2015. április 20., hétfő

Rimmel Lasting Finish púderalapozó


Sziasztok,
nemrég lehetőségem adódott kipróbálni a Rimmel új termékét, amit kétféleképp használhatunk. Szárazon púderként, nedvesen pedig alapozóként. 
Ha érdekel Titeket, hogy mit tapasztaltam, a továbbiakban leírom :)

A termék piros csomagolásban érkezik, ami szerintem nem különösebben szép, viszont mindenképpen praktikus. Jól záródik, így könnyen szállítható, és a púder alatti rejtett rekeszben található egy kis tükör, illetve szivacs is, ami meglepően jól használható. 
Az enyém a 003-as, Silky Beige árnyalat. Rimmel púderekből általában a 3-as árnyalat az, ami megfelelő nekem, a Stay Matte verzióból is ezt használom.
Kicsit aggódtam, mert általában amikor tesztelésre kapunk terméket, ritán foglalkoznak a színárnyalattal, de minden elismerésem a Coty-é, tökéletesen passzoló árnyalatot kaptam. :)


 Ne ijedjetek meg a smink nélküli arcomtól, légyszi :D
Sajnos mostanában elég problémás a bőröm, apró pattanásokkal küzdök már egy ideje, természetesen a szeplőim is elkezdtek előjönni, a szemem karikás, ne is folytassuk :D
 Tulajdonképpen a hétköznapokban nekem egy egységesebb bőrre van szükségem. Nem várok erős fedést általában, csak egy közepeset, illetve azt, hogy ne érezzem, hogy van valami a bőrömön.
Ezzel a púderrel ez szerintem sikerült. Ha erősebb fedésre vágyom, akkor púderként használom, BB krém fölé, de általában csak felviszem nedves szivaccsal mert úgy ezt az eredményt érem el:
 Szerintem a kép magáért beszél, engem megvettek. Azt hiszem mindent elmond az, hogy mióta megvan ez a termék, mást nem igazán használok az arcomra. :)
Van negatívuma is azért: amikor kicsit szárazabb volt az arcom, sajnos a száraz foltokat nagyon kiemelte, így inkább normál, vagy zsírosabb bőrre ajánlanám.
Az ára 2955 Ft, és 7 gramm terméket tartalmaz.

Nektek mi a véleményetek? 

p.s. A hajam vizes, egy GRWM videó közepében voltam :D

9 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy írtál róla, én is tervezem megvenni! Csak szárazon használnám korrektor fölé, nekem a lényeg, hogy kicsit fedjen és a zsírosodást visszafogja. Nekem tetszik a piros csomagolás is :)

    VálaszTörlés
  2. Nálad végre érzékelhető a fedése. Eddig bárkinél láttam vagy nem mutatott előtte utána fotot, vagy rajta egyáltalán nem látszott meg. :) Ha lenne rá lehetőségem szívesen kipróbálnám, viszont most szereztem be egy Rimmel alapozós és púdert tehát elvagyok azzal egy ideig. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is szeretem ha van előtte-utána fotó,és szerintem a hibátlan, tökéletes arcbőrű lányoknál nem túl hiteles az ilyen termékek tesztje, jobban elhiszem azoknak, akiknek van bőrhibájuk :D

      Törlés
  3. Tényleg nagyon szépen fedi a bőrödet! Köszi, hogy megmutattad! :) Viszont én ezt a kis 7 grammocska púdert igencsak drágának találom. Én Oriflame alapozót használok, ami néha akciósan 30ml egy ezres.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lolli, melyik alapozót használod az Oriflame-től? Köszi

      Törlés
    2. Az egyik a The One Illuskin, erről nem túl jók a vélemények a km-en, kicsit fénylik, én rápúderezek és kész. A másik már jobb minőségű a The One everlasting. Az előbbi állítólag sárgás lesz a bőrön, de nekem még így is jó pedig rózsaszínes vagyok. :)) Nem használok gyakran alapozót, ha nagyon kicsípem magam akkor jól jön.

      Törlés
  4. Köszönöm szépen! :) Az Everlastinggel én is szemeztem már egy ideje. Erre a Rimmelre is nagyon fáj a fogam, de túl drágának tartom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen. Most épp akcióba is van a 6-os katalógusban 1499.- Ha az új parfümöt is megveszed, akkor csak 999.- :))

      Törlés