2014. szeptember 26., péntek

Öntapadós falmatrica az ebay-ről


Sziasztok,
ebben a bejegyzésben egy öntapadós falmatricát mutatok be Nektek, amit az ebayről rendeltem. Nagyon vártam már, hogy megérkezzen, és nagyon örültem amikor megjött. De nem egészen erre számítottam. Azért rendeltem meg ezt a terméket, mert azt gondoltam, hogy nagyon jópofa, és vicces dolog a leselkedő pasis wc felirat :)
Illik is a lakásunkba, mert elég fiatalos, lendületes a berendezés. Tudjátok, hogy közel áll hozzám a vintage, de mivel Ádámtól nem is állhatna távolabb, ezért kompromisszumot kellett kötnünk :)
És végül is ezt a stílust is a magaménak érzem.
A termék a szokásos sárga, buborékos borítékban érkezett, az alja egy kicsit meg volt gyűrődve, de szerencsére ez nem okozott problémát a későbbiekben. Benne volt a csomagban a kép maga, egy másik, átlátszó és öntapadós papír, illetve egy használati utasítás. 

Még szerencse, hogy a használati utasítást mellékelték, anélkül nem jöttem volna rá a használatára. mindenesetre megmutatom Nektek, hogy is kell felapplikálni :)

Az átlátszó, minta nélküli fóliát le kell szedni a papírjáról...

...majd ráragasztani a mintás fóliára, és jól rásimogatni. ezután, ha csak a mintákat akarjátok felragasztani, akkor körbe kell vágni azokat. Én ezt a lépést kihagytam, mert az egész téglalapot fel akartam ragasztani.

...a következő lépésben le kell szedni a mintás fóliát a papírjáról ÚGY, hogy csak a kis fekete elemek maradjanak az átlátszó fólián.


... és végül a kész fóliát fel kell ragasztani a kívánt felületre.

És akkor amiért nem vagyok megelégedve:
ezeket a lépéseket akár ők is végrehajthatták volna, nem kellene nekünk ezzel vacakolnunk, DE ettől eltekintek, mert így legalább tuti, hogy a nagyobb minták is épségben megérkeznek. A fő oka az elégedetlenségemnek az, hogy a rendelt matrica ennél sokkal nagyobbnak tűnt. ITT van a termék adatlapja, itt megnézhetitek. A problémám az, hogy tulajdonképpen ez is az én hibám :D
Fel van tüntetve a rendelős oldalon, hogy 11x15 cm-es a matrica, de azokon az ajtókon akkorának tűnt, hogy én nem is gondolkodtam ezen. :D

Mindent összevetve tetszik a matrica, és így is klassz, bár nagyobban talán jobban tetszene. Az ára szuper volt, 270Ft, ingyen szállítással. 18 munkanap alatt ért ide, ami ebay viszonylatban átlagosnak mondható, 
az eladónál találtok többféle ajtó, és falmatricát is, ha tetszenek Nektek az ilyesmik, akkor érdemes körülnézni nála.
Egyébként szeretitek az ilyeneket? Vagy feleslegesnek tartjátok?

9 megjegyzés:

  1. Jópofa. :3 Ártani nem árt egy ilyen legalább jókedvet csinál. :D El tudnám képelni itt az irodában is a mosdó ajtón. :D Úgy is több hímmel vagyunk megáldva. :D Találó lenne. :D

    VálaszTörlés
  2. poén :)

    amúgy tényleg,az ebay-en jóval nagyobbnak tűnik :O

    VálaszTörlés
  3. Úúú, első ránézésre nekem tetszik, és fel sem tűnt, hogy kicsi lenne, de megnéztem a linket... Hát gondolom tényleg meg voltál rökönyödve, hogy milyen kicsi ahhoz képest. Mindenesetre jópofa :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon aranyos! :)
    Én is rendeltem matricát az ágyam fölé, csak sajnos még nem ért ide :(.

    VálaszTörlés
  5. Tényleg sokkal nagyobbnak néz ki, bár ott a méret... Egyébként direkt nem szedted le a végén a transzferfóliát? Mert utolsó lépésnek azt írja, hogy jól rá kell simítani a felületre és aztán óvatosan lehúzni a fóliát. (Szétvágni meg csak akkor kell, ha más alakzatban akarod használni a mintákat, mint ahogy a lapon vannak.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, direkt, reménykedem benne, hogy így könnyebb lesz majd eltávolítani. Tudod, ez nekünk albérlet :)

      Törlés