2013. július 28., vasárnap

A netes társkeresés


Manapság egyre több minden zajlik az interneten, többek között a társkeresés is. A minap írt nekem ask.fm-en egy lány, akinek így volt randija, ez indította el a gondolatot a fejemben, hogy nagyon megérné erről összehozni egy bejegyzést, és meghallgatni a véleményeteket.

Nem tudom, tudjátok-e, de én is az interneten ismertem meg a barátom. Pedig véletlenül keveredtem oda, mert jött egy e-mail, hogy ez-meg az az ismerősöd üzenetet küldött neked. Persze, hogy megnézzem, regisztrálni kellett. Így indult el a lavina, jöttek borzalmak, jöttek mindenféle trágárságok, ha nem válaszoltam, és jött Ő.

Hogyan töltsd ki az adatlapod?
Lehetőleg minél alaposabban. Ha van rá mód, írd be azt is, mit keresel. Tölts fel fotókat, amiken egyedül vagy, nem ezer évesek, és ha lehet külön arcfotót, és egész alakosat is. Az egész alakos se legyen becsapós, mutassa azt, amilyen vagy. Ezzel magadat is megkíméled a csalódástól, mert ahogy te kizársz másokat, amiért túl kövérek, túl soványak, túl izmosak, túl magasak, túl alacsonyak, úgy ezt más is megteszi Veled.
Ne szívd mellre, legalább hamar kiderül, ha esélytelen a dolog.

Hogyan kezdeményezz ismerkedést?
Teljesen mindegy, hogy barátokat, tartós kapcsolatot, vagy szexpartnert keresel, jó ha tudod, hogy itt a lány is ugyanannyira kezdeményező, mint a pasi. Gondolj bele, lehet, hogy vele nem jött még szembe az adatlapod, így elszalaszthatod az igazit, mert nem kezdeményeztél.
Ha van olyan része a keresőnek, ahol bejelölheted, hogy tetszik-e vagy sem, tedd meg! Ilyenkor általában Ő csak azokat látja, akiket Ő is bejelölt, vagy akkor láthatja,hogy megnézett X adatlapot. És ha többet bejelölsz, aki tetszik, több közül választhatsz ;)

Mire érdemes figyelni?
Ha valaki plusz képet kér Tőled, NE küldj. Legyen elég az, amit feltöltöttél.
Ha valaki a nemi szervéről küldözget képeket, jelentsd,tiltsd.
Ha valaki túl erőszakosan közeledik feléd, tiltsd le. Nálam volt, hogy egy nagypapám korabeli BÁCSI írogatott ilyen " sziacicavangazdád?" dolgokat. Amikor közöltem, hogy bocsi, nem Őt keresem, voltam én mindenféle szemét ribi. Azonnal tiltottam, jelentettem.
Ha lehet, a regisztrcióhoz hozz létre egy külön e-mail fiókot, amiben semmiféle személyes adatot nem adsz meg. Ez nem átverés, ez védekezés.
Ehhez hasonlóan a beszélgetésekben se adj meg személyes adatokat.Még a telefonszámodat se, max annak, akit annyira szimpatikusnak találsz, hogy találkozz Vele.

Mi a következő lépés, ha találtál valakit?
Ha van már olyan, aki szimpatikus számodra, beszélgess vele skype-on, és minél hamarabb beszéljetek meg egy személyes találkozót. Nem érdemes hetekig húzni a neten beszélgetést, mert nagyot lehet csalódni.
A találkozót mindenképpen forgalmas helyre beszéld meg, tájékoztass róla valakit, hogy hol leszel, és mindenképp írj neki még az elején, hogy minden rendben van, ne aggódjanak érted, a randid sem tömeggyilkos, sem emberrabló.
Ha élőben nem tetszik az illető, akkor se fordulj sarkon, pár órát igazán eltölthetsz Vele, de a végén mindenképp tudasd, hogy nem Őt keresed.
Ha pedig Őt keresed? Akkor sok sikert! :)

