöhetnek is a festők:)

A picikéket még mindig imádom, annyira édesek, és olyanokat tudnak beszólni:) Nagyon szeretem a munkámat, és örülök neki, hogy azt csinálhatom, amit akarok. Sajnos nagyon keveseknek adatik ez meg, pedig komolyan, ha mindenki azért kapná a pénzt, amit szeret, sokkal boldogabbak lennének az emberek. Jó, nyilván a fizetéssel lehetne még variálni, nem keresnek Magyarországon túl sokat a pedagógusok, de nem is ezért választottam ezt magamnak.

 Elromlott a laptopom, ezt a bejegyzést is Fontos gépéről írom. Fogalmam sincsen, hogyan fogom pótolni, totál megoldatlan probléma ez számomra, nem tudom, mi legyen. Drukkoljatok nekem, hogy ez is megoldódjon valahogy.
Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a kis bejegyzésemet, kezdhettem volna úgy is, hogy "Kedves Naplóm..." Így visszaolvasva, nem tudom, érdekel-e ez egyáltalán bárkit is, és elolvassa-e bárki is, de jól esett nekem ez a kis agymenés. Picit könnyebbek a gondok, ha leírom, pedig ez még korántsem minden:D
 Most indulok főzni, borsólevest, és palacsintát.
legyetek jók, puszi:
Rami

16 megjegyzés:

  1. Én is így gondolom, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretném, akkor azt megjegyzik, de ha valamiben kicsit sikeresebb vagyok, azt senki nem veszi észre/nem teszi szóvá... na jó, ez nem teljesen igaz, mert tegnap suliból jövet K-nak meséltem, hogy mi volt, milyen volt a napom, erre ő aranyosan ennyit mondott: "Látom szereted ezt csinálni, örülök." Most kicsit talán jobb szakaszban vagyok az életem eddigi legrosszabb szakaszán belül (140 km-re lakom a szerelmemtől...:(), de csak arra gondolok, hogy minden hepét hupa követ, és neked is ezt tanácsolom, hogy erre összpontosíts :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi 194km-re lakunk egymástól, szóval tudom, milyen rossz is ez:(
      Sajnos.
      Az olyan jó érzés, amikor valaki észreveszi, hogy valamit szívvel-lélekkel csinálsz:)

      Törlés
  2. Én elolvastam. Sokszor érzek hasonlóan. Tudod, két pedagógus.
    Rami, kitartás! Fossad nyakon a negatív bunkókat. Aki nem tudja csinálni, kritizálja! Tudod!


    Nagy puszi és ölelés <3

    VálaszTörlés
  3. Rami! Ne érezd úgy, hogy nem vagy jó semmiben! Szerintem csodás óvónéni lehetsz, mert látom,hogy mindig megemlíted a piciket, kreatívkodsz nekik, abban 100%-ig biztos vagyok, hogy egy nagyon jó óvónéni vagy! Ebből jön, hogy türelmes ember is vagy, meg jólelkű, soroljam még? :) Hatalmas az akaraterőd, a kitartásod, gondolj a fogyókúrádra, csodásan nézel ki, nagyon csinos vagy az outfit bejegyzéseidben, és a sok meló ellenére a blogra is szakítasz időt, és napestig írhatnám a jó dolgokat, szóval ne butázz :) Kitartás neked és sose kételkedj abban, hogy jó úton jársz-e! Puszillak: Az utcazenén találkozós lány :D

    VálaszTörlés
  4. El ne vegyék a kedved a kritikusok! A lényeg, hogy te szeresd ezt csinálni, a többi nem számít. Ez egy hobbi, nemde bár? :) Aki meg abban leli örömét, hogy rendszeresen beszólogat itt neked, az vagy 12 éves (tehát nevetnivaló ez a gyerekes buzgalom, hogy valahol most jól megmondhassa és fontoskodhasson), vagy azon az értelmi színvonalon rekedt meg (elnézést az intelligensebb 12 évesektől), tehát szánni való. Én sem szeretem, ha egy blogon rendszeresen rossz képeket találok (pl. nem azon van az élesség, amit mutatni akar, hanem a háttéren), ám mivel én sem vagyok valami jó fotós és elkövetek sok hibát, inkább megtartom a véleményem magamnak :D Kellenek persze a kritikák is, mert vannak hibák, amiket az ember magától nem vesz észre, és jó, ha felhívják rá a figyelmét időnként, de egyik oldalról sem kell nagyobb ügyet csinálni a dologból, mint amit ér ;)

