2014. szeptember 2., kedd

Kedvezmények nyomában


Sziasztok,
a mai bejegyzésben a törzsvásárlói kártyákról lesz szó. Nem tagadom, hatalmas kártya imádó vagyok, Ádám már frászt kap, ha meglátja őket, merthogy annyira szeretem őket. A számítógépes játékokban is felszedek mindent, ami pontot ér, hát még ha a való életben játszhatom ezt :)
Ezért arra gondoltam, összefoglalom Nektek az én kártyáim alapján a kedvezményeket, amiket kaphattok, hátha Ti is szeretitek a gyűjtögető életmódot...
Kezdjük azzal, ami nincs a képen, mert jelenleg nincs nálam:
IKEA Family kártya
Milyen kedvezményt kaphatsz?
A kártya felmutatásával olcsóbban vásárolhatsz meg dolgokat, ha az étteremben is vásárolsz kapsz mellé ajándékba kávét, vagy teát, részt vehetsz a klubtagok számára elérhető rendezvényeken, a szokásos 90nap helyett 120 napod van arra, hogy ha mégsem kell a termék, visszavidd. Az IKEA partnereinél is kedvezményt kaphatsz.
Hogyan igényelheted?
Az igényléshez kattints IDE!


Jöhetnek a nagyon áruházak kártyái:
Supershop kártya:
Milyen kedvezményt kaphatsz?
A vásárláskor 200Ft után kapsz 1 pontot, tankolásnál literenként kapsz 1 pontot. A szülinapodon és névnapodon dupla pont jár. náluk már a kitöltésért is kapsz pontokat, tehát nem 0 pontról indulsz. A pontokat aztán beválthatod, levásárolhatod.  Partnerek egyébként a SPAR, INTERSPAR, OBI, OMV, ERSTE, BurgerKing.
Hogyan igényelheted?
Vagy az Supershop partnereknél kérsz igénylőlapot, vagy ITT is igényelheted. Szerintem célszerű inkább a partnereknél, mert akkor kapsz ideiglenes kártyát, amire addig is felviszik a pontokat, amíg a rendes plasztikkártya megérkezik. 

TESCOClubCard
Milyen kedvezményt kaphatsz?
Itt is 200Ft ér 1 pontot. A pontjaidért cserébe aztán kedvezményes kuponokat, és vásárlási utalványokat kaphatsz, amiket beválthatsz. Náluk a normál kártya mellé kapsz 2 társkártyát is, szóval egy "számlára" gyűjtheti az egész család a pontokat. 
Hogyan igényelheted?
Az áruház vevőszolgálatán, ahol azonnal megkapod a kártyákat, vagy ITT. Ez esetben postázni fogják a kártyákat. Szóval ezt a kártyát is érdemesebb az áruházban kiváltani.

PennyFanGame kártya:
Milyen kedvezményt kaphatsz?
Minden héten más termékeket vehetsz meg a kártya felmutatásával olcsóbban, illetve vannak náluk éves, havi és azonnali nyeremények is. Minden héten 250 vásárló nyeri meg a vásárlása összegének 50%-át, a havi nyeremény jelenleg egy 500.000 Ft-os ajándékkártya, az éves nyereményről semmit sem tudni, csak hogy van :D
Hogyan igényelheted?
A pénztáraknál kell kérni, és fel is ajánlják minden vásárláskor. Kitöltöd az igénylőlapot, és leadod.


Rossmann kártya:
Milyen kedvezményt kaphatsz?
Szerintem az összes kártyám közül ennek van a legkevesebb értelme. A saját márkás termékekből jár 5% kedvezmény, de csak hétfőtől péntekig, tehát hétvégén NEM. Illetve szintén hétfőtől péntekig, az akciós újságban való kedvezményeket lehet igénybe venni. Szerintem jobb volt a régi, matricás pontgyűjtésük.
Hogyan igényelheted?
Az üzletekben lehet kérni, a kasszánál. Azonnal megkapod.

dm active beauty:
Milyen kedvezményt kaphatsz?
300 forintonként jár 1 pont a vásárláskor. A pontokat aztán be lehet váltani kuponfüzetekre, egyéni kuponokra, illetve ajándékokra. Szerintem az ajándékok érik meg a legjobban. Ilyenek pl. a meglepetéscsomagok, törölköző, stb.
Hogyan igényelheted?
Szintén az üzletben kell kérni, a kasszánál. A kártyát postán küldik, de amíg megérkezik, kapsz ideiglenes kártyát.

