2015. január 21., szerda

Essence all about paradise - TESZT


Sziasztok,
hamarosan kezdődik (a Müllerekben már folyik, a rossmannban, illetve dmben februárban kezdődik) az essence kifutó termékek leárazása. Ilyenkor a termékeket 350Ft-ért szerezhetjük meg. Arra gondoltam, miért ne készítenék erről bejegyzést Nektek. Mi az, amit muszáj megvenni 350 Ft-ért, és mi az, amiért még ez is sok?
A mai bejegyzésben az All about paradise palettát mutatom be. Vajon megéri kifizetni érte akár 350Ft-ot is? :)


A termék 8,5 grammos, 6 szín található benne. A csomagolása jól záródik, így akár utaztatni is lehet. A doboz kialakítása kicsit olyan, mint a Catrice mono szemhéjpúdereké. 

 A hat szín között vanna extrémebb színek is, illetve hétköznapra is teljesen viselhetőek. A két felső sorban található világosabb szín kombinációját viseltem EBBEN a videóban.  A színek felvitelkor kissé porzanak.
Láthatjátok, hogy a színek szemhéjpúder alap használata nélkül elég gyengécskék, nem túl pigmentáltak.
Megfelelő alap használatával azonban már lehet mit kezdeni velük.
 Az állaguk nagyon selymes, könnyű vele dolgozni, könnyű satírozni is.
350 Ft-ért szerintem nagyon megéri megvenni ezt a 6 színt, ennyiért én csak ajánlani tudom, így ha el tudjátok csípni, mindenképpen vegyétek meg. Teljes áron viszont már lehet, hogy meggondolnám a dolgot. A palettát hamarosan nálam is meg lehet majd nyerni, iratkozzatok fel a youtube csatornámra, és figyeljetek :P

Remélem tetszik Nektek ez a bejegyzés, és hasznosnak találjátok, hamarosan jönnek az újabb bejegyzések a többi kifutó termékről is, amennyiben szeretnétek. :)

2 megjegyzés:

  1. hmm. nem tűnik rossznak. Sminket nem csináltál vele? Kíváncsi vagyok úgy, hogy teljesít. :)

    VálaszTörlés
  2. Egy jó kis sminket én is szivesen megnéznék ezekből a szinekből! ;-)

    VálaszTörlés