    VálaszTörlés
  5. Ez a negatívkodás így szokott lenni, főleg név nélkül. Egyszer hibázz, azt örökre megjegyzik, csinálj valamit 100x jól, 1x ha tesznek rá valami kedves megjegyzést.... De általában az ilyesmi az ingerszegény és degenerált emberek mulatsága. 80%-a ugye nem tudja kiélni magát a saját környezetében, mert egy óriási lúzer és ilyenkor inkább jön trollkodni. 5 perces hisztéria, kiéli magát, majd 10 perc után az univerzum a helyére kerül és minden OK....
    Én csak azt tudom Neked tanácsolni, hogy ne hagyj kiskaput az ilyen embereknek. Ha tudod, hogy érheti szó a ház elejét és Te is látod, hogy nem lettek olyan jók a képek, akkor inkább hagyd ki, vagy készítsetek jobbakat, hogyha van rá lehetőséged. Ha nem hagysz kiskaput, nincs mibe belekötni, csak fortyoghatnak az ilyen emberek.
    Kedvesnek talállak, ezért is zavar, amikor a normálisabb bloggereket bántják, ilyenkor az én zsebemben is kinyílik a bicska. De ez van sajnos, minden szerencsétlennek lehet internete mostanában. Próbáld meg jó szándékúnak felfogni a kritikákat, és a rossz részre nem emlékezni, mert másképp emészteni fog ez a sok hülyeség amit összehordanak mások. Lehet nekik is szar napjuk volt, és emiatt ilyen pokrócok. Az meg megint 1 más téma, hogy letölteni jönnek a mérgüket egy olyan emberen, aki megérdemelné azt hogy normálisan adják a tudtára a megjegyzéseiket, még ha azok nem is éppen pozitívak. Erről én is gondolkodtam írni, de rájöttem, hogy jobb ha hanyagolom a témát egy ideig, mert nem biztos hogy vizsgaidőszak előtt hiányzik nekem pár troll, akit az ilyen bejegyzésekkel simán bevonzhat az ember. Bár, az is lehet, hogy akinek kéne, pont ahhoz nem jut el az üzeneted, ez a legnagyobb baj! Ezt nem veszi magára, míg ha bármi másról írsz általánosítóan, mindent magára vesz és belebeszél mindent..;)

    VálaszTörlés
  6. Szia! :)
    Sajnálom, hogy mostanában sok a gondod, de túl leszel ezeken hamar! :)
    Nos, én nem tudom miért ugrottak neked a képek minősége miatt, mert annyira azért nem rossz, a homályosság nem a legnagyobb bűn. :) (van képszerkesztő programod? A leggagyibb is jó, ott lehet alap dolgokat csinálni: színeken javítani, élesíteni stb. Nagyon megéri! :) )
    Amúgy tök szép voltál a képeken és a szoknya is nagyon csinos. Valaki írta, hogy betűrhetted volna a felsőt, vele egyet értek, az úgy csinosabb, ja és egy öv esetleg a derekadra. :) Viszont az is lehet, hogy neked meg úgy pont nem tetszik. Ennyi. Nem kell lehordani a másikat csak azért, mert nem úgy öltözik, ahogy nekünk tetszik...
    A laptopot nem lehet megszerelni valahogy? Egy újratelepítés nem oldaná meg ideiglenesen a problémát? Jó, persze fogalmam sincs, hogy mi lehet a baja, mert nem írtad, de meg lehet ezeket javítani az esetek többségében, szerezz valakit, aki ért hozzá egy kicsit :) Ami nálam mindig bejön: belülről kitakarítom, mert az enyém zabálja a port... Már nem is melegszik fel olyan hamar :) Vagy csökkentett módban egy kis vírusírtás, ha nem akar elindulni stb. :)
    Fel a fejjel! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      köszönöm szépen:)
      Sajnos a töltő-csatlakozó mondta be az unalmast, tehát nem a töltő, hanem ahova be kell dugni.
      Még megpróbálkozunk majd egy forrasztással, aztán ki tudja.
      Szerencsére a barátom informatikus, így sokat tud segíteni, de sajnos 190km-re él tőlem, ezért csak jövő hét végén jön.:/

      Törlés
    2. Ó értem :( Remélem meg lehet forrasztani, biztos elmozdult valami vagy nem csatlakozik, bízom benne, hogy javítható :) Amúgy a kábellel nekem is mindig bajom van, átérzem a problémát :(

      Törlés
  7. "Nem eshet örökké!" ---> Tartja a mondás. És nem is fog ;) :)

    VálaszTörlés
  8. Könnyebb, ha kiírsz magadból mindent, szívesen vesszük! Csak így tovább! Puszi

    VálaszTörlés
  9. Fel a fejjel! :) A bloggal kapcsolatban pedig csak így tovább, ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel, én nagyon szeretem ezt a naplót! :)

    VálaszTörlés
  10. Kedves Rami! Nem szoktam kommentelni, tehát tőlem is távol áll a negatív komment, de most muszáj volt "megszólalnom". Általában azok az emberek alkotnak negatív véleményt, és azok szólnak hozzá névtelenül, akiknek valamilyen problémájuk van, legfőképpen magukkal. Ne vedd a szívedre, neked nagyon szép arcod van, és olyan jó nézegetni a fotóidat, akármilyen homályosak. A súlyoddal meg ne foglalkozz, ha te elfogadod önmagad és a partnereid is elfogad olyannak, amilyen vagy, más emberrel ne foglalkozz! Besavanyodott, a napi munkában megfáradt emberek ezek, akik valószínűleg az életben is ilyen utálatosak!

    VálaszTörlés