2015. január 18., vasárnap

Dizao organics Ajakápoló TESZT


Sziasztok,
ebben a mai bejegyzésben egy ajakápolóról szeretnék írni Nektek egy kicsit. Ezt a terméket szintén a BOMB találkozón kaptuk tesztelésre, amin -mint már írtam - MiaMay képviselte a blogot.
A normál ajakápolós csomagoláson kívül egy dobozba is be van csomagolva a termék. Ez egy homoktövises, organikus  ajakápoló egyébként.

 Az állaga szuper, könnyen kenhető. Tudni kell rólam, hogy ha kifújja a számat a szél, akkor még attól is fáj, ha kenem rá az ápolókat. Ez az ajkaim melegtől kissé felolvad, így könnyen kenhető. Elég belőle keveset is használni, olyan szépen fénylik, mint egy szájfény, így sokszor ezt viszem fel a rúzsok fölé, pláne azok fölé, amik szárítják az ajkaim.
Sajnos so ajakápoló huzamosabb idejű használat után elkezdi szárítani a számat, gondolom elvonja a vizet, legalábbis magamban ezt logikáztam ki. Fogalmam sincs, miért de ettől ez nincs. Szerencsére van még pár ilyen ajakápolóm, és örülök, hogy ez is ezt a tábort erősíti.
Nincs benne se színezék, se illatanyag, ez az érzékenyebbeknek is jó hír lehet.
Itt láthatjátok nagyjából az összetevőket, ehhez a részéhez annyira nem értek, de a sokféle vaj és olaj engem meggyőzött. 
Az ára utáni kutakodásban a naturalskin.hu-n találtam egy 2990Ft-os árat, ami számomra egy kicsit talán borsos egy ajakápolóért. Nem tudom, hogy mennyi ideig lesz elég a számomra, pláne, hogy mostanában minden rúzsra is rákenem, de nem vagyok benne biztos, hogy ennyiért újra fogom venni, ha nem elég legalább fél évig. ha viszont kibír annyit, akkor valószínűleg újravásárolom.

Nektek mi a véleményetek erről az ajakápolóról? Ismeritek ezt a márkát?
Mennyire fontos nektek, hogy organikus, vagy bio termékeket használjatok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése