2015. március 21., szombat

The versatile blogger - Díjat kaptam :)


Sziasztok,
képzeljétek, két lány is volt olyan kedves, és megtisztelt azzal, hogy a nagy kihagyásokkal, ritkán frissített blogom ellenére is nekem ajándékozták a sokoldalú blogger díjat :)
Köszönöm szépen Szilvinek, és Lollinak is :) Nem gondoltam volna, hogy pont tőlük fogom megkapni ezt a díjat, mindkettejük véleményétől tartok egy kicsit mindig, mert nagyon jól csinálják, amit csinálnak, és mindig olyan kis esetlennek érzem a saját blogomat az övékkel szemben :)


Még mielőtt továbbadnám a díjat, nagyon szeretnék egy kis eszmefuttatást is közzétenni itt, a bloggervilág sokoldalúságával kapcsolatban...
Nagyon sokszor, sőt, rengetegszer hallottam már az Tőletek, különböző témában, és formában blogoló lányoktól, és fiúktól, hogy mennyire nehéz ez. Egyszer választottunk egy címet a blogunknak, csatornánknak, és ez mennyire behatárolja az egészet. A névváltoztatásra persze nagyon kevesen adják a fejüket, hiszen az eredeti néven ismert meg minket mindenki, ha én most hirtelen váltanék, valószínűleg senki sem tudná, ki az a KisPiroska, és miért is írogat :D
Mindennek ellenére, én váltottam témákat már nagyjából ezerszer. Stílus és egyéb katasztrófák néven indultunk, a katasztrófákat már jól megbántam, mert szinte minden troll belekötött. A katasztrófák lassan lemaradt a borítóképekről, aláírásokról, de ennek ellenére ez a szerencsétlen névválasztás is én vagyok. Stílus, persze... eleinte sok-sok-sok outfit volt a blogon, aztán ezt is elhagytam. Túl sok bántó komment érkezett, és én azt gondoltam, hogy kár ezzel vesződni.
Ennek ellenére mostanában megint nagyon fontolgatom, hogy visszatérjek az outfitekhez, mert annyi önbizalomhiányos, duci lány ír nekem, hogy szeretnék nekik egy kis erőt adni. Mindegy, ezt megrágom még párszor :)
Tudom, hogy nagyon sokatokat behatárol a név, ennek ellenére szerintem ne féljetek kicsit eltérő, más témájú bejegyzésekhez nyúlni. Írjatok mindenről, ami érdekel Titeket, amit szerettek. Úgyis azt a legjobb olvasni, amit szívvel-lélekkel írtok nekünk :)


Na, de ezután jöhetnek a blogok, akiknek én továbbadnám a díjat :)

Pillecukor Blog: Szilvi blogja nagyon sokoldalú, legjobban az ünnepekhez kapcsolódó bejegyzéseit szeretem.

DJ Katy Beauty: Katy az a blogger-vlogger, aki szerintem mindeninek példa értékű, gyönyörűen ebszél, és fejezi ki magát, kedves, okos, és közvetlen. 

Póniország: Adri az a lány, aki gyönyörűbbnél-gyönyörűbb fotókat tesz közzé, csodaszépen rendezgeti a lakásukat, és szerintem egy hatalmas energiabomba. 

Fanni Gardróbja: Fanni egy csinos, okos lány, akinek szuperek az outfitjei, szintén kiegészítő addict, és olyan kíváncsi lennék, hogy milyen a lakásuk :D

És akkor lássuk a hét tényt, rólam:

1, 16 éves korom óta minden nyáron diákmunkáztam, amíg el nem kezdtem dolgozni. Rengeteg "foglalkozásom" volt már.

2, Imádom a tejtermékeket, ha egyetlen élelmiszercsoport lenne, amit fogyaszthatnék, a tejtermékek és a gyümölcsök között vacillálnék.

3, Az előző pont ellenére laktózérzékeny vagyok. 22 éves korom környékén jött elő a dolog, pedig a főiskolán még minden reggelt dobozos Mizo kakaóval indítottam :(

4, Iiiiimádom az élénk rúzsokat, de hétköznapra általában nem merem bevállalni őket. 

5, Ebay függő vagyok. 

6, Megszállottan gyűjtöm a dobozokat, és a WC papír gurigákat is, mert ezek az óvodák számára kincsek.

7, A jelenlegi legnagyobb vágyam, hogy újra sikerüljön a szakmámban elhelyezkedni, és a hátralévő életemet óvónőként élhessem le,


Írjatok Ti is magatokról tényeket, van egyezés az enyémekkel? :)


7 megjegyzés:

  1. Én is 16 évesen koromban kezdtem dolgozni, diákmunkákkal...talán egyik legjobb az Oriflame raktár volt...és egy kommunikációs cég. :)
    Én is laktóz érzékeny vagyok...nagyon sokan. Pedig régen ez nem volt...ki tudja miket tettek a kajákba...:( én is szeretek minden tejes/tejszínes dolgot :)
    Sok sikert, szerintem nemsokára újra óvónő leszel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, ez nagyon jól esett :)
      Nagyon elterjedt dolog a laktózérzékenység. Elég vacak :/
      Oriflame raktár? Az de menő lehetett :D Én dolgoztam strandon, mint lángos és palacsintasütő, aztán ugyanott pultosként, voltam postás is, árufeltöltő, kasszás a tescoban, savanyúságárus is a tesocoban, stb :D

      Törlés
    2. Hogyan jon elo a laktozerzekenyseg? Hogy derul ki? Ennek ellenere szeretitek a tejes, tejszines dolgokat. De meg is eszitek? Kell vmit szedni, hogy ne legyen nagyobb problema? Vagy mit lehet ezzel kezdeni?

      Törlés
    3. Úgy derül ki, hogy amikor tejet eszel, rosszul vagy. El kell menni orvoshoz, és ő megállapítja, hogy ez a bajod.
      Nem igazán eszem meg, maximum alkalmanként, olyankor viszont van olyan gyógyszerem, ami pótolja a laktáz enzimet, így nincs probléma ebből.
      Ezen kívül laktózmentes tejtermékeket fogyasztok, szerencsére már sok mindent lehet kapni :)

      Törlés
    4. Én is voltam fújós teszten, nem egy leányálom.. :D Nekem az epém re rendetlenkedik.

      Törlés
  2. De jó, hogy írtál! :)) 610000 letöltéssel te csak ne érezd magad esetlennek, én egy kis kezdő vagyok hozzád képest! :D Csináld meg azokat az outfiteket, hogy a ducik is jobban el tudják magukat fogadni! Egy ideig moderáld a kommenteket, aztán a trollok úgy is odébb állnak, és megunják a dolgot. Nekem a munkámmal kapcsolatban volt trollkodás, az megviselt. Szőrszálhasogató emberek jöttek észt osztani, de a szőrszálhasogatás a kreativitás rovására megy egy idő után. Hál istennek, mostanában nincs ilyen!
    Megmutathatnád egy videóban azokat a rúzsokat, amiket nem mersz felkenni, nekem is az a bajom, hogy mindig visszafogott árnyalatokat kenek fel... :D

    VálaszTörlés
  3. Én is dolgoztam nyaranta 16 éves koromtól :) Többnyire a helyi gyárban.
    A sima tejet nem tudom meginni, de más feldolgozott tejtermék jöhet, vaj, joghurt, sajt, ki érti ezt?
    Jó idegeid lehetnek, ha óvónő vagy :)

    VálaszTörlés