2015. április 19., vasárnap

Manhattan Blogger's Choice Trio


Sziasztok,
bizonyára már rengetegen kiváltottátok a dm-ben a körömlakkot és szemhéjpúder triót tartalmazó csomagot.  most egy kis bepillantást nyerhettek, hogy mennyire is éri meg ez a szemhéjpúder a 100 pontot, vagy 2000 Ft-ot, amiért meg megszerezhetitek.
A külső borítása fényes, az ujjlenyomatokat sajnos nagyon gyűjti, cserébe szépen csillog, és szerintem jól néz ki. A kis ablaknak köszönhetően, ha több csomagot is kiváltotok, nem kell kinyitni sem, ha egy bizonyos színt kerestek. Kinyitni nehéz, de cserébe biztonságosan szállítható. Belül helyet kapott egy kis tükör is, többet nem is várhatnánk a csomagolástól. :)


 Az én választásom az 1-es árnyalatú Concrete Walk nevű paletta. Egy kék csillámos, egy barna mattabb, bár kis fénnyel rendelkező, és egy világos bőrszínű, szaténfényű szemhéjpúder kapott benne helyet. A pan-ek 20 forintos nagyságúak.
Szemhéjpúder alap nélkül a színek kritikán aluliak, viszont alap használatával nagyon szépek. A kép természetes fényben készült. Sajnos eléggé porzanak.
Szerintem 100 pontot megért ez a kis szett, pláne, hogy neszesszerben kaptuk meg, és volt benne körömlakk is, viszont nem hiszem, hogy 2000 Ft-ot kiadnék rá.
Szemhéjalapozó használatával nagyon klassz színeket kapunk, így érdemes használni.

Ti kiváltottátok valamelyik csomagot? Nektek mik a tapasztalataitok?

5 megjegyzés:

  1. Én nem váltottam ki, inkább tartogattam a pontokat a Glamour-napokra :D
    egyébként nekem tetszik ez a paletta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért, a glamour napokon volt valami összevonható kedvezmény? :)

      Törlés
  2. Én megbántam hogy kiváltottam, a lakk nem valami nagy szám benne... nekem a barackszínű árnyalat volt benne, sajnos nálunk a többi három nem volt elérhető.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk is pont az nem volt, amelyiket szerettem volna :D

      Törlés
  3. Milyen szemhéjpúder alapozót használsz? :)

    VálaszTörlés