2013. július 25., csütörtök

MUA BB krém - TESZT


Sziasztok!
Ma a MUA BB krémről hoztam tesztet Nektek, elsőként a csomagból. Igazából erre a termékre voltam a legkíváncsibb.
A termék fekete csomagolásban érkezik, arany felirattal, és 30ml-es. Annyira könnyű a kis tubus, hogy komolyan megijedtem, hogy üreset kaptam, de nem. 
A tubus szépen lezárva érkezett, ezt nagyon szeretem, jó, hogy figyelnek az ilyesmire, egyébként ebben az összes termékük kifogástalan.
Az 1-es árnyalatot választottam, picit féltem, hogy a lebarnult bőrömre túl világos leszmajd, de végül tökéletes lett.
A termék egy ici-pici lyukon jön ki a csomagolásból, ez adagolás szempontjából nagyon praktikus, de annyira nehéz kinyomni a krémet, hogy biztos vagyok benne: nincs tele. Persze a 30ml nyilván megvan, csak akkor kisebb tubust kellett volna tervezni. Tényleg nehéz kinyomni.
A krémet könnyű eloszlatni a bőrön, olyan, mint egy közepesen szilárd krém. Szépen terül, mindenképpen kézzel ajánlom az oszlatást, ecsettel csíkos lesz, szivaccsal nem próbáltam.
Először picit zsíros érzetet ad, de pár percen belül szinte láthatatlanná válik, kellemes viselni.
Viszont sehol sem találtam arra utaló jelet, hogy lenne benne fényvédő. Ez rossz.
A fedése nem túl erős, szépen kiegyenlíti a bőrt, és az én brutál karikáimnak is jót tett, ezen teszteltem azt is, hogy szépen építhető, azonban akinek erős fedésre van szüksége, annak nem fog megfelelni.
Egyébként most félráon kapható, sok más termékkel egyetemben, így csak 2 font. Én sajnos még 4fontos áron vettem meg, ha várok egy hetet, már fut a féláras akció. Most pórul jártam:D

Nektek mi a véleményetek? Ismeritek a terméket? Kihasználjátok a MUA aciót?



4 megjegyzés:

  1. Rami, neked melyik korrektor vált be legjobban a szem alatti karikák eltüntetésére? Az én szemem is nagyon karikás, és semmi nem fedi el normálisan...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. őszintén szólva nekem a legjobban a vas-készítmények, és a kávés pakolás vált be a legjobban:D
      Vérszegénység-vashiány miatt vagyok ilyen karikás...
      Az Astornak van egyébként egy egészen jó korrektora,a perfect stay...nem stices,mint a régi, ami szintén szuper volt, de ez is klassz:)
      Krémes, viszont ez sem fedi el teljesen őket, paolást ez előtt is kell használni, de aztmeg csak heti 1-2x merem...

      Törlés
  2. Na lehet, hogy ő lesz a legközelebbi BB krém áldozatom. Most Garnier olajmentes van, de az iszonyatosan folyik, ez meg ahogy olvasom szilárd, úgyhogy megér egy próbát. Nekem nem baj, ha nem olyan erős a fedése, nem is alapozónak használnám, csak bőrtökéletesítőnek, annak meg ideális. Viszont ha megengedsz egy apró észrevételt, szerintem a te babaarcodon a natúrabb, visszafogottabb sminkek mutatnak a legjobban. Persze ez is jól áll, meg kell a változatosság, de szerintem a light-osabbak mutatnak a legszebben rajtad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:)
      én is azokat szeretem jobban:)
      Bőrtökéletesítőnek szuper ez a BB, és tényleg kellemes viselni.:)

      Törlés