A végére egy vicces sztori: 
Alig kezdtem el kitölteni az adatlapom, már villogott az üzenetet jelző ikon, valaki nagyon gyors volt. A valaki édesapámmal közel egyidős alacsony, kopaszodó, ápolatlan férfi volt. Én meg 21éves...
Idióta dolgokat írogatott, én "tisztelettudóan" Jónapottal köszöntem.:D
Gondoltam csak leesik neki. Nem esett le. Követelte a képeket, mondtam nem küldök, van fent elég. Azt mondta kicsi, nem látszik, mireén,hogy kattintson rá. Ja igen, így már jó. Akkor jó.
Na de mégis, küldjek képet, ő is küld. Nem kérek,köszönöm. Már landolt is a nemiszervfotó a postafiókomban. Megköszöntem,hogy tiltásra adott okot, elmagyaráztam,hogy szégyellheti magát, mert a lánya lehetnék, és kiléptem. Még mielőtt megtaláltam volna, hogyan kell tiltani, várt rám egy -előre is elnézést- "büdösku***anyád" üzenet. Akkor ment el a kedvem mindentől. Kiléptem, de másnapra meggyőztem magam, hogy nem áll az egész világ állatkerti szökevényekből.

Ti mit gondoltok a netes társkeresésről? Próbálkoztatok már? Van vicces sztoritok? Sikersztorit is szívesen hallanék:) Meséljetek!
Szerintetek mire érdemes még odafigyelni?


28 megjegyzés:

  1. Állatkerti szökevények...jaj de jót nevettem. :D
    Én is kipróbáltam már, de hosszabb távú kapcsolat nem született belőle, max. ilyen 3-4 hónapos dolgok. A Chat.hu még érdekes dolog...ott vannak hasonló IQ fighterek.
    Szerintem mondjuk nem baj, ha kérnek még képet az embertől, csak ne szexuális tartalmút kérjen, mert ott már baj van. Na meg érdemes a témákra is figyelni. Ha túl sokszor kerül fel a szex, ott nem biztos, hogy megéri találkozni.... Meg hogy mikor érdemes találkozni...? Én pl. sosem találkoztam azzal akivel a szia mizu sezu, semmi kül., kor- szituációval kezdett. Legyen kreatív valamilyen szinten az ember, ne átlagosságokkal jöjjön, mert az a beszélgetés sokszor veszett fejsze nyele lesz...:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, a chat.hu nálunk akkor jött szóba, ha nagyon nevetni szerettünk volna:D
      PErsze, ha annyira érdekli a korom, és egy csomó más infó, azt elolvashatja a bemutatkozásomban, ha arra se méltat, mégis mit akar?:)
      A kreativitás sokat számít:)

      Törlés
  2. Szia! Hát ez a bejegyzés mondhatni nagyon jól jött nekem. :) Én is fent vagyok egy ilyen társkeresőn és ugyan így mint te, a barátaim hívtak meg. Azt se tudtam, hogy mi ez. Egy darabig nem is érdekelt a dolog, bókoltak a férfiak és élveztem. Aztán jött egy srác, akivel elég közös volt az érdeklődésünk, vele egy éve húzódik a találkozás. Viszont most van egy másik is, aki mindenben passzol hozzám, de míg én Fehérváron élek addig ő Mosonmagyaróváron. :S Valószínűleg soha semmi nem lesz belőle mégis mindent megbeszélünk.
    Te a barátoddal mennyi idő után akadtatok egymásra? Egy városban éltek? Annyira nem tudom elhelyezni a világban ezt a netes társkeresést, édesanyám nem díjazza míg van olyan barátnőm, aki tavaly összejött így egy sráccal ma pedig már jegyben járnak.
    Te hogy vagy ezzel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóóóó, a távolság ne bizonytalanítson el:)
      Én Fehérvár mellett lakom, Pákozdon, ő meg Csongrádon...ahhoz képest Óvár közel van:D
      Szerintem kb az pont a mi távolságunk fele:)
      Egyébként kb 3-4hét keresgélés után találtam meg, de nem élünk egy városban még most sem. Majd ha mindkettőnk életkörülményei változnak, szeretnénk összeköltözni. Egyelőre ő még tanul, de remélem hamarosan siekrül:)
      Nekem anyukám nem is tudott róla, amíg meg nem ismertem a barátomat, mert addig féltem, hogy mit fog gondolni:)

