2013. május 18., szombat

Lejátszási lista I. - utazáshoz


Sziasztok!
Ez egy új rovat lesz a blogon, remélem tetszeni fog Nektek!
Elég sokszínű a zenei érdeklődésem, ezért indítom el, hogy bemutassak pár dolgot, amit szeretek.
A "Lejátszási listán" mindig egy bizonyos cselekvés köré próbálom majd csoportosítani a zenéket, amiket szeretek, és minden lista 10 számot fog tartalmazni.
Kezdjünk bele!

A legújabb kedvenc számom. Egyszerűen odavagyok érte. Érthetetlen okokból, amikor átszállni kell,akkor még sokkal jobban imádom:DÖrök kedvenc, buszos utazásohoz, ablak mellett ülve kiváló.Nyáron,melegben, buszon vagy vonaton ablakon kibámulva, változó tájat nézve, ÉS biciklin ülve is fantasztikus:)Elmélázva, magad elé bambulva.Már sok-sok éve imádom ezt a számot, szintén bambulva magad elé...tökéletes...és nem mellesleg ez benne a kedvencem: "...és marhára nem baj,ha sosem bírtak, akik azt sem tudják, hogyan hívnak."


Tizenpár éves korom óta imádom őket, a koncertjeiekt, mindent. Ezt a számot meg különösen.:)


Megmagyarázhatatlan indokok miatt ez is átszálláshoz tökéletes,de amúgy is szuper:)Aranyhaj főcímdal...ennél a számnál gondolom mindig, hogy ha a mellettem ülő meghallaná, nagyon nevetne, de sebaj:DPunnany nagy kedvenc, még a koleszban ismertem meg, a szobatársam szerette. Na,hát nálam is nagyon betalált.A teljesen ideális szám utazáshoz. Komolyan.

Ti mit szoktatok hallgatni, ha utaztok? Szerettek ezek közül valamit? Mit szóltok az új rovathoz?

6 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik ez a zenés sorozat. :) Jó ötlet!

  VálaszTörlés
 2. A Kiscsillagtól a Feketemosó a kedvenc dalom :))

  VálaszTörlés
 3. Lady Gaga <3 Szuper az új rovatod. Én mostanában a kocsiban a Caro Emerald cd-met hallgatom rongyosra :)

  VálaszTörlés
 4. Ez egy nagyon jó rovat lesz, már látom előre! Jól összeválogattad, gratula! :D Nekem teljesen más lejátszási listám van utazáshoz, és szinte csak utazáshoz van, mivel más helyen nem igen hallgatok zenét fülcsivel telóról! :D Gépen van 500-as listám, na azon minden van, de az hangosan bömböl :D

  VálaszTörlés
 5. Szuper ötlet :) Nekem kétféle utazós listám van, az egyik amit akkor hallgatok, ha egyedül utazom, pl. buszon. Ez többnyire musical részleteket tartalmaz, Marót Viki&Nova Kultúrzenekart (nem ér nevetni, imádom ezeket a számokat), meg úgy általában magyar zenéket. És külön mappában Sarah Brightman-t, őt szeretem hallgatni ha nagyon hosszú úton relaxálni szeretnék. Az autós listán a párom kedvencei is ott vannak, magyar és külföldi vegyesen, általában pörgősebb zenék, az elmúlt 10-20 évből. Az aktuális dalok kivételével, azokat úgyis nyomja a rádió :D

  VálaszTörlés