2013. október 15., kedd

Fess velem hajat!12 megjegyzés:

 1. én veled együtt izgultam:D úgy látom világosbarna lettél, szerintem várjál 2 hetet és menj át rajta egy palette E20-al az olyan mint amilyen neked volt régen, amúgy neked tényleg a szőke áll a legjobban úgyhogy ne add fel ezt a projektet:) lehet, hogy nem a legjobb a kivitelezés, de a te videóidba mindig van fantázia szerintem nagyon jó ötleteid vannak, más bloggerinák egymás klónjai mit vettem mi van a táskámba és itt megállt a tudomány. ilyen calozféle baszatlanokkal meg ne foglalkozz

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, ez most nagyon jól esett:)
   Hát neki is megvan a véleménye, és legalább névvel vállalja:)

   Törlés
 2. Szerintem jól áll! Én nem látom vörösnek, de élőben biztos másabb. Valószínű kopni fog belőle a rezes árnyalat majd a hajmosások alkalmával :)

  VálaszTörlés
 3. Őszintén szólva én nem ezt reméltem. :/
  Annyira szeretted volna megnöveszteni a hajadat hosszúra, hogy egészséges legyen, és természetes. Nagyon szépen lenőtt már, erre a hosszú várakozást és erőfeszitéseket te most eldobtad, és újra elkezdted tönkretenni a hajadat :( Nekem a barna sokkal jobban tetszett, mint a szőke.

  VálaszTörlés
 4. Szerintem jobb mint amilyen volt :) nincs vele baj

  VálaszTörlés
 5. Szerintem az előző hajszíned sokkal jobb volt, most tök olyan mint az enyém, igaz nekem természetes szőkésbarnás színű, a videóban totál úgy néz ki, mint a sajátom :D Nekem egyáltalán nem tűnik vörösnek, de élőben biztos másabb. Én is sajnálom, hogy befestetted, a sok fáradozás meg szilikonmentes hajkencék után megint tönkreteszed?:/

  VálaszTörlés
 6. Rohadt idegesito vagy ebben a videoban. Igy jar aki otthon kityul hajszint. Megerdemelted...

  VálaszTörlés
 7. Szerintem jól áll ez a szín is,bár tény,hogy a barna jobb volt :) Én sose merném otthon magamnak befesteni a hajam,inkább megyek a white hairbe,eddig mindig elégedetten távoztam tőlük :) Hogyha szőkülni akarsz,bízd profikra :))

  VálaszTörlés