      Törlés
    2. Köszönöm a pozitív választ. :)
      Amúgy nem is tudtam, hogy pákozdi vagy. :) Egy köpésre vagyunk egymástól.
      Én is blogolok egy barátnőmmel párban. :) Ő is fehérvár környéki.
      (http://edesitettelet.blogspot.hu/)
      Kicsi ez az ország :)

      Törlés
    3. De jó, tényleg kicsi ország:)

      Törlés
  3. Hű, rengeteg storym van:-) Én is itt ismertem meg a párom, de előtte, több évig benne voltam a témában. Változó intenzitással vetettem be magam a netes ismerkedésbe, illetve néhány évvel ezelőtt is volt egy neten megismert barátom, 2 évig tartott a kapcsolat, de ezer sebből vérzett. De nem is ez a lényeg most:-)
    Szóval, nekem már van egy szegmentációm a netes férfi társadalomra. (Nyilván a nőire is lenne, de engem ugye a fiúk érdekeltek, róluk vannak benyomásaim:-)) Vannak a tökéletes ifjak, remek állással, adrenalin robbantó hobbykkal, stabil egzisztenciával, csak a szintén tökéletes lány hiányzik mellőlük, akinek a paraméterei annyira fixen meghatározottak, mintha a puzzle utolsó darabját keresnék. Megvan, hány diplomája legyen, milyen hosszú szőke haja legyen, stb, stb. Vannak a Humor Heroldok, akik már a bemutatkozásban nagyon viccesek, és azt gondolják, viccözönnel lehet megnyerni a lányokat. Vannak a bizonytalanok, őket arról lehet felismerni, hogy már a bemutatkozó szövegükben felbukkannak ilyen mondatok: "a barátaim szerint ilyen és ilyen vagyok"; "mások azt mondják, hogy én...". ... és, nincs mit tenni, vannak a lúzerek, akiknek a számítógép az egyetlen izgalom az életükben és az internet az egyetlen csatorna ami reményt nyújt arra hogy valaha hús-vér nővel is megismerkedjenek.
    Nekem is írtak apám korabeliek- nincs apa komplexusom... Írtak olyanok, akiknek van ugyan barátnőjük, de milyen jól esne mellette még valaki mással hetyegni... Na nem velem!( Voltam én már szerető nős férfi mellett. Nem bírta a lelkiismeretem. Amellett,hogy csodálatos fickó volt, csillogó eszű, talpig férfi, akinek az ölelésétől a föld felett lebegtem, és a mai napig jóban vagyunk, nem mennék bele soha többé ilyen relációba.)
    Volt, aki felajánlotta, hogy szívesen lenne spermadonor, ha gyereket akarok. (Elmúltam 30, gondolta ez a "célcsoport" már bukik az ilyen ajánlatokra.) Írt édesanyjával élő borsodi közmunkás fickó- semmi gond vele, de nem hiszem hogy az érdeklődésünkben, a napi életünkben és a céljainban túl sok közös lenne.
    Mivel alacsony vagyok (160 cm reggel nyúlt gerinccel és felálló hajjal) ezért az összes alacsony fickó megtalált. A párom sem létra, 170 cm, de annyi vágyam azért volt, hogy a férfi, aki mellettem van, legyen már nálam egy picit magasabb...
    Volt, aki a randin besértődött, amikor kb 2 óra és egy teázás után haza akartam menni, mondván, azt hitte, ő fogja megszabni meddig tart a randi.
    Volt, aki a telefonos randiegyeztetés során arra volt rákattanva, milyen harisnyába fogok menni a randira. Már akkor jeleztek a szenzoraim, de a randin kedves és megnyerő volt. Aztán az akárhányadik randin, mikor "majdnem" minden megtörtént, mégis kibukott a valódi énje. Kb. k*rvának titulált utána, akinek csak a szex kell. (Egyébként nekem az élet azt igazolta, hogy nem érdemes azon görcsölni, hogy hányadik találkozáson lehet testi kontextus. Legalábbis így túl a harmadik x-en. A 2 évig tartó és a jelenlegi kapcsolatomban is a 3. találkozáson eljutottunk az ágyig, és tartós kapcsolat lett belőlük.)
    Tanulság: ha jeleznek az érzékelőink, hogy valahogy nem hiteles a fickó, nem szabad újra találkozni. A megérzések legtöbbször jók...
    Teljesen egyetértek azzal, hogy nem szabad sokáig levelezgetni, ha mindketten úgy érzik, érdekesek lehetnek egymás számára, érdemes mielőbb találkozni, hogy kiderüljön, a valóságban mi a helyzet. Egy előzetes telefonos beszélgetés is sokat elárul: hogyan tud megnyilvánulni szóban a fickó (van aki levélben úgy-ahogy tud fogalmazni de élőben kuka), meg egyáltalán, mennyire megnyerő a hangja.
    A saját bemutatkozásunkban érdemes sok konkrétumot írni az érdeklődésről: könyvek, filmek, országok, ételek- legyen mire reflektálni annak, akinek szimpatikusak vagyunk.
    Egy regényt tudnék egyébként írni a témából:-)
    Alix

