2013. november 4., hétfő

Mi van a táskámban?

3 megjegyzés:

  1. Szia! Én paprikasprayt hordok magammal, szerintem ez manapság nem ritka. Amúgy aranyos ez a videó, nekem tetszett! :-D

    VálaszTörlés
  2. nekem is van gázspray a táskámban. Pécsett élek, Bándy Kata és a polgármester lányának megtámadása már elég ok erre. De akkor szereztem be, amikor a lányom picike volt, és sokat babakocsiztunk a hegyi kis utcákon, ott nagyon féltem a kóbor kutyáktól. Hál'Istennek még egyszer sem kellett használnom. Nekem is hasonló amúgy a táskám tartalma, pluszként van benne egy kis csomag popsitörlő és pelenka a lánynak, egy-két-sok lányka hajgumi, mert mindig elhagyja azokat a bölcsiben. Van még egy komplett sminkszett, mert van úgy, hogy napközben szólnak, hogy forgatni megyek, ilyenkor egy minimál kamerakész sminket el tudok készíteni. Van még sok toll és jegyzetfüzet (újságíróként), és egy mini-mikrofonállvány.

    VálaszTörlés
  3. Köszi Rami! Belelestem a táskámba, hogy megnézzem mi van még benne, és megtaláltam a nyakláncom, amit hetek óta keresek. XD Amúgy azokon kívül amiket felsoroltál, nálam csak papírzsepi és rágó van. (Ja, meg cigi, és öngyújtó...mert tiszta egészséges életet élek XD)

    VálaszTörlés