2014. november 3., hétfő

120 színű paletta TESZT


Sziasztok,
ma egy 120 színt tartalmazó palettáról fogok Nektek írni, amit az Oasap-ról választhattam.
A paletta jól becsomagolva érkezett, a külföldi postázásnál megszokott szürke színű zacskóban (kettőben is) sok-sok réteg buborékos fóliával körbetekerve, fekete kartondobozban lapult. Maga a paletta matt fekete, sajnos az ujjlenyomatokat így is gyűjti. Nagyon jól záródik. A mérete 23x15cm.

A paneket tartalmazó műanyaglapok nagyon könnyűek. Ezek is le voltak fóliázva. A panek kb. 5 forintos nagyságúak, 

Természetesen műanyag védőfólia is van rajtuk, így akkor sem esik bajuk, amikor egymásra vannak téve.


 A palettában szerintem nincs olyan szín, ami ne lenne megtalálható. Zöldből egy kicsit túl sok is van. Én ezeket a gyártó helyében valószínűleg természetesebb árnyalatokkal helyettesíteném. Ez sajnos negatívum, ennyi zöldet egész életemben se fogok elhasználni :) A palettában matt és selyemfényű színek találhatóak.

 Kicsit féltem, hogy a matt színek nem lesznek kellőképp pigmentáltak, mert olcsó palettáknál szerintem ez szokott lenni a legnagyobb baj, itt viszont nem volt gond vele, gyönyörűek a matt színek is. A swatchok természetes fénynél készültek, szemhéjpúder alapra, egy húzással.
A selyemfényűeknél sincs oka  panaszra, talán ezek közül a világosabb árnyalatok (pl. pezsgőszín), amik kicsit kevésbé pigmentáltak, de ezek is jól építhetőek. 
A palettát igazából mindenkinek csak ajánlai tudom, szerintem ha most kezded a sminkelést, akkor is érdemes beszerezni egy ilyet, mert most csak 14,87$-ba kerül, ami kb. 3700 Ft, és utána nem lesz gondod azzal, hogy nincs valamilyen szín a birtokodban.
A palettát ITT tudod megrendelni, ha elnyerte a tetszésedet. Ebben a videóban is beszélek róla
Ne lepődjetek meg, ha a termék adatlapján jártok, mert szerepelnek az én fotóim is :)


Nektek van ilyen sok színt tartalmazó palettátok? Meg vagytok vele elégedve? Erről a palettáról mi a véleményetek?

12 megjegyzés:

  1. NAGYON SZERETNÉK ÉN IS ILYEN PALETTÁT.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ennyi pénzért igazán megéri megvenni :)

      Törlés
  2. Nekem volt hasonlóm, de rámromlott. Bár jól néz ki, de ennyi színt nem használnék ki. Főleg a sárga sok benne. Persze kísérletezni, gyakorolni jó, meg annak is, aki rendszeresen sminkel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, hogy mindenkinek más a sok. Neked a sárga, nekem a zöld. :D

      Törlés
  3. Én a coastal scents 88 mirage palettájára vágyok...bár az a legdrágább szerintem közülük (vagyis a többi 88-as palettájukhoz képest drágább, pedig ugyanannyi festéket tartalmaz), de egyszerűen olyan csodásak a színei...annak ellenére, hogy inkább aranyos-melegebb árnyalatok vannak benne, valahogy megláttam és beleszerettem...mondjuk a metal mania is szép tőlük, olcsóbb is, és hűvösebbek a színek, de elég egy megapaletta, főleg, hogy több kisebb is van - sleek paletták, meg még kisebbek is...és annyit nem festem a szememet...és ha egyet választhatok, akkor a mirage lesz az...

    De egyébként ez is szép, amit te vettél, én igazából (ha kihasználnám rendesen xD) szerintem vennék iylet is...meg még sok szép paletta van...de nekem itt a kékes színekből van sok...(én azokat nem használok egyáltalán...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mirage tényleg nagyon szép, és a metal mania is nagyon szép. Ha választanom kellene, én is amirage mellett döntenék, bár van annyi természetes színem már, hogy huh, de azokból sosincs elég :D

      Törlés
  4. Régebben vettem én is ilyen sok színt tartalmazó palettákat, de egy idő után eladtam őket, mert nem használom ki. Persze ha valaki készít sok-sok kreatív színes sminket, akkor megéri, de egy egyszerű hétköznapi nő (mint én), nem használ ki ennyi színt.
    A hétköznapokon, munkába készülődéskor kényelmesebb a kisebb, pl 12 színt tartalmazó palettákat használni (Sleek, MUA, MakeUp Revolution) - legalábbis számomra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én a mindennapokban szinte mindig az Iconic2 palettához nyúlok, pedig van sok más is, meg persze vannak mono szemhéjpúdereim is, de azokat pl. rettenetesen hanyagolom. :D

      Törlés
  5. Regota nezegetem a hasonlo palettakat, de meg nem vettem soha, mert soknak tartottam, ez jonak tunik, mert nem is draga, es meg pigmentalt is...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is féltem, mennyire lesz pigmentált, de szerencsére jól jártam vele :)

      Törlés
  6. Régen én is meg voltam halva ezekért a palettákért, de aztán lemondtam róluk, épp azért mert nem tudnám kihasználni. Pedig nagyon szép színek vannak benne. :) Sminket láthatunk majd vele? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mindenképp készül majd vele smink :)

      Törlés