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Alix,
      huuuu, de jól összefoglaltad:)
      Én a telefonos dolog helyett a skype-ot preferálom, mert ott látom is az illetőt, nekem ez biztonságot ad, hogy kevésbé fogok csalódni a találkozáskor:)
      És igen, a konkrétumok nagyon fontosak.
      Mikor én a barátommal beszélgettem skypeon, Beatles-es póló volt rajtam, na ez annyira jó témát adott, szuper alap volt:)

      Törlés
  4. Én is a neten ismeretem meg a párom, mondjuk én nem ilyen párkeresős oldalon, hanem egy MMORPG játék játszása közben.
    Jó 1- 1,5 évig játszottunk egymás mellett mikor egy vita után találkoztunk. Addig körülbelül 2-3 képet láttam róla:) De azokat se ő mutatta hanem egy közös barátunk:)
    Most voltunk 3 évesek nem rég, szóval szerintem teljesen normális dolog, így is próbálkozni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajjj de jó ez, Nálatok akkor már szinte baráti kapcsolat volt, mire összejöttetek?:)

      Törlés
  5. Bár rám nem vonatkozik, de nagyon jó és informatív poszt:)

    Az én sztorim is nagyjából internetes, de kicsit nyakatekert módon. Horvátországban találkoztunk egy magyar családdal nyaralás közben, és ott nagyon megtetszett a szülők nagyobbik fia - egy szót sem váltottunk. Egyik öcsém strandolás közben megkérdezte a nevét, meg hogy hol laknak, és így (már otthon!) megkerestem iwiwen a srácot. Írtam neki, elkezdtünk (akkor még) MSN-ezni, és azóta 4 éve együtt vagyunk, és kvázi együtt is élünk albérletben. Nála jobbat elképzelni se tudnék, hihetetlen mázli ez az egész.
    Ilyen szerencsét kívánok mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:)

      Ó, de szép történet, jó ilyet is olvasni:)