Yves Rocher kártya:
Milyen kedvezményt kaphatsz?
Náluk nagyon megéri kiváltani a kártyát, mert azonnal kapsz egy csomó ajándékot: egy bevásárlótáskát, termékmintákat, és egy kupont, amit a következő (mindegy milyen értékű vásárláskor) beválthatsz egy szuper szempillaspirálra. Náluk a kártya hátoldalára kapsz pecséteket 750 forintonként, 3 szint van, és minden szint 20 pecsét. Azon a szinten váltod be, amelyiken szeretnéd. Az 1. szint 1100Ft értékű, a 2. 3000, a 3. szint pedig 5200Ft értékű ajándékra váltható be. 
Hogyan igényelheted?
Az üzletekben lehet kérni.



Pingvin Patika Bónusz kártya:
Milyen kedvezményt kaphatsz?
A vényköteles gyógyszerek árából kedvezményt adnak, a többi készítmény után pedig pontokat kapunk, amiket aztán beválthatunk termékekre. Fontos, hogy a kártyákon fel van tüntetve, melyik patikákban használhatóak.
Hogyan igényelheted?
A patikákban kell kérni, és ezt is azonnal megkapod, nem kell várni rá.

Mi Micsoda klub kártya:
Milyen kedvezményt kaphatsz?
A kártya felmutatásával állatkertekbe, játszóházakba, múzeumokba, színházakba, és vadasparkokba mehetsz be kedvezményesen. 
Hogyan igényelheted?
ITT lehet igényelni a kártyákat.

ArtExport partnerkártya:
Milyen kedvezményt kaphatsz?
Minden hónapban vannak olyan termékek, amiket kedvezményesen lehet megvásárolni. ezek egyébként kreatív hobbis cuccok. 
Hogyan igényelheted?
ITT lehet igényelni a partnerkártya menüpont alatt.

Libri törzsvásárlói klub:
Milyen kedvezményt kaphatsz?
A vásárlások után jár 5-7-10% kedvezmény. Online rendeléskor is 5% kedvezmény jár, és vannak direkt törzsvásárlói ajánlatok is. A vásárlásokért pontok is járnak, amiket be lehet váltani különböző termékekre.
Hogyan igényelheted?
ITT lehet igényelni a kártyát, amit aztán postán küldenek ki.

Nektek ezek közül megvan valamelyik kártya? Melyiket szeretitek a legjobban? Van esetleg olyan, amit ajánlanátok nekem?


18 megjegyzés:

  1. A MiMicsoda kártya jól jött volna, de sajnos Augusztusban megszüntették :( Amúgy hasznos kis bejegyzés volt :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen,motnézem, hogy nem adnak már ki... akinek van,annak még 2015ig jó!

      Törlés
    2. IKEA family kártyád bármelyik étteremben fel lehet használni bármelyik városba

      Törlés
  2. Coop kártyád nincs! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem Dm kártyám van amit még sosem használtam pedig mamámé is nálam van sok sok ponttal de nem értem mikor és milyen termékekre lehet beváltani. >.<
    Meg van Libri kártyám is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most épp törölközőre lehet beváltani,100pont+999Ft-ért! :D

      Törlés
  4. Shell kartya:tankolasnal hasznalhato :)
    Ezt hasznalom meg a leggyakrabban.
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mmint a smart kártya, vagy ez más? Nekem is volt régen, de szerintem már nem érvényes :D

      Törlés
  5. Szerintem a DM-kártya éri meg a legjobban, főleg a 150 pontos kuponfüzetben levő 15%-os kupon, ami az egész vásárlásra érvényes. Meg lehet 50 pontért nyomtatni 25%-os kupont is egy termékre.
    Névtelen: itt is megnézheted az aktuális ajánlatokat és kuponfüzeteket, vagy az üzletekben levő terminálon is:
    http://www.dm-drogeriemarkt.hu/hu_homepage/active_beauty/active_beauty_aktualis_ajanlatok/

