2015. május 14., csütörtök

Piros rúzs az AVON-tól - deep red


Sziasztok,
őszintén szólva fogalmam sincs, mióta kallódik ez a rúzs a dobozomban, nem emlékszem rá, hogy mikor vettem, de még le volt fóliázva, amikor a rúzskollekciós videót készítettem, és akkor használtam először. Csodálkoztam is, hogy eddig miért nem  elő, mert szerintem gyönyörű színe van, ezért -hogy behozzuk a lemaradást- az utóbbi időben nagyon ráhasaltam a használatára. ;)
Tehát a "deep red" árnyalatról van szó, ami valóban egy gyönyörű, mély piros szín, és az Ultra Beauty kollekcióba tartozik.
Sajnos a katalógusban nem találtam ezt a színt, de átlagosan 800-1500 Ft közötti áron mozognak a rúzsok az AVON-nál, ami szerintem elég kedvező.

 Nagyon jól pigmentált termékről van szó, ami jól kenhető, de nem túlságosan krémes, ezért nem kenődik nagyon.
A tartóssága átlagos, az ivást viszonylag jól bírja, az evést viszont egyáltalán nem, muszáj utána megigazítani . :)
Van egy enyhe illata, ami azonban semmiképp sem kellemetlen.
Sajnos enyhén szárít, ezért kell előtte és utána is hidratálni az ajkakat.
Láthattátok nálam már élesben is, ITT. 
Számomra ez a rúzs a "semmi extra" kategória. Teszi a dolgát, nagyon szép a színe, de tartósságban, és a szárításban még lenne hova fejlődni.

Nektek van AVON rúzsotok? Szeretitek? Mi a véleményetek?

8 megjegyzés:

  1. Pedig így képen jó színe van, és szerintem Neked való árnyalat. Annyira irigylem azokat akiknek jól áll a piros :D vagy az élénk:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeretem is magamon az élénk árnyalatokat, kicsit bánom is, hogy ez csak most került elő, mert tényleg gyönyörű színe van :)
      Lehet, hogy gyakrabban kéne átnéznem a készleteket :D

      Törlés
  2. A vörös rúzsokhoz szerintem meg kell egy nőnek érnie, kislányból nővé kell válnia. Ha belegondolok, hogy régebben nekem is milyen botrányosan állhatott... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem meg előfordul, hogy valakinek nem áll jól. És nem azért mert ne lenne nő. Nagyon nem szeretem az általánosítást. Pláne minden háttér ismeret nélkül:) de nyilván van akire ez érvényes, vagy magadból indultál ki ahogy elnézem a kommentet. De nyilván ezen naphosszat el lehetne vitatkozni :).

      Törlés
    2. Én is inkább azzal értek egyet, hogy van, akinek egyszerűen nem áll jól.
      Anyukám például nem is lehetne nőiesebb, mégsem használ piros rúzst. :)

      Törlés
  3. Nekem is megvan ez a rúzs, de nálam ez a teljesen átlagos kategória...én nem szivesen hordom a szárítás és tartósság miatt, de bajom sincs vele...többnyire sminket próbálgatni használom, mert itthon tudok ügyelni rá, aztán utcára egy tartósabb pirossal megyek...xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon átlagos, de a színe, az gyönyörű :D

      Törlés
  4. Nekem nem Avonos, de van hasonló árnyalatom. Évekig azt mondták, hogy nem áll jól, maga a rúzs sem az én kategóriám. Aztán egy barátnőm győzködésére mégis megvettem egyet, aztán még egyet, és más az arckarakterem tőle. Nem rossz, csak szokatlan. Mindenkinek meg kell találnia a hozzá illő árnyalatot, színt…stb.
    Az Avon rúzsokról nem nagyon tudok nyilatkozni. Nem rendelek tőlük.

    VálaszTörlés