      Törlés
  6. Én így ismertem meg a párom, akivel 3.5 éve együtt vagyunk. Nem volt bátorságom feltölteni egész alakos képet, mert akkortájt feljött rám (jó)néhány plusz kiló, és azzal áltattam magam, hogy mire én az oldalon találok valami normális fickót, már le is szaladnak azok a kilók. Hát persze nem így történt.
    Aztán megismertem Őt, egyre többet beszélgettünk msnen, és feljött a személyes találkozó...
    Hát aznap reggel sírtam, szidtam magam, hogy mégis hogy gondoltam, hogy nem mondtam el neki, hogy attól h a képeimen 55 kg-nak nézek ki, valójában 80 vagyok....
    Szerencsémre nem volt semmi gáz, azt mondta Ő, hogy annyira szimpatikus voltam neki a beszélgetéseink alapján, hogy ha 120 kilós lettem volna, akkor is én kellek.
    Persze nem minden srác ilyen, és jó sok stressztől megkíméltem volna magam, ha egyből küldök egész alakos fotót :)

    Edina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajjj de édes:)
      Igen, az nekünk i jó, ha nem kamuzunk, mert azzal elveszíthetünk fontos embereket.
      Szerencsére Veled nem így történt:)

      Törlés
  7. Fiatal tinikoromból jópár netes ismerkedésen vagyok túl. Az egyik srác iszonyú kedves volt, csak éppen eléggé muja, meg tele tetkókkal, így mindig a karjára akartam csapni, miszerint mászik ott valami, de rá kellett jönnöm hogy jaaa, az ott a tetoválása :D
    Végül jópár hónap együttjárás után a kisérettségimet megelőző 7végén dobott...kiborultam...
    Egy másik srác a kidobóember-kinézetű haverját küldte hozzám az első randin, először le is tagadtam, kire várok. Aztán elvitt hozzá...már itt kezdett gyanús lenni a dolog. Persze hárman voltunk a randin, aztán amikor a plázában sétálgatva egy bőrszerkós szöszi után fordult a kezemet fogva és hátraszólt a haverjának hogy én ezt a cicababát itt helyben megb...nám, akkor kirántottam a kezemet az övéből és elviharzottam a metró felé. Utána párszor még beszéltünk telefonon, persze elmagyarázta nekem, hogy félreértettem a beszólását és én vagyok a hisztis. Legutoljára épp azt ecsetelte, hogy kidobták otthonról...aha, viszlát!
    A harmadik egy nagy rakás szerencsétlenség volt, szegény srác annyira visszamaradt a fejlődésben, hogy úgy néztünk ki, mint aki egy ovissal randizik. Próbálta a térdemre tenni a kezét, de egy szánalmas és kemény pillantással lebeszéltem róla.
    Összegezve: nagyon sok a lúzer, erőszakos és legfőképpen primitív ember. Az, hogy sikeresen regisztráltak arra az oldalra, még nem jelenti azt, hogy átmentek egy IQ, vagy megbízhatósági teszten. Legyenek fenntartásaitok, oké hogy ismerkedjünk, de messziről jött ember azt mond, amit akar...
    Sok szerencsét!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó, te jó ég, Neked mennyi negatív tapasztalat jutott:S
      Ezen a kidobóson nagyon kiakadtam:S

      Törlés
  8. Tök jó kis írás lett:)
    Röviden én csak annyit fűznék hozzá, hogy 8 éve ismertem meg a szerelmemet interneten, és 6 éve lesz szeptemberben, hogy házasok vagyunk, szóval én is csak azt mondom, hogy hajrá netes ismerkedés, de csak okosan. Ehhez jó kis ötleteket írtál. Vele egész egyszerű volt a dolog, csak az első emailt küldte rossz címre, de néhány nap után észrevette a hibát. De előtte én is éltem meg fura randikat ill. kapcsolatokat.
    További sok boldog közös pillanatot kívánok Nektek! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóóó, de jó ilyen sikersztorikat olvasni:)
      Akkor Ti 2év után házasodtatok össze?
      Sok boldogságot:)