    A másik kedvencem az ArtExport partnerkártya, azzal nemcsak havonta vannak akciós termékek a Hobbyművész és a Művészellátó boltokban, hanem januártól december végéig összeadódnak a vásárlások összegei és az után is van sávos kedvezmény, és bizonyos összeghatár elérésekor adnak tanfolyamokra beváltható kuponokat is (pl 20 ezer Ft elérésekor "1 ecsetes" tanfolyamot lehet választani és onnantól kezdve 5% kedvezmény is jár). Plusz vannak nyílt napok is (pl most szeptember 27-én) ingyen tanfolyamokkal a partnerkártyásoknak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. komolyan? :O
      Hűűűű, köszi. Én csak az akciósokról tudtam! :)

      Törlés
    2. Igen, és érvényes a partnerkártya a webáruházban is (és a webáruházas vásárlások is beleszámítanak az összegyűjtött összegbe), csak hozzá kell rendelni. Nézd csak:
      http://www.artexport.hu/cikkek/Partnerkartya_informaciok
      http://www.artexport.hu/cikkek/tanfolyamok
      Csak az a kár, hogy következő évben lehet elölről kezdeni a gyűjtögetést...

      Törlés
  6. Komplett kártyapakli van a pénztárcámban, a DM, Rossmann, Tesco, ArtExport kártyáit használom legsűrűbben, meg baba programos kártyákat, kuponokat mióta Zalán van :)

    VálaszTörlés
  7. DM, Rossmann, IKEA, SuperShop, Ulpius, I'am, Kapcsolat Kártya, Jono Yogo, Dr. Lenkei vitamin, Yves Rocher, Édesvíz, Partner kártya, Six, Libri, L'occitane, The Body Shop. Ezek vannak most nálam.... külön kártyatartó van nekik, nagyon vicces amikor előkapom és lapozgatni kezdem a kasszánál, csak néznek rám, mint pocok a lisztben. :D Egyébként hogy őszinte legyek, néha kiver a víz amikor kártyákat ajánlgatnak, pedig én is imádom a kedvezményeket amiket lehet kapni, és ha éves szinten összeadjuk, tényleg ezreket lehet spórolni. Leginkább a SuperShop, Yves Rocher, DM, Ulpius és Libri kártyáimat használom ki, az IKEA-ban meg külön nézem a kártyás ajánlatokat, néha ott is csudiszupi dolgokra lehet lecsapni. Persze ennek az a folyománya, hogy a család, barátok és a kollégák, azonnal hozzám jönnek ha kártya kell nekik. :) De mivel én kapom a pontokat, szívesen segítek. ;) Régen a Bookline-nak is jó volt a kedvezményes rendszere, de sajnos már nagyon gyengus, úgyhogy átpártoltam a Librihez. Virág

    VálaszTörlés
  8. Ezek nagyrésze szerintem minden kártyagyűjtögető pénztárcájában benne vannak, az enyémben is, bár ezeket most ritkán használom mióta Brüsszelben élek, viszont ott is begyűjtöttem már szinte mindent amit lehetett. :)

    Az Ulpius kártyája is jó, ha szoktál ott vásárolni, mert minden 1000 Ft feletti könyv esetén kapsz egy pecsétet, (tehát ha veszel két könyvet, akkor 2 pecsét) és a 10. után kapsz egy ajándék könyvet. Ezen kívül állandó 20% kedvezményre jogosít a kiadó könyveire és 10% az egyéb kiadók könyveire.

    VálaszTörlés
  9. Azt szerettem volna még írni de kimaradt, hogy kint az egyik nagy kedvencem a The Body Shop kártyája, 50 pont után 5euro-s kupont adnak (1euro 1 pont), valamint sokszor vannak kedvezmények csak a klubtagoknak, sőt, ilyen VIP esteket is szoktak rendezni, ahol van kedvezmény, goodie bag, pezsgő, nasi stb. Imádom!

    VálaszTörlés
  10. ez tök jó bejegyzés volt :) az én pénztárcám is tele van kártyákkal, csak sokszor elfelejtem őket használni. :S

    VálaszTörlés
  11. Ez nagyon hasznos bejegyzés.Köszönjük!Én is szorgalmas gyűjtögető vagyok,a kártyák mindig nálam vannak. Bea

    VálaszTörlés