2013. július 25., csütörtök

Hétköznapi smink MUA termékekkel


Sziasztok!
Ezt a sminket azért készítettem, hogy kipróbáljam az új MUA termékeimet, és arra gondoltam, akkor már készítek egy sminket csak az ő termékeikből. Vannak köztük nem mostani szerzemények is:)
Glitter ball paletta (fehér,rózsaszín,és barack szín), Extreme volume szempillaspirál, szemhéjalapozó, BB krém(shade1), filces tus, power pout (broken hearted)




Láthatjátok, hogy a BB-nek nincs túl erős fedése, ami szerintem nem gond. A tussal annyira nem volt jó dolgozni, de ez az én bénaságomnak tudható be. A glitter ball palettát  nem most vettem, nagyon szeretem a színeit, de csak a saját szemhéjalapjukkal működi. Ezt a spirált nem ajánlanám senkinek egyébként, de csak ez az egy MUA spirálom volt, így ezt használtam. Számomra nem elég látványos. A lip tint viszont egy álom.

Ti mit gondoltok? Megvan valamelyik termék Nektek?

4 megjegyzés:

  1. nagyon aranyos vagy hogy megcsináltad a tesztet :) köszi
    egyébként a teszted alapján nem igazán tetszik ez a márka:( mindegyik elég gyengének tűnik

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fogok még róluk egyébként eyesével írni, részletesen. Kicsit valóban negatívan jön le a dolog, de a spirlon kívül semmire sem mondanám, hogy használhatatlan.:)

      Törlés
    2. szerintem egyáltalán nem gyengék a termékeik, rengeteg palettájuk, pirosítójuk és rúzsuk van, aminek nagyon jó a fedése, a tartóssága és a minősége is. gyakorlatilag a MUA Angliában olyan, mint itthon az Essence. jó termékek, nagyon olcsón. igaz nem mindent próbáltam ki tőlük, de ami nekem megvan, azokat nagyon szeretem :)

      Törlés
    3. Csak a spirálra mondom azt,hogy borzalom, de nyilván az essencenek is vannak szörnyű termékei.

      Törlés