      Törlés
  9. Én ezt hamar feladtam, egyszer találkoztam egy greenpeaces gyerekkel, nem csalódtam benne, mert cuki volt, semmi gázos, de élőben más ismerkedni...az én kedvenceim a kiverem neked a webkamba voltak, szerintem ezek azt hitték, hogy minden nagy mellű nő ribizli :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jézusom:S
      Én azt nem értem,miért hiszik azt,hogy ez szexi?:D

      Törlés
  10. Én anno pár éve a (boldogult emlékű?) Hotdog.hu-n szedtem össze pár srácot. Pedig az nem is volt nyíltan társkereső oldal, mégis egy csomóan annak használták.

    Egyikükkel 1 évig jártam is, így kezdődött a kapcsolatunk h először az oldalon írogattunk, aztán MSN-en aztán találkoztunk. Ez kb. 1,5-2 hónap alatt zajlott, de sokan még így is azt mondták h elkapkodtam. Rendes srác volt, és jó kapcsolat, csak hát aztán vége lett... El is határoztam h nem fogok többet a neten ismerkedni. Erre jött egy másik srác ugyanott. Vele is sokáig írogattam online, egy idő után viszont azzal írt rám, h látott a villamoson, a közért előtt, az utcán stb. nagyon kiborultam, mert (bár alig árultam el magamról valamit) mégis azt hittem követ és mániákus. :D Aztán kiderült h a környéken jár suliba, és sokat van errefelé dolga. Aztán mikor megismertem egy nyaraláson a barátomat, akkor letiltottam. De még pár hétig paráztam h mi lesz ha odajön ez a másik a nyílt utcán és felpofoz... :D

    Az egyetlen "kellemetlen" élményem gimis koromban volt: felvett MSN-en egy "srác", azzal h egy közös barátunkon keresztül talált meg. Azt nem volt hajlandó elárulni hogy ki az... Itt már gyanút foghattam volna, de nem... Hónapokig írtunk egymásnak, aztán végül egy osztálykirándulásos ivászaton elárulták a lányok, hogy az egyik osztálytársnőm (aki utált) és a barátnője szívatnak, és így akartak többet megtudni rólam amit felhasználhatnak ellenem (folyton fotókat kért(ek)). Azt hitték ki fogok borulni és felvágom az ereimet, ha kiderül... Hát nem tudom, ki a beteg ebben a szituban, én vagy ők?? :D

    Szerencsére engem is elkerültek eddig a nagyon idióták, de már nem is vágyom netes társkeresésre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jézusom, ezek a lányok nagyon szánalmasak.
      Remélem örültek a dolgoknak.
      Tiszta amerikai tinifilm...

      Törlés
  11. Ezeket olvassátok el, itt lehet csemegézni :)
    http://randizombik.cafeblog.hu/

    VálaszTörlés
  12. Nekem is vannak netes randival való tapasztalataim. Pozitív is, negatív is jutott. :) Először volt egy srác, akivel beszélgettem, és találkozót kért. Aznap úgy végeztem a sulival, hogy bőven odaértem elé, így én mentem. A kapuban, egy csomó osztálytársa előtt lekapott, mondom oké.....de elmentem vele sétálni. Nem akartam tőle semmit, de nem tudtam neki megmondani... hiba volt!! Egy hónap után "sikerült" szakítanom, de "visszasírta magát, én meg visszafogadtam.... megint egy hiba. Ekkor még egy hónapot voltam vele, amikor azzal jött, h "vegyem a számba", elég durva formában kifejtve (fiatal voltam még, semmiféle szexuális kapcsolatot nem létesítettünk soha), na akkor lett elegem, megmondtam neki, h vége, és, hogy hagyjon békén. Elmentem tőle. Írogatott, de letiltottam.
    A következő alkalommal barátnőm fent volt egy oldalon, ahol megismert egy srácot. Vele együtt én is regisztráltam,amolyan "viccből". Neki jött egy srác, egy másik meg engem jelölgetett. Ő felvette a kapcsolatot, de én elutasítottam. Aztán kiderült, h akivel bnőm ismerkedik, a "srácom" legjobb barátja. Na páff... azért kíváncsi lettem rá, felvettem vele a kapcsolatot. Akkor még nem volt semmi, de 1-2 évre rá újra beszéltünk. Találkoztunk, minden jó volt.. aztán mondta, h bejön talira. De nem jött el, de írogatott (mobil-faceről láttam), hogy itt meg ott van.... aztán benyögte, hogy nem is jött be, meg hogy lehettem ilyen naiv, hogy elhittem, h majd pont értem fog utazni, stb...
    Utána jött a bnőm újra képbe. Még egy sráccal dumálgatott, de hozzá "túl fiatal" volt, így írta nekem, mi lenne, ha megpróbálná velem, meg szerinte hozzám jobban illene a srác. Nekem meccset kellett levezetnem, de lejött abba a csarnokba. Aztán elmentünk sétálni, 3 napig lejárt hozzám, aztán egyre jobban alakult a dolog. Fél évig tartott ez az egész, mert észrevettem, hogy valójában "pótolom" az exét.... szakítottunk. Aztán visszakönyörögte magát, megint egy hiba, összejöttem vele. De hihetetlen lapossá vált a kapcsolatunk, 2 órát töltöttem nála, de abból 10 percet, ha beszéltünk. Akkor lett elég, végleg szakítottam vele. Aztán a következő, egy másik barátnőm kapcsán jött fel: egy közös ismerősünket hívta, és egy másik srác beleszólt, h puszil minket. Másnap láttam facebook-on, hogy a srác megjelölt néhány embert a posztban, köztük a "puszilós" srácot is. Megkérdeztem a barátomat, hogy ő volt-e az, azt mondta, igen. Bejelöltem a srácot, majd elkezdtem vele beszélgetni. Megbeszéltünk találkát is, nagyon jól sült el. :) Szombaton lesz 1 éve, hogy együtt vagyok vele. :)

    Úgyhogy saját tapasztalatok alapján van sok lúúzer, de van, hogy pontígy találunk rá valakire, aki a mindenünkké válhat. :)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon jó bejegyzés lett! :) Én is egy társkereső oldalon ismerkedtem meg a párommal egy hónapja.Még nagyon friss a kapcsolat, de jól megvagyunk. Úgy történt, hogy egyik vasárnap este írt, egész hétfőn beszélgettünk, kedden pedig már randiztunk is, és úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk. Nem gondoltam volna, hogy neten is találhatok egy magamnak való férfiembert, nálam is jelentkeztek mellette primitívebb figurák, sőt még apánál is idősebb bácsik, de őket figyelmen kívül hagytam. Mindezek ellenére nem bántam meg. Jó döntés volt. :)

    VálaszTörlés
  14. Én még anno hotdogon regisztráltam, nem is párkeresés miatt, hanem inkább haverokat kerestem. (meg barátnőmnek volt, és megtetszett nekem is:)) Aztán volt pár srác akivel beszélgettem, volt aki haverként kezelt, és tök jól elbeszélgettünk, de volt akiről kiderült tetszem neki nagyon, de nekem nem volt az esetem. Aztán egyszercsak egy srác likeolta a profilomat, és láttam h sűrűn jön újra. Én megnéztem őt először, tetszett, de semmi több. Aztán h láttam gyakran megjelenni, megnéztem újra, és "elájultam" a szemeitől :))) Akkor ráírtam és innen indult a hosszú beszélgetés.
    Kiderült neki nagyon tetszettem, csak a 200km tántorította el, ami köztünk van.
    Kb egy hónap beszélgetés után végre találkoztunk, és azóta is együtt vagyunk, szeptemberben leszünk másfél évesek. :))

    VálaszTörlés